- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
Bu halalar da bi değişik. Benim de eşimin halası yatak odasında kızının yatmasını istemişti. Ben hamile diye sesimi çıkarmadım. Eşiyle birlikte yatak odasında yattılar.İyi aksamlar arkadaslar. Yeni evliyim eşimin halası memleketten 1 haftalığına yatılı misafirlege geldi. Bende babamın ani rahatsızlığından dolayı ailemin yanına geldim bir süreliğine eşim ben gidince halasına bizim yatağımızı vermiş kendisi salonda yatiyormus. Benim telefonda goruntulu konusurken tesadufen haberim oldu çok rahatsız oldum zaten küçük bir misafir odamız var istemeden sinirlenip fazla tepki gösterdim sanirim. Esimde sinirlendi hasta kadın bizim odamızda klima var sıcakta uyuyamıyor diye yaptım diyor ama yine de kendimi çok kötü hissediyorum. Hijyen takintilarim yok ama psikolojik olarak birlikte olduğumuz yatakta halasının yatiyor olması içimi sogutuyor eve dönmek bile istemiyorum. Tabi ki bu kisiden kişiye hassaslik gösteren bir durum ama bunu yapmadan önce bana sormuş olsaydı öğrenmiş olurdu bundan rahatsız olacagimi. Şimdi uzakta bile olsam yatak odamdan yatagimdan tiksiniyorum bir daha eskisi gibi olmayacak gibi evime dönmek gelmiyor icimden birde şimdi ben döndüğümde halasına ne diyecegiz hadi sen eski odaya git artık ben geldim mi ? Biraz da anlayissiz bir insan. Esimle de ister istemez aramız soğuk fazla mı abartıyorum elimde değil ki![]()
Türk milleti seviyor böyle şeyleri egolar tavan valla.