Yatak odamda misafirin yatması

İyi aksamlar arkadaslar. Yeni evliyim eşimin halası memleketten 1 haftalığına yatılı misafirlege geldi. Bende babamın ani rahatsızlığından dolayı ailemin yanına geldim bir süreliğine eşim ben gidince halasına bizim yatağımızı vermiş kendisi salonda yatiyormus. Benim telefonda goruntulu konusurken tesadufen haberim oldu çok rahatsız oldum zaten küçük bir misafir odamız var istemeden sinirlenip fazla tepki gösterdim sanirim. Esimde sinirlendi hasta kadın bizim odamızda klima var sıcakta uyuyamıyor diye yaptım diyor ama yine de kendimi çok kötü hissediyorum. Hijyen takintilarim yok ama psikolojik olarak birlikte olduğumuz yatakta halasının yatiyor olması içimi sogutuyor eve dönmek bile istemiyorum. Tabi ki bu kisiden kişiye hassaslik gösteren bir durum ama bunu yapmadan önce bana sormuş olsaydı öğrenmiş olurdu bundan rahatsız olacagimi. Şimdi uzakta bile olsam yatak odamdan yatagimdan tiksiniyorum bir daha eskisi gibi olmayacak gibi evime dönmek gelmiyor icimden birde şimdi ben döndüğümde halasına ne diyecegiz hadi sen eski odaya git artık ben geldim mi ? Biraz da anlayissiz bir insan. Esimle de ister istemez aramız soğuk fazla mı abartıyorum elimde değil ki :KK43:
Bu halalar da bi değişik. Benim de eşimin halası yatak odasında kızının yatmasını istemişti. Ben hamile diye sesimi çıkarmadım. Eşiyle birlikte yatak odasında yattılar.
Türk milleti seviyor böyle şeyleri egolar tavan valla.

2 aylik evlisiniz ve hasta hasta neden bir hafta ziyarete gelmis ki.
Ne sacma is.

Ben de yatak odami kimseye vermem, mahrem vs diye degil, benim evimde o yatak bana aittir yani, misafir misafir odasini kullanir, eger rahat edemiyorsa gelmez, sonucta bakim hizmeti vermiyorum ya. Ne alaka yani.

Ama siz evde degilsiniz ve koltukta yatan esiniz. Ondan dolayi cok da buyuk mesele degil sizin acinizdan

2 aylik evliyiz severek evlendim ama zaten birliktelik kurmakta zorlaniyorum bu daha da kötü yapacak sanki aramızda ki iliskiyi.

Kendinize bahane aramayın.
Mesele hala değil, sizin zaten öncesinde sorununuz varmış.
Hala yatakta yattı diye gözünüzde büyütecek bir şey yok... yaşlı kadın kibarlıktan vermiş eşiniz.

Ben şu an yazlıktayım,
kuzenim polis yeni göreve başladı.
Ev boş, zaten taşıma niyetimiz de olduğumuzdan topluydu. Geçici olarak bizim evin yakınlarında görev yapıyor. Verdik anahtar evde kalıyor. Koltukta orada burada yatma, yatagı sana hazırladım zaten, dedim. Benim odamı kullanıyor. Hiç aklıma gelmedi valla birlikte olduğumuz yatak bilmem ne.

Siz yokken halası niye gelmiş? Her evde klima mı var, klimalı diye o odayı tercih ediyor ayrıca hala için daha büyük problem. Normal biri olsa o yatakta yatmak istemez. Yeğeni teklif etse bile, yok yavrum bn kanepede yatayım demeliydi. Sonuç gıvık olmakta haklısınız

Evet birde öyle bir sıkıntımız var. Balayindan döndük kayinvalidem geldi kaldı üç gün o gitti küçük yeğeni geldi kaldı iki gun daha ikinci ayimiz halası geldi falan. Benim ailemde hiç görmedim duymadım böyle ailemde sasiriyor garipsiyoruz bu durumu eşim de gelmeyin diyemiyor idare neyse ki çalışıyorum zaten akşamdan akşama görüyorum çok rahatsızlık vermiyor

Konuyu yatak diye değil de 2 aylık evlilere misafir diye açsaymışsınız olurmuş.
Böyle birliktelik yaşamanız zaten zor.
Düzen kurup kuramadıgınızı yeğeni de mi merak ediyormuş? Ne saçma bir aile.
Bence yatağı dert edecegine şu yatılı misafir olayının önüne geç.

Bence hiç abartmamışsınız. Ne kadar ayıp ya dıdısının dıdısı resmen daha iki aylık evliye git. Bir de evin hanımı yokken geç yatak odasında yat. Ben eve gidince eşime yüksek sesle öyle bir ayar verirdim ki bir daha cesaret edemesin bu terbiyesizliğe. Halayı da hemen misafir odasına Buyur eder onun göreceği şekilde nevresimi çarşafı çıkarır atardım makinaya.

Son düzenleme:
Gerçekten çok ilginç insanlar var. Kardeşinin düğünü için babamın eşinin(annemiz değil) akrabası(daha önce görmemiştik) bir kadın geldi. Akşam yatılacak düğün evi kalabalık, hanımefendi oda da biriyle yatamazmış, tek başına kalacağı oda istedi. Sinir olmuştuk, ay hatırladıkça hala sinir olurum. Kıyamam kardeşim(bir sonraki gün düğünü olacak kızın) sıkış tıkış arkadaşları ile yattı kadın oda da tek yatsın diye. Ben ise komşuya gönderildim bir çocuk bir 3 aylık bebek ile.

Kamu spotu olarak şurda dursun, rahatınıza çok düşkünseniz bir zahmet evden çıkmayın da insanları deli etmeyin.
O ne ya kadini balkondan asagi atmamissinz iyi..

Konuyu yatak diye değil de 2 aylık evlilere misafir diye açsaymışsınız olurmuş.
Böyle birliktelik yaşamanız zaten zor.
Düzen kurup kuramadıgınızı yeğeni de mi merak ediyormuş? Ne saçma bir aile.
Bence yatağı dert edecegine şu yatılı misafir olayının önüne geç.
yazik kiza ya.
2 ayda kac misafir atlatmis

Çarşaf değiştirin bi şey olmaz

İleride çocuğunuz olursa onu da zaman zaman yatağınıza almak durumunda kalacaksınız. Fazla anlam yüklemeyin. Rahatsız olmanızı anlıyorum ben de olurdum ama dert edilecek ve eşinize yükselmenizi gerektirecek bi mesele değil.

Evet birde öyle bir sıkıntımız var. Balayindan döndük kayinvalidem geldi kaldı üç gün o gitti küçük yeğeni geldi kaldı iki gun daha ikinci ayimiz halası geldi falan. Benim ailemde hiç görmedim duymadım böyle ailemde sasiriyor garipsiyoruz bu durumu eşim de gelmeyin diyemiyor idare neyse ki çalışıyorum zaten akşamdan akşama görüyorum çok rahatsızlık vermiyor
Babanızın rahatsızlığı nedir, yeni evli olarak eşi bırakıp gitmek abes geldi bana...

Eger aynı sehirdeyseniz ne olursa olsun aksamdan akşama eve dönmeniz lazım...

Esinin ev sahıbı olarak rahatsız bır mısafıre boyle bırsey teklıf etmesı ışın ınsanı boyutu,düşünceli davranmasında suc bulmadımda..
Esınız pek bı dusuncelı demekkı..
Gelen mısafırın ne olursa olsun aklı varsa kabul etmemesı gerek ..
Bence problem sızın mısafırde ..
Ben olsam sıcakta yanacagımı bılsem kabul etmem boyle bır mısafırede sızınde davranısınız umursamaz olsun..takılmayın esınıze bırdaha boyle bırseyın olmasını ıstemedıgınızı soyleyın ..
Bundan oncesı ıcınde artık dırdır etmeyın uzulen sız olursunuz

Yeni evlisiniz. Tabi ki duygularınıza saygı duyuyorum. Ancak evden, kocadan soğuma, yataktan tiksinme gibi düşünceleriniz çok aşırı. Bir çarşaf değiştirmeye bakar :) Lütfen kendinizi doldurmayın bu şekilde. Eşinizde ne yapsın iyi niyetli davranmış sonuçta.
Şahsen ben hiçbir zaman yatak odama mahremiyetle ilgili bir anlam yüklemedim. Odamda misafir ağırlamışlığımda vardır. Kapısını gün içinde, misafir varken kapatmak, aklıma bile gelmez.

İyi aksamlar arkadaslar. Yeni evliyim eşimin halası memleketten 1 haftalığına yatılı misafirlege geldi. Bende babamın ani rahatsızlığından dolayı ailemin yanına geldim bir süreliğine eşim ben gidince halasına bizim yatağımızı vermiş kendisi salonda yatiyormus. Benim telefonda goruntulu konusurken tesadufen haberim oldu çok rahatsız oldum zaten küçük bir misafir odamız var istemeden sinirlenip fazla tepki gösterdim sanirim. Esimde sinirlendi hasta kadın bizim odamızda klima var sıcakta uyuyamıyor diye yaptım diyor ama yine de kendimi çok kötü hissediyorum. Hijyen takintilarim yok ama psikolojik olarak birlikte olduğumuz yatakta halasının yatiyor olması içimi sogutuyor eve dönmek bile istemiyorum. Tabi ki bu kisiden kişiye hassaslik gösteren bir durum ama bunu yapmadan önce bana sormuş olsaydı öğrenmiş olurdu bundan rahatsız olacagimi. Şimdi uzakta bile olsam yatak odamdan yatagimdan tiksiniyorum bir daha eskisi gibi olmayacak gibi evime dönmek gelmiyor icimden birde şimdi ben döndüğümde halasına ne diyecegiz hadi sen eski odaya git artık ben geldim mi ? Biraz da anlayissiz bir insan. Esimle de ister istemez aramız soğuk fazla mı abartıyorum elimde değil ki :KK43:
Kimse hoşlanmaz bundan. Halası neden kabul etmiş ki. Ama çok hasta ve klima şartsa sorun etmezdim hiç

Back
X