- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi KirilmaNoktasi
-
Dışarı çok az çıktık ben çalışıyordum ailem de iş yerime uzak oturuyordu. Hafta sonları görüştüğümde de evindeydik hep. Benim çok samimi kız arkadaşlarımla tanışmak için dışarı çıkmıştık. Bi kaç kez de ayrılık sonrası barışmak için görüşmüştük. Çok sayılı yani dışarı olayı. Hiç bi resmimiz Yok dışarda. Elimi tutmazdı. Bu yüzden ayrılmıştım ondan o da soğuk hava defi yazın da elim terliyo dedi. Hale'n tutmaz elimi. 1 kere gittik sinemaya sevgiliylen o da ayrılık sonrası barışmak içindi.
Neden elimi tutmuyorsun diye sormak çok ağrıma gidiyor! Çok dokunuyo! Verdiği cevap o sebep bu sebep de olsa bu soruyu sormak çok ağır
Evde cok iyi oper kok lar tv izleriz.Seni anlıyorum canım yani bilemedim. Evin içinde nasıl peki sevdiğini hissettiriyor mu? Hani böyle evinde eğlenen, oyun oynayan, film izleyen çiftler vardır ya öyle misiniz? O da yoksa evlilik değil işkence yani.. Sana mı garezi var yoksa senden önce gayet geziyormuş..
Cok ofkeliyim dokunmasini istemiyorum. O da dokunur eminim bundan. Kapıyı kitledim. Bu kadar çok sevip nasıl böyle nefret edebiliyorum3 aylık bir evlilikte yatakları ayırmak, ve tartıştığınız konuya bakın ??? Böyle şeyler yüzünden aranızı bozmaya değer mi sence ???
Cok ofkeliyim dokunmasini istemiyorum. O da dokunur eminim bundan. Kapıyı kitledim. Bu kadar çok sevip nasıl böyle nefret edebiliyorum
Sevgiliyken el tutmadığı konusunda tartışıp ayrılmıştık. O özürdiledi elim de donsa tutucam filan diye. Yine aynı devam etti benim de bu konuyu açmak zoruma gidiyorEşinizle bu durumu hiç konuştunuz mu ? USLUBÜNCE ?
Evet tabiki cok normal seyler istiyorsun ama ben sende hic caba goremedim , yani hep esinden beklemissin, bence bi insan sevdigi ile olduktan sonra ister paris ister AHIR, ikisindede mutlu olabilir. Biz esimle geziyoruz evet ama aylarca cikmadigimizda oluyor. Ve ben tepesine binmiyorum disari cikalim diye, minik suprizler yapiyorum evimde, o zaten yorgun geliyor, bende onun daha fazla yorulmamasi icin esimle basbasa daha romantik ve sessiz zamanlar gecirebiliyoruz. Hicbirsey yapamazsak sarilip yatiyoruz. Bence sen biraz kendini firenle, borclariniz bitmemis daha, belkide esin buna sıkıliyordur, eskiden yapmamis olmasi asla yapmicak anlamina gelmez canim. Bu bi huy degildir degisebilir ve gelisebilir. Biraz teşvik edici olmalisin. Hem bence kesinlikle su yaptiginiz cok yanlis. İnsan eşine sırt cevirir mi. Yatak ayirmak neden. Yapmayin bunu kendinize. Bence git esinin kucagina sokul. Op,kokla,sev onu. Ölümlü dunya... O seni anlamasada sen onu hep sev.. Evlilik yoksa çatırdaya çatırdaya biter..3 Aylik evlilik. Bunun once sinde 2 yil ciktik. Esim tek yasayan biriydi. Benimle tanismadan once cok hizli bir Hayati varmis. Isi geregi yurt ici gezileri oluyor cok fazla. Ben de cok sosyal sayilmam ama bekarken parklarda yuruyus yapar sinemaya gider bazen arkadaslarla gorusurdum. AMA bu faaliyetlerin cogunu tek yapardim. Esime asiktim, AMA sevgiliyken bana cok haksizliklari oldu. Hep evde bulusurduk belki 2 belki 3 kez disari cikardik. Isini kaybetmisti maddiyati iyi degildi diye israr da edemezdim. Bazen maddi yonden yaptigim yardimlara alismasi bende kotu intibaa olusturmustu. AMA tutamiyordum kendimi yapiyordum. Dugun masraflari da hep bana bindi. Esimle Maas farkimiz cok. Suanki isinden memnun ama sehir disina cok cikiyo yine. Benim dugun oncesi ve sonra sinda surekli dugun borcu odememiz cok zoruma gidiyor artik. Hic bir sosyal aktivitemiz yok. Evden disari cikmiyoruz sevgiliyken de hic cikarmadi ne biliyim hafif muzik esliginde bir yerde yemek yemeyi cok isterdim. Bugun Benim is yerimin yemegi vardi. Sabahtan beri tartistik yok gitmesek olmaz mi gibi neyse sinir bizukluguyla gittik. Sanatci getirtmisler trtden o kadar mutlu olmustum Ki, is yerin in arabasi esimdeydi ( disari cikarmama bahanesi arabasizligi gosteriyo) 1,5 saat durduk yemekte. Donuste dedim araba bizdeyken ne olur bir yere gotur beni Müzik cok iyi geldi dedim. O da gidersek Ben icerim bosver evde tv izleriz muzik acarim dedi. Zaten sevgiliyken de hic bisey yaptirtmadin. Boguldum is-ev yemek utu tv den borc lardan dedim. O da eve gidiyosun lan diye bagirdi. Simdi Ben kendimi odaya kitledim. O da salonda yatiyor. Sarilip barismaya calisti ama cok tiksinc geliyor bana alip basimi gitmek istiyorum. Aklima cok kotu seyler geliyo. Balayina bile gitmedik. Akrabalari var surekli gelen o kadar.
Nerde eşin?Dunyanin en guzel seyi sarildigin tenin sicakligini hissetmek bence. Ben esime ahtopot gibi sarilip yapiyorum gece, sonra bi bakmisim yer degistirmisim. Kocamii özledim ben ya( ben gelsede sarip uyusam derken burada yatak ayiriyorsun sen . keske benim esimde suan yanimda olsa
Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat
Ayrıca yatakları ayırmayın araya soğukluk girer düşmanlık başlar borca gelince sağlığınız yerinde olsunda borç ödenir çok büyütmeyin rahat olun evliliğinizi inatlaşarak birbirinize zehir etmeyin
Sevgiliyken el tutmadığı konusunda tartışıp ayrılmıştık. O özürdiledi elim de donsa tutucam filan diye. Yine aynı devam etti benim de bu konuyu açmak zoruma gidiyor
Dışarı çıkarmama olayını da onu ikna etmeye çalışırken dile getirdim. Çok bunaldım lütfen gidelim. Hiç bişey yapmadık sevgiliylen bile dedim o bunu lüks görüyor. Biz Rtık evliyiz evde dinle müziğini dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?