Yatakları ayırdık çok öfkeliyim

canm sinirlenme senin esinn huyunu senden baska kimse bilemez umut var diyosan vardir bak sunu soyleyim az oncede belirttim sevgili ve nisanlikim donemlerimde esim i kadar degisik bi isandi ki kiskanc agrasif cekilmez dusun ki bakkala bile gidemiyodum artik o kadar sogumustum ki dedim sabir kalbi kotu bi insan degil degisir ve gercekten 360 derece dondu ya suan adami taniyamiyorum o zamanlar ergenligine yeni giriyodu gaiba yada esim mutasyona falan ugradi

Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat
bebiş sorunları çözmez. hayatı daha da zorlaştırır.
bence bir an önce çevre edin. onlarla yap ne yapmak istiyorsan. ona bağımlı olma yok şuraya götürsün buraya götürsün bekleme. kendin git nereye gitmek istiyorsan. tek git hatta.

cok fazla takiyosnz herseyi borcta olur odenir ayni seyi bozde yasiyorz ama birbimize tutunyorz herseyi sevgililikteki gibi dusunmeyn kiyaslama yapmayin esinize destek olun gezip tozanlar mutlu olmuyo sonucunda o ilgi gostermiyosa sen ilgi goster sonucunda borcsa onunda borcu oda stres yapiyodr hakkinzda hayirlisi

"Dışarı çıkmak istememesi belki paranoya, sosyalfobi vb nedenler olabilir, böyle insanlar var. Onunla açıkça konusun, beraber çözüm arayın, psikologa gidin, sonra evliliginizi degerlendirin" yazacaktım.

Ancak siz ısrar edip açıklama yaparken onun bu şekilde çıkış yapması sizin düşüncelerinizi, isteklerinizi yok saydıgını gösteriyor. O ne derse aynen o şekilde yaşayacagınız bir evlilik istiyor. Siz de konu mankeni.

Siz ne zaman zorlasanız kendi istekleri dogrultusunda hırçınlaşacak ve şiddete basvuracak bir profil ciziyor eşiniz.
Size fiziki olarak birşey yapmadıysa henüz o kadar ısrar etmediginiz içindir; istediginiz şeyler için kendi başınıza henüz bir adım atmadıgınız, onun kontrolunden cıkmadıgınız içindir.
Bunları denediginizde verdigi tepkileri isterseniz ölçün.

Size, hayallerinize saygısı yok. Sevgi göstermesini bile dilenircesine istiyorsunuz... Şu durumda bence evliliginizin devam etmesi için de bir neden yok.
Eşinizin istekleri için yaşayan, kendisinden vazgecmiş ve kaybettigi yılların pişmanlıgını yaşayan bir kadın olmamak sizin elinizde.

Mükemmel fikir Her anlaşamayan çift bebiş yapsın. Eve huzur gelir, bir daha kavga etmezler.
Hicbirimiz bir digerimizin hayatini bilmiyoruz ve kendimizce yorum yapiyoruz. Ve ben sana saldiranlara inat bebiş konusunda katiliyorum tabiki cok asiri sagliksiz bi evlilige bebek gitirmek dogru degil ama belkide bu evliligi kurtaracak olanda o bebegin sevgisi olacak. Bunu elbette bilemeyiz. Ama asilamicak bi sorun degil gibi. Kisa sureli bi evlilikte bu kadar cabuk isyan ediyorsaniz bence kendinizi sorgulayin derim. Bizde 2 yil oldu evleneli KOCACIMLA, beni evden hic cikarmasa bile beni cok sevdigini biliyorum , ve bu gercekten insana guc veriyor. Bilmiyorum bence bize anlatmadi cok detay var. Fikirlerimize saygi gosterelim. Hem inanin bunlar cok basit seyler. Uzmeyin birbirizi, anlamaya calisin.

Oturmamış bir evlilik için çocuk çok büyük hata olur, sakın çocuk yapmayın evliliğinizi oturtmaya çalışın. en önemlisi kocanız karşınıza alıp ondan beklentilerinizi açıkça ifaden. neler istediğinizi ve nelerden rahatsız olduğunuzu konuşun, belki onunda sizden beklenti ve rahatsızlıkları vardır ve herkes kendine çeki düzen verir. Evlilikte tek taraflı fedakarlık olmaz herşey karşılıklı olur. Konuşmak en güzeli.

B
bebiş sorunu çözmez amazaten çok büyük bi sorunda Yok adamın huyu bozuk bebişi olursa kendine yatırım ben öyle görüyorum bi kadın için en değerli şey evlat Benimde çok huysuz bi kocam var cinsin cinsi birde kızım var benim tek varlığım kızım tek düşündüğüm de o kocamı takmıyorum artık
Bebiş konusu için saldırıya ben uğruyorum ya kocasına yapmayacak çocuğu çocuk kendisi için yatırım hep böyle kalmayacak yaşlanacak sonuçta sağlığı yerindeyken insanın bi evladı olmalı zaten isteyince olmuyor ki ayrıca bu çiftin aralarında çok büyük bi problem Yok büyütecek bişey de Yok bende eşimle geçilemezdim inat ettim çocuk yapmadım önce ev araba dedim çocuk isteyince olmadı çok uğraştım 9. Yılda Doğum yaptım Ve belimden üç kez ameliyat oldum insanlar sağlığının kıymetini bilsin vaktinde evlat sahibi olsun benim gibi bi ömür pişmanlık içinde yaşarlar şu anki aklım olsa evlendiğim yıl yapardım çocuğu malesef iş işten geçti ikinci bi bebeğimde olmayacak beni anlamak isteyen anlar ben o yüzden arkadaşa bebek yap dedim (bebekten sonra kocamı gözüm görmüyor)

Canim alintiya sana yapmak istemistim. Sozum sanaydi, sana saldiri degil. Bencede bi bebek evi tamamen degistirir . bende bebek istiyorum ALLAH'IM İN izniyle. Sana katiliyorum yani :) kotu birsey demedim saldirmadimda :) yanlis anlasilma oldu alinti hatasi yuzunden

Size Eve gidiyorsun lan demesi çok itici. Kendisi yurt içi iş seyehatlerinde belki bol bol bu aktiviteleri yapiyordur.O yuzden gece eğlenceye devam etmeye gerek görmemiştir.

Bence kendini yıpratma biraz daha dene şans ver ama sakın çocuk yapma sonra zaten yol nasıl gidiyor ise ona göre yön cizersiniz

Ama oda yedi ha

Kimse mukemmel degil zaten ama tavsiyeniz cok yersiz. Evliligin yeni olmasini gectim herkesin şu dunyada yapmak istedigi tek sey kocagun evde oturup cocuk bakmak degildir.
Bu sizi mutlu ediyor olabilir ama bir baskasini etmez. Gercekten hayatimda yapip yapabilecegim tek etkinlik cocuk yapmak ve butungun evde ona bakmak olsun asla istemezdim.

Ayriyetten kendime yatirim yapacak olsam bunu cocukla yapmam . Cocuğun bana bakacagi ne malum, kimin kimden once göçecegi ne malum. Bana baksın diye cocuk yapmak en sevmedigim şeydir. Birgun cocuk dusunsem asla kendimi ona yük etmek istemem. Annelik karsilik bekleyerek ilerde oda bana baksin diye yapilmaz.

Sirf cocuk icin devam eden, birbiriyle alakasiz iki insanin evliligide evlilik degildir benim icin. Ben hayat arkadaşı isterim kendime önce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Afedersin de ayağınızı yorganınıza göre uzatsaydınız keşke borç ödemek çok zor gelecekti madem. Bizim evde kuraldır ben koydum kuralı mümkün olduğunca da uygulamaya çalışıyorum küslük ve kavga yatana kadar bizde yatınca biter yıpratamam yani kendimi kocam da sevmez küs olmayı zaten başka türlü iş inada binerse boşanmaya kadar gider diye düşünüyorum. Biz de evlenmeden önce hep evdeydik ya onlarda ya bizde buluşurduk nadiren dışarı çıkardık artık evimizdeyiz arada bi çıkıyoruz alışverişe falan gittiğimizde yemek yeriz yetiyo bize zaten bekarken yapılmayan şeyleri evlenince beklemek de hayal kırıklığı olurdu diye düşünüyorum.

Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat
bu ne mantıksız bir öneri
kadın cicim aylarını yaşayamadığından, gezip eğlenemediğinden yakınıyo
siz bebek yapın iyice eve hapsolun diyorsunuz
çok ilginç

klişe taktikler var canım onları uygulayacaksınız
öncelikle böyle şeyler için yatak ayırmak v.s. birbirinizi yıpratmayın
tahminim eşinizi sevdiğiniz için çok sıcaksınız ona karşı bundan sonra çok sıcak olmayın
ama sakınnnn tripli falan değil küsmeyin de sadece sırnaşmayın çok fazla yani bayağı azaltın
o sarılıp öptüğünde karşılık verin normal bir şekilde
uzak durun biraz aldırmaz tavırlarla... valla genelde çok işe yarar :)

bu arada araba v.s. keyif işi kabul etmeyin
borç harç bitince biraz da kendime ayıracağım hiç kusura bakma diyin

Sizde eşinize bağımlî yaşamayın eger sorun olmıcaksa arada kız arkadaşlarınïzla yada ailenizle dışarı çıkın sinemaya gidin yemege gidin illaki her seferinde kocanızla çıkmak için ısrar etmeyin tabi dışarı çïkmak aranızda sorun olmasın . biz arada yapıyoruz sonuçta her ikimizin de eski dostları var ve ayrı vakit geçirmek güzel oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…