Yatak Paylaşımı Kavgaları

Uzuldum canim senin adina bu konuda tiklisin galiba biz esimle sarilarak uyuruz ben uyku arasinda uyanip ustunun acildigini gorursem orterim o da benim ayni sekilde ki o bazen su icmeye kalkar ustumu ortup oyle gider mutfaga gecen yaz sicaklarinda da yine sarilarak uyurduk ama cok bunalinca ben serin tarafa kacardim ama uyku arasinda yine adamin kolunda bulurdum kendimi:) Hele ki simdi soguklar basladi gir koltugunun altina kocalar kisin mikro dalga firin gorevi gorur aninda sicacik:)

kızım doğduğundan beri ayrı yatıyoruz..

ıyıce alıştık,o beni istemiyor,ben onu..

yayıla yayıla yatıyoruz,kendi çöplüğümüzde,hıç hoşlanmam yatarken bana temas edılmesınden..

Dusunduklerımın aynısını yazmıssın.kocaya sarılarak yatmanın tadı hıcbıseyde yok.yazın sıcagında bıle ıllakı dokunmadan uyuyamam.acaip bı alıskanlık yaptı kocıs

Eşimin başının altında iki yastık, bacak arasında bir, belinde bir, göbeğinde bir etti 5 yastık ve üstünde çift kişilik yorgan, bende 2 yastık ve çift kişilik yorgan derken etti mi 7 yastık, 4 yorgan. Boyutlarımız 1.80 civarı önümüze geleni ezeriz yani, ortamızda da 5 kiloluk bir kedi yatar. Kaç sabah eşimi dürtüyorum diye yastığı, yorganı dürtüp onlarla sohbet etmişliğim vardır, yatakta yer bulamayıp dönerken düşmüşlüğüm de var, eşime sarılıyorum diye yastığı taciz edişim hikayelerim de mevcuttur. Çoğu zaman bunca yastık, yorgan sıcak yaptığından kabuslar görüp çığlıklar atarız, uyur gezer bir biçimde çoğu zaman evde gezeriz, kedimiz karşımızdaki gardrobun üstüne çıkıp 2 metre tepeden yatağın üstüne oyun olsun diye sabaha karşı ayı cüssesiyle zıplar, biz çığlık çığlığa kalkarız, haftada bir eşimin ayağına kramp girer "ayağımı bul, onu bük" diye haykırarak kalkar ve ben o kalabalık yatakta panikle ayağını zor bulurum falan filan.. Özetle çok çılgın bir yatak hayatımız var

Arkadaşımın çözümü; aynı odada iki tane tek kişilik yatak, arada çekmece.

2 Yıldır dip dibe yatıyoruz benımkıde benı kacıracaklar gıbısınden saklarcasına yataga koluna gogsune gomuyor
bırakın carsafı cekelemeyı bız yorganın otekı ucunu gorduysek ne ala

Bence yatagini ayir :) yapicak baska bir sey var gibi gorunmuyor.

siz gerçek misiniz çok tatlı bi anlatım olmuş

Bende tv ses çıkarmadan uyuyamıyorum ,tek değilsiniz yani Televizyonun sesi kısığa yakın olacak ama anlıcam ne dediklerini ,o şekilde uyuyabiliyorum ..Zavallı koca da buna maruz kalıyo :)

Allah ım buna yarıldım,5 dk güldüm Ayağımı bul ve kedinin atlaması kısmına bittim

kaldım
sanırım son nokta bu dahada fazlası olamaz

Ayrı nevresimler kullanmayı deneyin sonuçta bu da bir huy ...

Aynı sorunlar bizdede var ama tam tersi yönde..çift yastık severim..geceleri eşimin üzerini açarım(bilinçsiz) ..çılgın yatarım..nerde uyudum gece naptım bilmem..bi ara uyur gezerdim..artk tövbe ettim..
Yorgan açma kavgalarımız oldu.ayrı yorgan kullanmayı teklif ettim kabul etmedi..bi ara yastıklarıda bızıklıyorum diye tek parça uzun bize özel bi yastık yaptırmayı planladı..sonra kaynadı iş güç arasında..

Dün kavga etmekte çözümü bulduk.
Gece boyunca nasıl sessiz sakin ve yatağın bir ucunda yattı anlatamam.
Aramız iyi olunca coşuyor...

Ayri yatakda yatin bu kadar dert ettiysen...bazi uyelerde burda sirf dikkat cekmek icin konu aciyor...kocaniza gelip nevresimi esinle paylas cik cik cok ayip mi diyelim..

Bizde de ayni sey var. Bu erkekler tirsak mi ne ya. Ille isik olucak muzik sesi gelicek. En mantiklisi adami karanliga alistirmak. Annelerinin yapmasi gerekeni yapiyoz resmen ya. Ben cocugum olsa asla isigini acik birakmam. Buyume hormonu salgilanmiyo bi kere. Benim sapsalin annesi hep acik birakiyomus.

Benim eşimde yorganı bacaklarının arasına alıp uyur üstünü de örtmez yaz kış üşümüyor adam, bende çoğu geceler titreyerek uyanıyordum bir bakıyorum adam yine yorganı bacaklarının arasına almış derin uykuda iyice yayılmış bacağı benim tarafı kaplamış yorganı oradan çıkarmak için can çekişiyordum hatta birkaç kere bacağını kaldırıp yorganı alttan alıp sonra bacağını küt diye yatağın üstüne bırakmışlığımda vardır. En son çözümü çift yorgan kullanmakla bulduk şimdi o mutlu ben mutlu. Yorganını alıp ters tarafa dönüp bacaklarının arasına sıkıştırıyor hal böyle olunca bacakları da diğer tarafta kalıyor bende mışıl mışıl uyuyorum.

Aynı sorun bende de var maalesef. Uyurken dokunulmasından, öpülmesinden vs hiç hoşlanmıyorum hemen gerilmiş bir şekilde uyanıyorum ve kalbini kırıyorum eşimin. Ben alışamadım vala, umarım sen alışabilirsin.

Ayri yatakda yatin bu kadar dert ettiysen...bazi uyelerde burda sirf dikkat cekmek icin konu aciyor...kocaniza gelip nevresimi esinle paylas cik cik cok ayip mi diyelim..

Senin bir şey demene gerek yoktu arkadaş.
Zaten görüşlerin pek anlamsız geliyor bana.
Hani gölge etmesen daha iyi misali...

He bir de sayfalarca tavsiye verilmiş zaten, ne diyelim ki demek çok mantıksız oldu. Diyen demiş yani.

Zaten sorun küçüklükten gelio bence de..bizimkide bebekliğinden beri radyo açık ışık açık uyumaya alıştırılmış zaten aksi olması beklenemezdi..insanlar çocuk sese alışsın herşeye uyanmasın ister ama işte sıkıntısıda ileride ortaya çıkar sen o an bebek her seste uyuo diye rahatsın ama ya o bebek eşşek kadar olunca nolcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…