Uyarmadiginiz surece devam edecektir.Arkadaşlar gorumcem yatak odama rahatlıkla giriyor evimi kendi eviymiscesine rahatlikla kullanıyor dolapları mi açıyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Birde çocuğu biraz şımarık büyüdü ve yaramazlik yapiyor evimde banyo yapıyor her geldiğinde cekmecelerim açılıyor. Tamam çocuktur ama herkes çocuğuna bir bakmali degil mi? Bilemiyorum bende mi sorun var
Bi kac kere soyledim yatak odama girilmesinden falan nefret ediyorum diye laf arasinda. Suratta yapıyorum ama sanırım yüzüne demeliyim yada esimeUyarmadiginiz surece devam edecektir.
Kapiyi kilitleyin sorarsa ilac sıktım bocek vardi deyin.Bi kac kere soyledim yatak odama girilmesinden falan nefret ediyorum diye laf arasinda. Suratta yapıyorum ama sanırım yüzüne demeliyim yada esime
Bende sizin gibiyim. Kendi annemin bilr yatak odasına girmem esyasina karışmam. Söyleyince sorun yaratacak ama bende çekmek zorunda olmadığımı düşünüyorumBazi seyler insanin icinden gelir. Benim kaynanam kafasini bile uzatmaz odama. Ben en yakinim dahi olsa telefonu caliyorsa ekrana bakmam. Annem cantasindan bir sey istese cantayi getiririm icini asla acmam. Bunu bana kimse ogretmedi. Icimden geliyor. Gorumceniz de karakter olarak boyle. Uyarmaniz gerek.
Soyleyin gitsin. Sorun yaratirsa burasi benim ozel alanim deyin. Kimsenin hakki yok buna. Hem her defasinda ne diyerek giriyor iceriye? Ne diyerek dolaplara bakiyor aciyor?Bende sizin gibiyim. Kendi annemin bilr yatak odasına girmem esyasina karışmam. Söyleyince sorun yaratacak ama bende çekmek zorunda olmadığımı düşünüyorum
Zaten dupleks evim. Bilerek böyle istedim orayada çıkıyor ama kitlemeyide deneyim. Bu sefer çocuğu banyoya girince havlu için actoracakKapiyi kilitleyin sorarsa ilac sıktım bocek vardi deyin.
Benim üst katta yatak odam ona rağmen buzdolabimda aciliyorTepkinizi hemen verin yoksa böyle devam eder keza buz dolabıda öyle ev sahibi açabilir sadece. Evime geldiklerinde mutlaka kapısını kapatırım yatak odamın
Para var huzur yok diyorsunZaten dupleks evim. Bilerek böyle istedim orayada çıkıyor ama kitlemeyide deneyim. Bu sefer çocuğu banyoya girince havlu için actoracak
Dimi ya hasret kaldik boyle insanlara. Izin alinmadan buzdolabı acilmaz. Bunu bilen o kadar az insan var ki.Tepkinizi hemen verin yoksa böyle devam eder keza buz dolabıda öyle ev sahibi açabilir sadece. Evime geldiklerinde mutlaka kapısını kapatırım yatak odamın
Arkadaşlar gorumcem yatak odama rahatlıkla giriyor evimi kendi eviymiscesine rahatlikla kullanıyor dolapları mi açıyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Birde çocuğu biraz şımarık büyüdü ve yaramazlik yapiyor evimde banyo yapıyor her geldiğinde cekmecelerim açılıyor. Tamam çocuktur ama herkes çocuğuna bir bakmali degil mi? Bilemiyorum bende mi sorun var
Kıyafet istiyor benden bi kac kere verdim geri gelmedi. Bidaha bahaneler uydurdum. Çocuk alıştı çıkıyor yukarı onun aldıklarını geri koymaya cikiyor ben yaparim diyorum cikiyor yok yok diyeSoyleyin gitsin. Sorun yaratirsa burasi benim ozel alanim deyin. Kimsenin hakki yok buna. Hem her defasinda ne diyerek giriyor iceriye? Ne diyerek dolaplara bakiyor aciyor?
Yok sanıldığı gibi büyük bir ev değilPara var huzur yok diyorsun
Sende sorun yok canim millet fazla gevşekArkadaşlar gorumcem yatak odama rahatlıkla giriyor evimi kendi eviymiscesine rahatlikla kullanıyor dolapları mi açıyor ve bu beni gerçekten rahatsız ediyor. Birde çocuğu biraz şımarık büyüdü ve yaramazlik yapiyor evimde banyo yapıyor her geldiğinde cekmecelerim açılıyor. Tamam çocuktur ama herkes çocuğuna bir bakmali degil mi? Bilemiyorum bende mi sorun var
Yani bilemiyorum yatak odasını enn son çare kilitleyin anlar artık heralde . Ama gidipte niye açıyorsun buz dolabımı da dersiniz anlayacağını sanmıyorumBenim üst katta yatak odam ona rağmen buzdolabimda aciliyor
Normalde herseyi pat diye söylerim ama bu konuda ben hassasim ve karsimdaki rahat olunca bi şaşırdım haklisinjzSende sorun yok canim millet fazla gevşek
Benim eşimin sülalesi hep öyle her eve gelen muhakkak banyo yapar hemde yatak odamdaki banyoda .
Kendinizde sorun aramayın onlar gorgusuz
Anlayana kadar artıkYani bilemiyorum yatak odasını enn son çare kilitleyin anlar artık heralde . Ama gidipte niye açıyorsun buz dolabımı da dersiniz anlayacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?