• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odasinda misafir agirlamak

Tamam kp bir derece anlaşılabilir ama 1 seferlik 2. De mutlaka bir çözüm bulurum adam zaten hasta rahat etsin denilebilir
Ama gorumceye teklif bile etmem ne demek ya ne gerek var

Yatak odami kutsal, mahrem yada yasaklı bölge olarak görmüyorum açıksası.
Ama yinede yol geçen hanı gibi girilsin, yatılsın vs sevmem.
Özellikle kayınpeder, enişte falan ne alaka?
Hastada olsa vermezdim sanırım. Babasının rahattı için bir kanepe alamiyorsa eşim beni ilgilendiren bir durum olmazdı. Yatağıma girer yatardım, babasını nerde yatıracağınıda kendisi düşünsün madem inat ediyor.

Cok tesekkur ederim mesajlariniz icin. Ben de bunaldim zaten oldukca. Haklisiniz bir daha hasta da olsa ayri bir yer ayarlicam. Duzenim o kadar bozuldu ki ev darmadagin sinirim bozuk.
Bir daha insallah yatagimi kimseye vermicem

sizin bütün eşyalarınız orda afedersiniz gece iç çamaşırı değiştirmek isteseniz kayinpederin yattığı odaya mi gireceksiniz, ne alaka niye sizin odanızda yatıyorlar. onlar sizin odanızda yatarken siz nerde yatiyorsaniz misafiri de orada yatırın. gece ped ihtiyacım olsa alamayacağım ise bak.

yatak odasında bin türlü özel eşya da bulunuyor yani, siz veriyorsunuz da yatan da yatıyor. ben olsam istemem kimsenin odasında yatayım. ilginç çok ilginç hem de.

Hayatimda kimseye yatak odami vermedim vermemde ne munasebet.Özel herseyim yatak odamda cekmecede ic camasirlarim.Şahsen biri verse de ölsem yatmam yerde halıda yatarım yine yatmam.Eşinize soyleyin vermem o oda benim özelim deyin.Kanepemi alır yatak odası takimimi alir alsin.

Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Hadi hasta diye vermişsiniz babasına belki bende teklif ederdim, hani daha sakin yatar ayak altı degil diye falan filan ama ablası gile niye verdiniz mecbur değilsiniz..eşinize de ayrı bir ayar oldum yani habire birileri yatağında yatacaksa alsın iki kanepe ya da neyse koysun uyusunlar orda..Hadi siz hasta olsanız birşey olsanız gece gece odanıza girmek zorunda olsanız nasıl olacak

Merhaba, yatili misafirle ilgili konular var ama benim derdim baska. Bununla ilgili konu yok baktim.
1.5 yillik evliyim. Gecen yaz esimin babasi rahatsizlandi bize gelip tedavi oldu. O sirada daha 1 yillik bile evli degildik. Hasta diye yatak odamizi babasina verdik. Hic sesim cikmadi.
Sonra babasi hastanede yatarken esimin ablasi ve esi geldi onlari da bizim yatagimizda yatirdik. Hastalik var diye yine sesim cikmadi.
simdi 1 ay once yine esimin ailesi geldi tedaviye. Biz yine yatak odamizi verdik hasta diye. Ama sorun su ki evimizde baska yaticak dogru duzgun yer yok. Artik sinirlerim bozuldu. Ev o kadar daginik ki evden calisan biriyim ama calisamiyorum.
Yatagimda yatildigi icin de tiksiniyorum ve o adam elini bile yikamiyor temiz degil guvenemiyorum. Esime kac kere kanepe alalim dedim almadi inatla. Ben de artik soylendim yeter diye. Babasi yuzunden covid oldum cok agri cektim ama sisme yatakta yattim. Kendi evimde berbat yasiyorum.
Ama bir yandan da vicdan azabi cekiyorum. Sizde haksiz miyim? Hasta diye yatagi illa vermeli miyiz?
Ne acayipler ayol. Siz teklif etseniz bile onların reddetmeleri lazımdı.

Bazen bazı faragat ettiğimiz ve iç huzuru duyacağız sandığımız şeyler tam tersi oluyor değil mi?şimdi üzgünsünuz..bu duruma hemen bir aksiyon vermez iseniz öfkeli olacaksınız.sonu iki taraf için hüsran olacak.kafaniz nasıl rahat olacaksa hemen bir çözüm bulun.esinizle paylaşın! Yapmam derse oLaY çıkarın.tanidik bir olay bu benim için.insan sonra işin içinden çıkamıyor.bu süreç ne kadar devam eder bilemezsiniz. gidip gelişler arttıkça sürekli konfor alanınız sekteye uğrar bu da sizi gerer.haliyle evliliğinizi yorar.kanepenizi alın, sınırları koruyun.yatak odası olayına gelince bence evli olsun, olmasın herkesin kişisel sınırına saygılı olunmalı.cocuklarimizin bile.. mahremiyet eğitimi bunu gerektirir.bazi arkadaşlar güven meselesine getirmiş işi.evet herkese güvenmek zorunda değilim!sonradan başıma bir olay gelip ah vah deyip yük taşıyacağıma baştan_ kimine gore_kotu olurum daha iyi ...

Ben kendi annemlere yatak odami veriyordum. Eşimle biz gidince annemler de bize yatak odalarini veriyordu ( yayacak yer var ama yatak odasindaki yataklar daha rahat oluyor) ama bizim yatili kalma olayi taş çatlasin 1-2 gecedir ayri şehirlerdeydik ama devamli gidip yatili kalma huylarimiz yok. Artik ailem yurtdisina yerleşti evleri kucuk bu yaz gidince otelde kalacak gibiyiz duruma göre. Uzun süre yatili üst üste kalmak mantikli değil. Olmuyorsa otele gidilsin diyecegim de bu fikrimin Turkiye genelinde uçuk kaldiginin da farkindayim. 🙄 Kimse bir tanidigi vs varken otele gitmek istemiyor ve cokook ayip karsilaniyor niyeyse.

Kv kp hiç yatili kalmadi, onlara yatak vermek benim de içimden gelmez. Anne babam disinda kimseye vermedim.🙄 Vermem bir şeyler uydururum mutlaka. 😂
Annenizin yatagında mı yatıyorsunuz gidince?Yok artık.1 aksam ayrı yat kocisinle ya nolcak:)
Bence hos değil.Annem bana yatagını versin.Rahatsız olsun 1-2 geceden ölmeyiz yani.

Okurken darlandım yemin olsun.
Yatak odası mahrem yeridir neden odanızı veriyrsunuz böyle bir zorunluluğunuz yok. Sizde çalışıyormuşsunuz eşiniz almıyosa siz alın bir çekyat kanepe ne bileyim oturma grubu falan ?
Benim ablamda başka bir ilde yaşıyor geçenlerde bize geldi eşiyle beraber küçük odaya açtım yataklarını.
Keza eşimin tarafından da yatıya biri gelince küçük odaya açıyorum büyük küçük farketmez, yatak odası benim özelim ne şartla olursa olsun vermem yahu.
Gidin alın bir oturma grubu, gelen oldukça temiz nevresim serin bitti gitti. Bu kadar.

Bazi yerlerde misafire yatak odasi verme adeti var, Cok sacmaaa

Bırak yatağımı vermeyi yatılı misafir bile almam ben evime. Düzen, rahatlık hiçbir şey kalmıyor.

Annenizin yatagında mı yatıyorsunuz gidince?Yok artık.1 aksam ayrı yat kocisinle ya nolcak:)
Bence hos değil.Annem bana yatagını versin.Rahatsız olsun 1-2 geceden ölmeyiz yani.

Yatacak yer var ayri yatmaya gerek yok. Ama yatak daha rahat diye annem öyle hazirlamişti itiraz etmedim. Herkesin kendi dusuncesi tabi.

Ne olursa olsun yatağımı kimseye veremezdim kusura bakmasınlar valla siz hatayı en başta yatak odanıza sokarak yapmışsnız. Benimde yatılı misafirim geliyor koltuklarım açılmıyor bile orada yatırıyorum kusura bakmasınlar misafir benim durumumu bilerek gelmeli

ne demek benim yatagımda yatmak ya, misafir gelince ben yatak odanın kapısını bile kapatıyprum.

Okurken darlandım yemin olsun.
Yatak odası mahrem yeridir neden odanızı veriyrsunuz böyle bir zorunluluğunuz yok. Sizde çalışıyormuşsunuz eşiniz almıyosa siz alın bir çekyat kanepe ne bileyim oturma grubu falan ?
Benim ablamda başka bir ilde yaşıyor geçenlerde bize geldi eşiyle beraber küçük odaya açtım yataklarını.
Keza eşimin tarafından da yatıya biri gelince küçük odaya açıyorum büyük küçük farketmez, yatak odası benim özelim ne şartla olursa olsun vermem yahu.
Gidin alın bir oturma grubu, gelen oldukça temiz nevresim serin bitti gitti. Bu kadar.
valla hiç yer yoksa yatıracak yer yatağı yaparım da yine de yatak odaya sokmam ne münasebet

Ayy içim bi öğh oldu ya biraz net olun yatağınızı verip durmayın hastane mi sizin eviniz ?
Rahat rahat yatırırsanız tabi gelirler kalırlar.
Koltukta yatır geldiklerinde, bak bakayım daha geliyorlar mı :D
yatağımda eşim hariç kimsenin yatmasını istemem o kadar misafir ağırladım bir kere bile buyurun siz yatın diye teklif etmedim etmem eşim etse gözlerimi belertirim. ayak fobim var benim yatağıma yorganıma değmesin başkasının ayakları valla huylanırım ya.

Babası hastaydı madem daha ilk geleceği vakit hasta yatağını almalıydınız.
İlk taviz oradan gelmiş.
Diğerlerine de yatağınızı vermişsiniz.
Kusura bakmasınlar yatıracak yeriniz yoksa bir yatak, kanepe alabilirdiniz.
Ben olsam komple yatak odasını değiştiririm herhalde.

Kimsenin yatağında yatmam, kimseyi de yatağımda yatırmam.

Back
X