Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap yazdim aslinda birkac kez ama ne yazicagimi bilmiyorum. Adam hasta rahat etsin diye yatagi verdim ama ben kucuk bir koltukta yatmak zorunda kaldim. Esyalarimi odalara tasidim ev cok dagildi sinirim cok bozuk
Allah yardımcınız olsun yani eşiniz sizi neden düşünmüyor?En azından misafiri baska yerde yatirin kanepe alin .Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Yatağımı vermem misafire başka bir doğum yolu bulurdum , eşinizle konuşun çok saçma bir durum bu..Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Bir de kayinvalidem her gun oglen 1 e kadar uyuyor. Kalkiyor hemen kendine gelemezmis sonra kahvalti hazirliyorum 1-1.5 saat kahvalti yapiyor. Evde ne duzen kaldi ne bir sey 1 aydir. Salonda yatiyor o yuzden daha cok sorun oluyor.
Ben sabah 8 de kalkiyorum esim de ben de evden calisiyoruz ama saat 1 e kadar evde rahat davranamiyorum makine calistiramiyorum ses olucak diye. Allah askina misafir kaldigin evde bu kadar rahat davranilir mi?
Tv de hep ona ait sadece survivor izliyor butun gun ve gece. Kanal bile degistiremiyoruz evimden sogudum. Koca uclu koltukta kendisi oturuyor tek basina. Insan misafir kaldigi eve birazcik uyumlanmaz mi? 8 de kalksin demiyorum ama bari 10 da kalk yani![]()
Bunu ilk ben demistim sanirim. Baya don tartışması çıkmış haberim yoktuGörümcesi ve onun kocası da yatmis yatak odasında. Baskasinin kocasinin ahlakina nasil guvenilir?
Onu yazan uye bu konuda endişe etmekte gayet hakli.
Siz gelmis abartmayin diyorsunuz.
O uye, kv kp don karıştırır da dememiş.
Ben "eniste yapabilir" deyince "ha normal yani" minvalinde bir sey yaziyorsunuz.
Ne alakaa skslallskshs
Şanslılar ki ailelerine Tuncer Ustael ahlaksizliginda bir eniste girmemis. "Yok artik, ne alaka, imkansiz" dedikleri şeyler sanki bu ülkede benzeri hiç olmayan şeyler. Baldızını taciz eden yok, aile içi enseste maruz kalan yok, kayinbabasindan hamile kalan yok sanki...Bunu ilk ben demistim sanirim. Baya don tartışması çıkmış haberim yoktuben eniste sapik demedim. Ama olabilir de, gorumce merakli olabilir mesela. Sonucta ben dusunuyorum da evimde en gizli sakli kimsye gostermeyecegim ne varsa orda saklarim. Gece kapiyi kapatip eş ailesinden birilerini icerde ne yaptiklarindan habersiz bi sekilde orada birakmak benim uykularimi kacirirdi sahsen. Bu fikrimi anormal bulan arkadaslardaki rahatligi da ben anlaymiyorum. Ben kv ailesi gelince kapiyi kitliyordum, benden habersiz giren olursa diye. Millet iceriye gorumce sokup uzerine kapiyi kapatiyor. Ayy midem
![]()
Aynen Igrenc bir sey gercekten. Kendi ailemde annemden gormedigim bir seydi. Koca ailesi pek hevesli ama ben cok musade etmiyorum. 3 senede 2 kez 4 er gun gelebildiler daha sadceBırak yatağımı vermeyi yatılı misafir bile almam ben evime. Düzen, rahatlık hiçbir şey kalmıyor.
Baskasinin yatagi rahat olamaaaz??? Saka mi bu ya Hayir yani iki uc gun koltukta belimiz tutulsa nolur, kim ne kaybederYatacak yer var ayri yatmaya gerek yok. Ama yatak daha rahat diye annem öyle hazirlamişti itiraz etmedim. Herkesin kendi dusuncesi tabi.
Aynen. Hadi onu uzak bir 8htimal olarak görüyorlar. Ama ulkemizde merakli gorumce konusu gayet de yaygin bir ihtimal. Hatta gelinin odasını kurcalamayacak gorumce oranı cok azdir eminimmmŞanslılar ki ailelerine Tuncer Ustael ahlaksizliginda bir eniste girmemis. "Yok artik, ne alaka, imkansiz" dedikleri şeyler sanki bu ülkede benzeri hiç olmayan şeyler. Baldızını taciz eden yok, aile içi enseste maruz kalan yok, kayinbabasindan hamile kalan yok sanki...
Baskasinin yatagi rahat olamaaaz??? Saka mi bu ya Hayir yani iki uc gun koltukta belimiz tutulsa nolur, kim ne kaybeder
Masallah mahremiyet anlayisiniza ya Hayran kaldimDalga gecince gecti oluyor şimdi size ne diyeyim?![]()
Zorla kimsenin yatagina yatmiyoruz, sizin yataginiza da yatmayiz. Sakin olun.
Biz herkesin razı oldugu ve istekle verilen yatakta yatiyoruz ve kendimiz de isteyerek veriyoruz. Bu durum sadece anne ve babama özel. Onun disinda kimsenin yataginda yatmadik ve kimseye yatak vermedik. Anne ve babamla oluşan ve sorun edilmeyen bir durum? Napayim benden ne istiyorsunuz?![]()
Masallah mahremiyet anlayisiniza ya Hayran kaldim
Yaptiginiz ayrimcilik da ayrica takdire şayan. Annenize neden veriyor ama kayinvalideye vermiyorsunuz?? Ne farki varTeşekkur ederim. Geceleri de don, çekmece karistiririz hep odada kalinca hobimiz bu.
Yaptiginiz ayrimcilik da ayrica takdire şayan. Annenize neden veriyor ama kayinvalideye vermiyorsunuz?? Ne farki var
Misafirler yatağınızda yatarken siz ve eşiniz nerede yatıyorsa misafirleri artık orada yatırın. Bu ne bacım?Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.