Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hasta diye vermişsiniz babasına belki bende teklif ederdim, hani daha sakin yatar ayak altı degil diye falan filan ama ablası gile niye verdiniz mecbur değilsiniz..eşinize de ayrı bir ayar oldum yani habire birileri yatağında yatacaksa alsın iki kanepe ya da neyse koysun uyusunlar orda..Hadi siz hasta olsanız birşey olsanız gece gece odanıza girmek zorunda olsanız nasıl olacakMerhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Ne acayipler ayol. Siz teklif etseniz bile onların reddetmeleri lazımdı.Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Annenizin yatagında mı yatıyorsunuz gidince?Yok artık.1 aksam ayrı yat kocisinle ya nolcak:)Ben kendi annemlere yatak odami veriyordum. Eşimle biz gidince annemler de bize yatak odalarini veriyordu ( yayacak yer var ama yatak odasindaki yataklar daha rahat oluyor) ama bizim yatili kalma olayi taş çatlasin 1-2 gecedir ayri şehirlerdeydik ama devamli gidip yatili kalma huylarimiz yok. Artik ailem yurtdisina yerleşti evleri kucuk bu yaz gidince otelde kalacak gibiyiz duruma göre. Uzun süre yatili üst üste kalmak mantikli değil. Olmuyorsa otele gidilsin diyecegim de bu fikrimin Turkiye genelinde uçuk kaldiginin da farkindayim.Kimse bir tanidigi vs varken otele gitmek istemiyor ve cokook ayip karsilaniyor niyeyse.
Kv kp hiç yatili kalmadi, onlara yatak vermek benim de içimden gelmez. Anne babam disinda kimseye vermedim.Vermem bir şeyler uydururum mutlaka.
![]()
Bazi yerlerde misafire yatak odasi verme adeti var, Cok sacmaaaMerhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
Annenizin yatagında mı yatıyorsunuz gidince?Yok artık.1 aksam ayrı yat kocisinle ya nolcak:)
Bence hos değil.Annem bana yatagını versin.Rahatsız olsun 1-2 geceden ölmeyiz yani.
ne demek benim yatagımda yatmak ya, misafir gelince ben yatak odanın kapısını bile kapatıyprum.Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
valla hiç yer yoksa yatıracak yer yatağı yaparım da yine de yatak odaya sokmam ne münasebetOkurken darlandım yemin olsun.
Yatak odası mahrem yeridir neden odanızı veriyrsunuz böyle bir zorunluluğunuz yok. Sizde çalışıyormuşsunuz eşiniz almıyosa siz alın bir çekyat kanepe ne bileyim oturma grubu falan ?
Benim ablamda başka bir ilde yaşıyor geçenlerde bize geldi eşiyle beraber küçük odaya açtım yataklarını.
Keza eşimin tarafından da yatıya biri gelince küçük odaya açıyorum büyük küçük farketmez, yatak odası benim özelim ne şartla olursa olsun vermem yahu.
Gidin alın bir oturma grubu, gelen oldukça temiz nevresim serin bitti gitti. Bu kadar.