Yatak odamda misafirin yatması

Yeni yatak almayı düşündüm tabii ama sadece icimden :/ buraya yazmak iyi geldi herifi bunaltip soğutmadan rahatladım sagolun :)
hala eşini bunaltip sogutmaktan mi endise ediyosun bence biz bosuna dil dökuyoruz sen yatagini odani kamuya ac bacım belliki çok da rahatsiz olmuyosun

Bence fazla büyütmemelisin bu meseleyi . Tamam bu konuda hassasiyetin olabilir ama bunu eşine yansıtırsan olan size olur başka da bisey olmaz . Biraz idare etmeyi denemelisin .

Halasi neden sizde kaliyor?
Sen de yoksun.
Niye gelmis?

Konuya gelecek olursak; rahatsiz olabilirsin ama eve donmek istemiyorum..diyecek kadar bir dert gormedim ortada.

Abarymissin yani

2 aylik evliyiz severek evlendim ama zaten birliktelik kurmakta zorlaniyorum bu daha da kötü yapacak sanki aramızda ki iliskiyi.
Ne alakası var. Zamanla oturur onlarda şu konuda ben seni haklı bulmuyorum eşin ne güzel açıklamış klima sıcak hasta demiş daha ne diye uzatıp sıkıntı yapıyorsun. Siz yeni nesilde trip atcak yer arıyorsunuz valla.

Bence esiniz iyi niyetinden vermis, nerde yasiyorsunuz sicak bir memleketmi bende bazen yZin antalyaya ablamin yanina gittigimde sicaktan uyuyamiyorum mesela halasida oyleyse vermistir iyi niyetinden buyutmeyin fazla derim.

rahatsiz olabilirsiniz ama fazla tepki vermissiniz. hem esinize karsi hem de kendi ic dunyanizda fazla abartmissiniz. saglik sorunu varmis,sicak vs diye klimali odanin daha ferah daha iyi olacagini dusunup vermis esiniz.
konusursunuz birdaha istemediginizi soylersiniz olur biter.

evden sogumak falan fazla abarti.

Ben mesela hiç iplemem annem geldiğinde biz ona veririz yatak odasını ha siz bu konuda hassassınızdır olabilir. Ama eşiniz bunun sebeplerini açıklamış arızi bir durum olduğunu belirtmiş. Bir konuda evden soğudum diyebilecek kadar takıyorsanız burada bir sorun vardır. Neden buna bu kadar takıyor vr yağ lekesi gibi içimde büyütüyorum diye kendinize sormanız lazım. İlişki kurmakta zorlandığınızı söylemişsiniz; yani yatağın sizin cinselliğe bakışınız deneyimlerinizle ilgili bir göndermesi var o yatakta başkasının yatması hijyen değil buna dair kaygılarınızı dolaylı olarak etkiliyordur. Umarım kendimi anlaşılır bir şekilde ifade etmişimdir

Burada bana eşlere çok müsamaha gösteriyorum diye kızar kk kadınları ama benim için (şiddet , aldatma disinda) iki boşanma sebebinden biridir. Diğeri de ev anahtarının bir akraba verilmesidir.

Evet bencede hoş bir durum değil,bizimde eltimler kayınlarım herbirimiz ayrı ülkelerdeyiz ve bir kaç senede bir toplanıyoruz çoluk çocuk ama kimse kimseye yatağını vermez hoş bir durum değil,fakat sağlık ve saygı çerçevesinde eşiniz misafirperverlik yapmış bir hata olabilir size göre yada herkese,tepkiniz yeni evlenmeniz doğrultusunda olabilir yeni alıştığunız bir eviniz var ama eşinizle aranızı bozacak kadar bir kusur değil bencede,tekrarlanmamasını dile getirerek meseleyi çözün derim pire için yorgan yakmayın..

Otelde kalmadınız mı hiç ordada yataklar hep aynı rahatsız olucak ne var bunda çarşafları değiştirir yatarsın benim misafirlerim geldiği zaman onlara yatağımı veriyorum bunda büyütülcek bişey yok ama sen bahane arıyormuşsun gibi

Annemin yatağına bile yatmam hatta oturmam bile. Yatak odasındaki çekmeceleri ömrüm boyunca açmamışımdır. Dolaplarımı da asla ondan habersiz karıştırmam. Başka bir insanın evine de gittiğimde de yatak odasının eşigini geçmem.

Başkasının yatağımda yatması bana çok ters. Konu sahibinin eşi yatağı verse de hala kişisinin olur mu hiç öyle şey ben kanepede yatarım demesi gerekirdi. Çok hasta ise sıcaksa gitmesin kardeşim otursun evinde.

Yakın arkadaşım bir keresinde evime geldi. Yatağıma hiç sormadan yatıp çocuğunu emzirdi hala bile sinir oluyorum.

Ben yeni gelin degilim, 20 seneye yaklastim. Bende yatagima hane halkinin disinda kimsenin yatmasini tesebbus etmesini ve evin hanimi yoksa ortak kalinan yataga istedigi kadar israr edilsede yatilmamasi gerektigini savunurum.

Otelde kalirim, cunku bunun amaci budur, evimdeki yatagin amaci kocam ve benim o yatakta yatmam...

Mecbu3n yatırmış esin h astaymis kadin.yatakta seks yaptığın için kutsal sayman saçma.ama hala da yeni evlinin evine niye geliyor oda ayrı bir dusuncesizlik.belki tiksinirsin onu anlarım ama evden felan soğuma abartı bence

Çok drama queenlik yapmamış mısınız? Tamam rahatsız olunabilir de, nevresimleri değiştirirsin bitti gitti napsın adam baktı halası rahatsız oluyor klima falan var rahat etsin diye yatırmıştır. Yataktan tiksinmek, evden tiksinmek falan gereksiz abartı; sevişiyorsanız da sevişiyorsunuz eee yani bir tek seviştiğiniz yer yatak mı koca evde? Bu mantıkla kimse evinize gelmesin, koltuğunuza oturmasın çünkü koltukta seviştiniz hahsjsjs saçmalamayın gözünüzü seveyim.

İyi aksamlar arkadaslar. Yeni evliyim eşimin halası memleketten 1 haftalığına yatılı misafirlege geldi. Bende babamın ani rahatsızlığından dolayı ailemin yanına geldim bir süreliğine eşim ben gidince halasına bizim yatağımızı vermiş kendisi salonda yatiyormus. Benim telefonda goruntulu konusurken tesadufen haberim oldu çok rahatsız oldum zaten küçük bir misafir odamız var istemeden sinirlenip fazla tepki gösterdim sanirim. Esimde sinirlendi hasta kadın bizim odamızda klima var sıcakta uyuyamıyor diye yaptım diyor ama yine de kendimi çok kötü hissediyorum. Hijyen takintilarim yok ama psikolojik olarak birlikte olduğumuz yatakta halasının yatiyor olması içimi sogutuyor eve dönmek bile istemiyorum. Tabi ki bu kisiden kişiye hassaslik gösteren bir durum ama bunu yapmadan önce bana sormuş olsaydı öğrenmiş olurdu bundan rahatsız olacagimi. Şimdi uzakta bile olsam yatak odamdan yatagimdan tiksiniyorum bir daha eskisi gibi olmayacak gibi evime dönmek gelmiyor icimden birde şimdi ben döndüğümde halasına ne diyecegiz hadi sen eski odaya git artık ben geldim mi ? Biraz da anlayissiz bir insan. Esimle de ister istemez aramız soğuk fazla mı abartıyorum elimde değil ki :KK43:

Bende yatak odamı kimseye vermem. Orası benim özel eşyalarımın da olduğu yer sonuçta. Tabi seninki biraz fazla abartı geldi otelde konaklayalar ne yapsın?

Eve döndüğünde tabi ki halaya misafir odasına yer yapacaksın sonrada hala yerini hazırladım buyur misafir odasına geç diyeceksin. Açıklama yapmak zorunda değilsin tabi ki . Misafir umduğu yerde değil bulduğu yerde yatar. :KK45:

2 aylik evliyiz severek evlendim ama zaten birliktelik kurmakta zorlaniyorum bu daha da kötü yapacak sanki aramızda ki iliskiyi.

Ohoooo amma da abartmışsın. Marifet yatakta değil canım sizde. Kocamla sevişmek için kutsal bir yatağa ihtiyacım yok benim mesela :KK8:

Bukadar konusulacak ne var ki konuda? Iciniz rahat etmiyorsa yeni dösek alirsiniz olur biter. Esinde bidaha kimseyi yatirmaz yataginiza.

Esin misafirperverlik yapmis rahatsiz diye ama halasi demeliydi orasi sizin özeliniz ben odarenederim misafir odasinda diye.. hem halasinniye gelmis ki yatili? Siz eve gidene kadar kalicak mi sizde?

Back
X