- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
- Konu Sahibi KirilmaNoktasi
-
canm sinirlenme senin esinn huyunu senden baska kimse bilemez umut var diyosan vardir bak sunu soyleyim az oncede belirttim sevgili ve nisanlikim donemlerimde esim i kadar degisik bi isandi ki kiskanc agrasif cekilmez dusun ki bakkala bile gidemiyodum artik o kadar sogumustum ki dedim sabir kalbi kotu bi insan degil degisir ve gercekten 360 derece dondu ya suan adami taniyamiyorum o zamanlar ergenligine yeni giriyodu gaibaHerkes bana saldırmış! Mükemmel koca mı var dünyada!!! En başından böyleymiş adam bunu bilerek evlenmiş hala adam aynı evlenince daha da kötü olurlar aslında ayrıca çocuk meselesine gelince 40 yaşından sonra çocuk sahibi olmak mı Lazım!!
bebiş sorunları çözmez. hayatı daha da zorlaştırır.Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat
cok fazla takiyosnz herseyi borcta olur odenir ayni seyi bozde yasiyorz ama birbimize tutunyorz herseyi sevgililikteki gibi dusunmeyn kiyaslama yapmayin esinize destek olun gezip tozanlar mutlu olmuyo sonucunda o ilgi gostermiyosa sen ilgi goster sonucunda borcsa onunda borcu oda stres yapiyodr hakkinzda hayirlisi3 Aylik evlilik. Bunun once sinde 2 yil ciktik. Esim tek yasayan biriydi. Benimle tanismadan once cok hizli bir Hayati varmis. Isi geregi yurt ici gezileri oluyor cok fazla. Ben de cok sosyal sayilmam ama bekarken parklarda yuruyus yapar sinemaya gider bazen arkadaslarla gorusurdum. AMA bu faaliyetlerin cogunu tek yapardim. Esime asiktim, AMA sevgiliyken bana cok haksizliklari oldu. Hep evde bulusurduk belki 2 belki 3 kez disari cikardik. Isini kaybetmisti maddiyati iyi degildi diye israr da edemezdim. Bazen maddi yonden yaptigim yardimlara alismasi bende kotu intibaa olusturmustu. AMA tutamiyordum kendimi yapiyordum. Dugun masraflari da hep bana bindi. Esimle Maas farkimiz cok. Suanki isinden memnun ama sehir disina cok cikiyo yine. Benim dugun oncesi ve sonra sinda surekli dugun borcu odememiz cok zoruma gidiyor artik. Hic bir sosyal aktivitemiz yok. Evden disari cikmiyoruz sevgiliyken de hic cikarmadi ne biliyim hafif muzik esliginde bir yerde yemek yemeyi cok isterdim. Bugun Benim is yerimin yemegi vardi. Sabahtan beri tartistik yok gitmesek olmaz mi gibi neyse sinir bizukluguyla gittik. Sanatci getirtmisler trtden o kadar mutlu olmustum Ki, is yerin in arabasi esimdeydi ( disari cikarmama bahanesi arabasizligi gosteriyo) 1,5 saat durduk yemekte. Donuste dedim araba bizdeyken ne olur bir yere gotur beni Müzik cok iyi geldi dedim. O da gidersek Ben icerim bosver evde tv izleriz muzik acarim dedi. Zaten sevgiliyken de hic bisey yaptirtmadin. Boguldum is-ev yemek utu tv den borc lardan dedim. O da eve gidiyosun lan diye bagirdi. Simdi Ben kendimi odaya kitledim. O da salonda yatiyor. Sarilip barismaya calisti ama cok tiksinc geliyor bana alip basimi gitmek istiyorum. Aklima cok kotu seyler geliyo. Balayina bile gitmedik. Akrabalari var surekli gelen o kadar.
Ben raziyim evde yasamaya. Zaten gezeyim tozayim genclik yasayim derdinde degilim , ilginc bi sekilde evcimen ve anaç bi halim varayyyyy hadi insallah ya bende istiyorum da ah bi olsa insallah 4 duz olurda zaten istesekte cikamayiz
Donuste dedim araba bizdeyken ne olur bir yere gotur beni Müzik cok iyi geldi dedim. O da gidersek Ben icerim bosver evde tv izleriz muzik acarim dedi. Zaten sevgiliyken de hic bisey yaptirtmadin. Boguldum is-ev yemek utu tv den borc lardan dedim. O da eve gidiyosun lan diye bagirdi.
aminnn insallahBen raziyim evde yasamaya. Zaten gezeyim tozayim genclik yasayim derdinde degilim , ilginc bi sekilde evcimen ve anaç bi halim varinsallah Allah bizede nasip eder bebiş :)
Hicbirimiz bir digerimizin hayatini bilmiyoruz ve kendimizce yorum yapiyoruz. Ve ben sana saldiranlara inat bebiş konusunda katiliyorumMükemmel fikirHer anlaşamayan çift bebiş yapsın. Eve huzur gelir, bir daha kavga etmezler.
bebiş sorunu çözmez amazaten çok büyük bi sorunda Yok adamın huyu bozuk bebişi olursa kendine yatırım ben öyle görüyorum bi kadın için en değerli şey evlat Benimde çok huysuz bi kocam var cinsin cinsi birde kızım var benim tek varlığım kızım tek düşündüğüm de o kocamı takmıyorum artıkbebiş sorunları çözmez. hayatı daha da zorlaştırır.
bence bir an önce çevre edin. onlarla yap ne yapmak istiyorsan. ona bağımlı olma yok şuraya götürsün buraya götürsün bekleme. kendin git nereye gitmek istiyorsan. tek git hatta.
Bebiş konusu için saldırıya ben uğruyorum ya kocasına yapmayacak çocuğu çocuk kendisi için yatırım hep böyle kalmayacak yaşlanacak sonuçta sağlığı yerindeyken insanın bi evladı olmalı zaten isteyince olmuyor ki ayrıca bu çiftin aralarında çok büyük bi problem Yok büyütecek bişey de Yok bende eşimle geçilemezdim inat ettim çocuk yapmadım önce ev araba dedim çocuk isteyince olmadı çok uğraştım 9. Yılda Doğum yaptım Ve belimden üç kez ameliyat oldum insanlar sağlığının kıymetini bilsin vaktinde evlat sahibi olsun benim gibi bi ömür pişmanlık içinde yaşarlar şu anki aklım olsa evlendiğim yıl yapardım çocuğu malesef iş işten geçti ikinci bi bebeğimde olmayacak beni anlamak isteyen anlar ben o yüzden arkadaşa bebek yap dedim (bebekten sonra kocamı gözüm görmüyor)Hicbirimiz bir digerimizin hayatini bilmiyoruz ve kendimizce yorum yapiyoruz. Ve ben sana saldiranlara inat bebiş konusunda katiliyorumtabiki cok asiri sagliksiz bi evlilige bebek gitirmek dogru degil ama belkide bu evliligi kurtaracak olanda o bebegin sevgisi olacak. Bunu elbette bilemeyiz. Ama asilamicak bi sorun degil gibi. Kisa sureli bi evlilikte bu kadar cabuk isyan ediyorsaniz bence kendinizi sorgulayin derim. Bizde 2 yil oldu evleneli KOCACIMLA, beni evden hic cikarmasa bile beni cok sevdigini biliyorum , ve bu gercekten insana guc veriyor. Bilmiyorum bence bize anlatmadi cok detay var. Fikirlerimize saygi gosterelim. Hem inanin bunlar cok basit seyler. Uzmeyin birbirizi, anlamaya calisin.
Canim alintiya sana yapmak istemistim. Sozum sanaydi, sana saldiri degil. Bencede bi bebek evi tamamen degistirir . bende bebek istiyorum ALLAH'IM İN izniyle. Sana katiliyorum yani :) kotu birsey demedim saldirmadimda :) yanlis anlasilma oldu alinti hatasi yuzundenB
bebiş sorunu çözmez amazaten çok büyük bi sorunda Yok adamın huyu bozuk bebişi olursa kendine yatırım ben öyle görüyorum bi kadın için en değerli şey evlat Benimde çok huysuz bi kocam var cinsin cinsi birde kızım var benim tek varlığım kızım tek düşündüğüm de o kocamı takmıyorum artık
Bebiş konusu için saldırıya ben uğruyorum ya kocasına yapmayacak çocuğu çocuk kendisi için yatırım hep böyle kalmayacak yaşlanacak sonuçta sağlığı yerindeyken insanın bi evladı olmalı zaten isteyince olmuyor ki ayrıca bu çiftin aralarında çok büyük bi problem Yok büyütecek bişey de Yok bende eşimle geçilemezdim inat ettim çocuk yapmadım önce ev araba dedim çocuk isteyince olmadı çok uğraştım 9. Yılda Doğum yaptım Ve belimden üç kez ameliyat oldum insanlar sağlığının kıymetini bilsin vaktinde evlat sahibi olsun benim gibi bi ömür pişmanlık içinde yaşarlar şu anki aklım olsa evlendiğim yıl yapardım çocuğu malesef iş işten geçti ikinci bi bebeğimde olmayacak beni anlamak isteyen anlar ben o yüzden arkadaşa bebek yap dedim (bebekten sonra kocamı gözüm görmüyor)
Ama oda yedi haNe lütfen ler ne olurlar aşkım lar dediysem de o bişeye Yok dediyse katır bile he der o demez. Bazen sırf neden hiç kimse hiç bişekilde ikna edemiyor seni diye tartıştığım olmuştu. O böyle düşünmüyor. Bi kere sinde magalledeki pastaneden surf Ben istedim diye pasta almis onu soyler. Ama o da yedi
Herkes bana saldırmış! Mükemmel koca mı var dünyada!!! En başından böyleymiş adam bunu bilerek evlenmiş hala adam aynı evlenince daha da kötü olurlar aslında ayrıca çocuk meselesine gelince 40 yaşından sonra çocuk sahibi olmak mı Lazım!!
bu ne mantıksız bir öneriBöyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat
klişe taktikler var canım onları uygulayacaksınızSevgiliyken el tutmadığı konusunda tartışıp ayrılmıştık. O özürdiledi elim de donsa tutucam filan diye. Yine aynı devam etti benim de bu konuyu açmak zoruma gidiyor
Dışarı çıkarmama olayını da onu ikna etmeye çalışırken dile getirdim. Çok bunaldım lütfen gidelim. Hiç bişey yapmadık sevgiliylen bile dedim o bunu lüks görüyor. Biz Rtık evliyiz evde dinle müziğini dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?