Yatak Paylaşımı Kavgaları

Yani bence hakli esinjz hele boyle bir beklentiai varken benin esim iri bir adam ben ise zayifim bana sarikinca haliylr agirlik cok oluyor ondam ben ona sariliyorum sonra sakon sakin uyuoruz
Sizin yatakta haraket cok yahu

king boyut nevresim king boyut yatak isi cozer heralde ama once yaninizda biriyle yatmaya alismaniz lazim. ayak degse uyuyamam falan cok abarti.
ben de dokunmadan uyuyamam illa yanimdakiyle ufak da olsa tensel temasim olmali. simdi sizinle yattigimi hayal ediyorum da ( tobe summe hasa ) kan cikardi heralde :)

Başka birinin varlığından çok huzursuz oluyorum maalesef
Annemin beni uyandırması için odama girip gözünü dikip bakması yeterliydi hemen uyanırdım.
Şimdi böyle ayak, bacak, sarılmalar falan boğuyor beni.
Nasıl alışılır bilemiyorum gerçekten 4 ay oldu gittikçe daha beter kavga ediyoruz.

Eşinle kardeş miyiz acaba? Ben de yaz kış kefen gibi sarınır örtünürüm. Çapraz yatıyomuşum ama nasıl oluyor ben de bilmiyorum düz yatıyorum çapraz kalkıyorum. Biz de ilk aylarda sorun yaşadık artık iki ayrı örtüyle yatıyoruz. Zaten eşim kışın gözünde bile ince battaniyeyle yatar ben battaniye yorgan kat kat bürünürüm. O konuda da anlaşamıyorduk iki örtü ona da çözüm oldu.

Bebeklerinki gibi uyku tulumu temin et eşine. Kesin çözüm bence.

gece geeece iyi guldum , kusura abkma sana deil yorumlar komik :)

size gelince,kari koca dedigin sarilir uyur , ben mi yanlis biliyorum

benim esimde yorgana sariliyor gerçi bende bu yorgan benim kuma zaten diye soyleniyorum
ama bizim yatak 160-200 yorgan desen yatakdan buyuk , sigiyoruz onun yorgana sarilmasina ragmen

yavas yaavs alismaya çalis olmadi iki nevresim yrgan at denemekden zarar gelemz

Ben de yastiga sarilmadan uyuyamam, arkadan da benimki bana sarilir oyle dalarim uykuya
Yalniz bi kere esim uykumda cok rahatsiz etmisti ben de tekme atmisim yataktan dusmus, yazik ben hic hatirlamiyorum bi de
Tek cozum ikiniz de ayri nevresim kullanin canim, yatak ayirmak olmaz. Yavas yavas bi sistem oturur oyle soyleyeyim simdi bunun da sistemimi olur diyenler olabilir de ben de ilk baslarda cok zorlandigim icin anliyorum seni.

yani şimdi evli değilim ama kız arkadaşımla beraber yatmışlığımız var . bir arkadaşım mesela yatarken bakıyorum benim yatağımda yatıyoruz beni ittire ittire neredeyse yataktan düşecek gidi oluyorum baktım olacağı yok bende onun taktiği ona uyguladım böylece sorun kalmadı gerçi zaten mecburiyetten 1*2 gün öyle uyumuştuk . yani köşeye sinmek yerine sizde yayıplıp uyuyun kocanız uyandığında ağzında sizin ayağınızı bulsun mesela çözdüm bu işi

Ahaha onun için sorun yok ama bazen üzerine ayağımı atıyorum, hatta abartıp sırtına yatmışlığım var gık demiyor adam. Ama ittirmek falan olabilir ona sinir olur

Ahaha onun için sorun yok ama bazen üzerine ayağımı atıyorum, hatta abartıp sırtına yatmışlığım var gık demiyor adam. Ama ittirmek falan olabilir ona sinir olur
işte bu bebeğim bende tam olarak bunu kasdetmiştim ya ben biraz huysuzumdur biri beni uyutmuyosa mesela ı da uyumamalı cinsmiyim neyim

Benim de annem böyle diye kavga ederlerdi bol bol şimdi çözmüşler babam direkt anneme sarılıp uyuyor artık :)

Hahah çok şekersiniz :) bence de 2 ayrı yorgan iyi bi çözüm olabilir. Bir de sarılın sımsıkı :)

Ayri yatmayin. Of pof yerine esinizi uyandirip ver su yorgani diye cemkirin. Neden of demenizi duyup toparlanmasini bekliyorsunuz ki daha cok gerilirsiniz. En fazla 2 ayro carsaf alin. Bir de yine uyanicam diye odaklanip uyumayin kafanizi rahatlatın.

çözümünü bulan varsa bana da söylesin benim kocisde çapraz yatar iteklemekten bir hal oldum ya off..

ne demişler Allah dağına göre kar verirmiş demek benim kocamda ev işlerinden anlayan biri olacak

ben üşürüm, kociş terler ..

ben tavan seyrederim 2 saat öyle uyurum ..

o 2 dk içinde başlar uyumaya kıskanırım ..

heyyyy Allahım bi bizde yokmuş dert ..

P
Allah dert vermesin. Bi uyku ugruna bu kavgayi anlamiyorum benim esiminde uykusu cok kiymetli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…