Yatak odasına girilmesinden bir tek ben mi rahatsız oluyorum

Kesinlikle

Eşimle konuştum hak verdi oda konuşacak ailesiyke

Aynen öyle konuşacağız eşimle

Görümcenizle çok samimi değilseniz bu normal veya hoşunuza gitmeyen davranıiları çok oluyorsa, fesat vs gibi görüyorsanız rahatsız oluyorsunuzdur, çocuğu ile ilgilenmiyorsa o kötü bir durum ama bazı çocuklar yaramaz olunca ailesinin elinden de hiçbir şey gelemeyebiliyor açıkçası. Sizde onlara gittiğinizde görümcenizin odaısna girin açın bakın. Bir süre sonra yapmayı keser belki rahatsız olursa. Açıkçası bende kvmin vs eltimin dolaplarımı benden izinsiz açmasını istemem. Ama kendi yengemin dolabını açıyorum ama bizim samimiyetimiz farklı, o bana hep ikinci kocam der abimin ilgilendiğinden daha çok ilgileniyordum yengemle ve çok eğlenirdik, bildiğiniz görümce gelin ilişkisinden farklı yani bizim ilişkimiz, o yüzden o benim dolabımı açsa baksa, benim odam dağınıkken girse filan kızmam çünkü yengemin fikrini niyetini biliyorum ama kv ve eltim için aynı şekilde düşünmüyorum. Ben de yengemin yanına gitsem odasının kapısı hep açıktır, açık olmasada git odaya üstünü değiştir benimkilerden rahat birşey al da giy vs diye söyler ve girsem de birşey demez. Ben bekarken onlarda kaldığım zamanlar da mesela ben gelmeden benim sevdiğim tatlıları yemekleri yapar, ben de giderken elim boş gitmezdim, gittiğimde bende onun sevdiği ama onun beceremediği tstlıları filan ona yapardım veya becerse bile kendi yaptığı şeyi kendi yemeyi sevmediği için bana yaptırır öyle yerdi

Sorun sizde degil
Sorun bu yüzsüzlüğü yapan gorumcenizde
En nefret ettigim seydir benimde izinsiz eşyalarıma dokunulmasi mahrem yerime girilmesi
Çocuklarına sahip cikilmamasi
Bunlarin hepsi görgüsüzlük yüzsuzüktür

Yok ben kimseyle o kadar samimi değilim

benim görümcem dolabimi açıp kendisine kazak seçmiş, üstüne üstlük kazagimin önünü açık bulmuş dikmiş..
yaşadığım şoku anlatamam
tepki veremedim..
2 gün sonra kazagimi dikişi sökerek gözüne soktum..heralde dedim en ii cvp bu.

Oda anlayana ama güzel cevap

kusura bakmayın ama kendi evinde kendi eşyaları hakkında rahatsız olduğu şeyler yapılıp sesini çıkarmayanda buluyorum ben suçun büyüğünü.

kusura bakmayın ama kendi evinde kendi eşyaları hakkında rahatsız olduğu şeyler yapılıp sesini çıkarmayanda buluyorum ben suçun büyüğünü.
Rahatsız olmami sorguladim. Psikolojide de bu böyledir karsindaki aile cok rahatsa sen farkliysan bi yadirgarsin bunu sordum. Yoksa ezik biri değilim ben evde yokken bildiği halde gelip çay demlediklerimde ufak çaplı sinir krizi geçirince iki gün onceden aramaya basladilar gelmeden. Kendimi savunmayı biliyorum eşimle konustum ve uyaricaz

Normalde herseyi pat diye söylerim ama bu konuda ben hassasim ve karsimdaki rahat olunca bi şaşırdım haklisinjz
Zor bi durum Allah yardımcımız olsun Allah gorgusuz insanlardan korusun ne diyim . Bazen öyle bi raddeye geliyorum ki bağırıp kovasım geliyo hepsini ama eşime karşı yapamıyorum

Zor bi durum Allah yardımcımız olsun Allah gorgusuz insanlardan korusun ne diyim . Bazen öyle bi raddeye geliyorum ki bağırıp kovasım geliyo hepsini ama eşime karşı yapamıyorum
Bende öyle şakayla karışık Desem de anlamıyor

Bende öyle şakayla karışık Desem de anlamıyor
Ben baskalarini örnek vererek igrendigimi bile söyledim ama yok oğlumun evi cümlesi ağzından düşmüyor kadının bende konu açsam yeridir benim senden cok derdim var suan dusundumde

Ben baskalarini örnek vererek igrendigimi bile söyledim ama yok oğlumun evi cümlesi ağzından düşmüyor kadının bende konu açsam yeridir benim senden cok derdim var suan dusundumde
Valla direk diyin ama esiniz konussa daha iyi biz gelinler diyince suçlu oluyor

Yatak odasını kutsallaştırmam ama, anlık serviste mutfak dışında hiçbir Allah’ın kulu hiçbir dolabımı çekmecemi açamaz. Direkt uyarırım. Sen açma canım lütfen, benden rica et ben veririm her ne lazımsa derim.

Yatak odası mahremiyetir bence siz ve eşiniz dışında kimse girmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…