- 29 Ağustos 2014
- 5.150
- 17.437
- 448
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten öyle bu kişilikle alakalı bir durummuşBu dediğiniz gibi ekonomik özgürlükle alakalı değil öyle bile olsa burada o kadar çok okuduk ki boşanırsam gidecek yerim yok sahip çıkan ailem yok diye. Ne alaka yani insan kendi kendine yetmeli ayakları üzerinde durmalı neden hep başkalarının kanatları ya da gölgesi altında kalması gerekiyor bunu hiç anlamadım. İnsan isterse bir limon satıp kuru ekmek yer kendi öz saygısından değerinden ödün vermez.
Kadınlarımız kendilerini bir erkekle tanımlıyorlar kutsal kabul ediliyor gerçekten erkeklerUzun uzun yazmaya üşendim tamamen benim fikirlerim
Adamla kadın evliler, kadında çalışıyor adamda çalışıyor. Misafiri ağırlayan, ev işi yapan kadın ama kadının evini kimin gelip gelmeyeceği ile ilgili söz hakkı yok.
Evine eşya alıp almamakla ilgili söz hakkı yok.
Siz nerede yatıyor sunuzSalonda kanepe var ama orda da annesi yatiyor. Bir oda calisma odasi bir oda da gardrop vs
Belli ki eşinizin ailesi tedavi vb sebeplerle size ara ara kalmaya geliyor, dolap olan odayı yeniden dizayn edin, oda çok küçük değilse oraya 2 tane tek kişilik karyola alıp koyun, dolabı kendi yatak odanıza taşıtın, yatak olabilen tek kişilik koltuklar var, 2 tane de ondan alın tamamdır.Salonda kanepe var ama orda da annesi yatiyor. Bir oda calisma odasi bir oda da gardrop vs
Ben yatak odama misafir cocuklarini bile sokmam hic hoslanmam yatak odama girilmesinden ki sizin her gelen yataginizda yatiyor. ÇOK SACMA... Bence buna bir dur demelisinizMerhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Hadi kpder hasta yatagı verdiniz.Görümceye yatak vermek nedir ya?Hic özeliniz yok.Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?