Yatak Paylaşımı Kavgaları

ilk başlarda olur böyle seyler. iki yorganla uyuyun :)

aynı dert bizdede var ...eşim bütün kış örtünmez ama yorganımız ortak olunca hep üşüyesi tutar bez ayazda çözümü ona ayrı yorgan vererek bulmuştum baktım çift kişilik yorganı ortada rahat rahat yatıyor bende onu aldım tek kişilik battaniye verdim en azından daha az yer kaplıyo...bu arada bir saat yatağa yerleşme merasimi var kıpır kıpır deli oluroum yastığa beş karış kala uyuyan adam sürekli hareket halinde ....yorgan işine çözüm buldumda kıpırdama işinde çaresizim....

uyku tulumu lazım size ozaman fazla kıpırdanamaz

ya var ya gül gül öldüm abla :)) gözü açık nasıl uyuyor o yaaa :))

En genis yataktan alin, iki yorgan kullanin... Annem ilk evlendigimde tek yorgan aliyordu bize, napiyorsun dedim istemem ben öyle, olurmu kizim cift yorganla hem daha yeni evli olacaksiniz dedi, kimseyle yorganimi paylasmam dedim Bende basima kadar cekerim, kulagim örtülü olmadan uyuyamam, yorgani ayaklarimin altina alirim kenarlardanda hava gelmemesi lazim yoksa dalamiyorum... Capraz falan yatmiyoz sükür ama sarilarakta uyuyamiyoz Bikac kere denedik olmadi sonra döndük totolari oooohhhh misil misil Ilk cözüm herkesin kendi nevresimi sonrada genis bi yatak... Yataklarinizi ayirmayi tavsiye etmem, sonra aliskanlik haline gelir ilerdede birlestirmek icin akla karayi secersiniz...

zamanla alışırsınız ama çift örtü kullanın
biri sizin biri eşinizin olsun

:)))))))))))))))))) şaka gibisiniz çok teşekkür ederim uzun zamandır böyle kahkaha atarak gülmemiştim.hatta 3 kez okudum ve gözlerimden yaş geldi...teşekkür ederim güldürdüğünüz için :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…