Yatakları ayırdık çok öfkeliyim

Evlilik öncesini anlatmışsın. Evlendikten sonra çıkmadınız o zaman? Bi bugün o da sonuç hüsran..

Eşim benimle tanışmadan önce çok gezermiş elit mekanlarda müzikli yerlerde arkadaş grubuyla resimleri de denk gelmişti. O görmemi istemezdi de ben arkadaşının face inde gördüm. Kazancını hiç tutmamış hep yemiş. Benimle tanıştığında da çok haksızlıkları oldune istiyorum ne istemiyorum modunda idi . Ama sonrasında çok dil döktü neyse orası da ayrı bi mesele çok uzun. İşsiz kalmıştı. Ben kaldım yanında sadece. Bu senenin başında Yen'i iş buldu memnun da bizde eyşül de evlendik.

Evet eşimle dışarı çıkmıyoruz. İstemiyor akrabalara el öpmeye gittik. Metro da başımı omzuna yasladım. İtti düzgün otur dedi çok zoruma gitti.elimi tutmaması da çok zoruma gidiyordu. Onunla dışarı çıkınca bu sebeplerden hep kavga ediyoruz. Bugün de müzikli yere götür lütfen dedim kaba davrandı.

Uyuyamıyorum. Geçmişi unutamıyorum.

Neden elimi tutmuyorsun diye sormak çok ağrıma gidiyor! Çok dokunuyo! Verdiği cevap o sebep bu sebep de olsa bu soruyu sormak çok ağır

Neden elimi tutmuyorsun diye sormak çok ağrıma gidiyor! Çok dokunuyo! Verdiği cevap o sebep bu sebep de olsa bu soruyu sormak çok ağır

Seni anlıyorum canım yani bilemedim. Evin içinde nasıl peki sevdiğini hissettiriyor mu? Hani böyle evinde eğlenen, oyun oynayan, film izleyen çiftler vardır ya öyle misiniz? O da yoksa evlilik değil işkence yani.. Sana mı garezi var yoksa senden önce gayet geziyormuş..

3 aylık bir evlilikte yatakları ayırmak, ve tartıştığınız konuya bakın ??? Böyle şeyler yüzünden aranızı bozmaya değer mi sence ???

Evde cok iyi oper kok lar tv izleriz.

3 aylık bir evlilikte yatakları ayırmak, ve tartıştığınız konuya bakın ??? Böyle şeyler yüzünden aranızı bozmaya değer mi sence ???
Cok ofkeliyim dokunmasini istemiyorum. O da dokunur eminim bundan. Kapıyı kitledim. Bu kadar çok sevip nasıl böyle nefret edebiliyorum

Eşinizle bu durumu hiç konuştunuz mu ? USLUBÜNCE ?
Sevgiliyken el tutmadığı konusunda tartışıp ayrılmıştık. O özürdiledi elim de donsa tutucam filan diye. Yine aynı devam etti benim de bu konuyu açmak zoruma gidiyor
Dışarı çıkarmama olayını da onu ikna etmeye çalışırken dile getirdim. Çok bunaldım lütfen gidelim. Hiç bişey yapmadık sevgiliylen bile dedim o bunu lüks görüyor. Biz Rtık evliyiz evde dinle müziğini dedi

Evet tabiki cok normal seyler istiyorsun ama ben sende hic caba goremedim , yani hep esinden beklemissin, bence bi insan sevdigi ile olduktan sonra ister paris ister AHIR, ikisindede mutlu olabilir. Biz esimle geziyoruz evet ama aylarca cikmadigimizda oluyor. Ve ben tepesine binmiyorum disari cikalim diye, minik suprizler yapiyorum evimde, o zaten yorgun geliyor, bende onun daha fazla yorulmamasi icin esimle basbasa daha romantik ve sessiz zamanlar gecirebiliyoruz. Hicbirsey yapamazsak sarilip yatiyoruz. Bence sen biraz kendini firenle, borclariniz bitmemis daha, belkide esin buna sıkıliyordur, eskiden yapmamis olmasi asla yapmicak anlamina gelmez canim. Bu bi huy degildir degisebilir ve gelisebilir. Biraz teşvik edici olmalisin. Hem bence kesinlikle su yaptiginiz cok yanlis. İnsan eşine sırt cevirir mi. Yatak ayirmak neden. Yapmayin bunu kendinize. Bence git esinin kucagina sokul. Op,kokla,sev onu. Ölümlü dunya... O seni anlamasada sen onu hep sev.. Evlilik yoksa çatırdaya çatırdaya biter..

Dunyanin en guzel seyi sarildigin tenin sicakligini hissetmek bence. Ben esime ahtopot gibi sarilip yapiyorum gece, sonra bi bakmisim yer degistirmisim. Kocamii özledim ben ya ( ben gelsede sarip uyusam derken burada yatak ayiriyorsun sen . keske benim esimde suan yanimda olsa

Henüz 3 ayda neyden sıkıldin ? tabi herkes herşeyi çekmek zorunda değil ama başından belliymis zaten. İlk evlendogimizde eşim işsiz kaldi dile kolay tam 4 yil yanlış anlar uzulur diye sesimı cikarmazdam, onunla yaptığım herşey mutluluk verirdi, o yanımda olsun yeterdi.

Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat

Konu sahibi öncelikle sakın bu kafalara girme. Daha 3 aylık evlisin bebek düşünüyorduk diyorsun delirdin heralde? önce bi evliliğin otursun belki mutsuz olucaksın niye çocuk yapıp onuda sürüklüyosunki

Evlisiniz diye sana bu şekilde davranmaya hakkı yok asla, birbirinizin isteklerini önemsemek zorundasınız ama sen sevgililik döneminden alıştırmışsın zaten. O yüzden şimdi adam önemsemiyor. Tepkinde kararlı ol derim.

canm.cok gecmis olsun esin elini tutmamasi disari cikarmamasi bazilarina bos gereksiz tartisma gelebilir ama ciddi sorun hemde oncedende boyleymis zor bi durum biraz konusma ilgilenme bakalim ben nisanlyken sogukta donardim ama yine elimu tutardi cebinde dahi olsa tutardi amaaan neyse canim insallah duzelirsiniz insallah

Eşin sürekli şehir dısına cıktıgı için kendince geziyorum havalarına giriyo. Eve gelincede yatim dinlenim diyo. Siz neden kendinize bi aktivite yaratmıyosunuz. O yokken hergün eve gelirken yürüyün bi yerlere gidin ortam deiştirin. Eşiniz buna laf ediyosa ettirmeyin. Kendinize özel zamanlar ayırın. Gerçekten zamanla insan yıpranıyo bunalıyo.

Alakası yok bence, eşinle tekrar konuş. Öyle şey mi olur. Daha yeni evlisiniz birde, böyle düşünmesi benim açımdan KINAYICI bi durum. Biz bile 1 senelik evliyiz, ben dışarı çıkmayı hiç sevmem, gezmek zaten istemem, fakat eşim hala nerelere gitsek, nereleri gezsek diye her hafta sonu plan yapar, sizde anlaşılan durum tam tersi olmuş. Yalnız ben bunun "RUTİNLİKLE" ne alakası var onu anlamadım, insan bi kahve içmeye bari götürür. Afedersin ama YUHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…