- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi KirilmaNoktasi
-
Düğün borçlarından bahsetmişsiniz ve maaşınızın eşinizden fazla olduğundan. İyi de evlendikten sonra bunun bir önemi yok ki. Borç ikinizin borcu. Eve gelen para ortak hesap olmalı. Yani eşiniz sizden fazla maaş alıyor olsaydı lafını bile etmezdiniz. Evliliğin ilk zamanlarda herkes borç ödüyor. Önemli olan bu dönemleri birbirinizi kırmadan geçirmeniz ve BİZ olmaya çalışın çünkü evlisinizEvet düşünüyorduk da ben vajinusmusdan dolayı ilişkşye girememiştik. 1 hafta. Önce yendim daha bunu ama yumrtlama dönemine denk gelmedi ilişkimiz. Çocuk ve araba alma olayını erteleyeceğim. Şubatta kredi çekip araba alacaktık. Gitsin kendisi alsın artık paramı kendim için kullancam
Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat
odun3 Aylik evlilik. Bunun once sinde 2 yil ciktik. Esim tek yasayan biriydi. Benimle tanismadan once cok hizli bir Hayati varmis. Isi geregi yurt ici gezileri oluyor cok fazla. Ben de cok sosyal sayilmam ama bekarken parklarda yuruyus yapar sinemaya gider bazen arkadaslarla gorusurdum. AMA bu faaliyetlerin cogunu tek yapardim. Esime asiktim, AMA sevgiliyken bana cok haksizliklari oldu. Hep evde bulusurduk belki 2 belki 3 kez disari cikardik. Isini kaybetmisti maddiyati iyi degildi diye israr da edemezdim. Bazen maddi yonden yaptigim yardimlara alismasi bende kotu intibaa olusturmustu. AMA tutamiyordum kendimi yapiyordum. Dugun masraflari da hep bana bindi. Esimle Maas farkimiz cok. Suanki isinden memnun ama sehir disina cok cikiyo yine. Benim dugun oncesi ve sonra sinda surekli dugun borcu odememiz cok zoruma gidiyor artik. Hic bir sosyal aktivitemiz yok. Evden disari cikmiyoruz sevgiliyken de hic cikarmadi ne biliyim hafif muzik esliginde bir yerde yemek yemeyi cok isterdim. Bugun Benim is yerimin yemegi vardi. Sabahtan beri tartistik yok gitmesek olmaz mi gibi neyse sinir bizukluguyla gittik. Sanatci getirtmisler trtden o kadar mutlu olmustum Ki, is yerin in arabasi esimdeydi ( disari cikarmama bahanesi arabasizligi gosteriyo) 1,5 saat durduk yemekte. Donuste dedim araba bizdeyken ne olur bir yere gotur beni Müzik cok iyi geldi dedim. O da gidersek Ben icerim bosver evde tv izleriz muzik acarim dedi. Zaten sevgiliyken de hic bisey yaptirtmadin. Boguldum is-ev yemek utu tv den borc lardan dedim. O da eve gidiyosun lan diye bagirdi. Simdi Ben kendimi odaya kitledim. O da salonda yatiyor. Sarilip barismaya calisti ama cok tiksinc geliyor bana alip basimi gitmek istiyorum. Aklima cok kotu seyler geliyo. Balayina bile gitmedik. Akrabalari var surekli gelen o kadar.
Canım eşin çok sevgisiz geldi bana.Düzeltmeden çocuk düşünmeyinEşim benimle tanışmadan önce çok gezermiş elit mekanlarda müzikli yerlerde arkadaş grubuyla resimleri de denk gelmişti. O görmemi istemezdi de ben arkadaşının face inde gördüm. Kazancını hiç tutmamış hep yemiş. Benimle tanıştığında da çok haksızlıkları oldune istiyorum ne istemiyorum modunda idi . Ama sonrasında çok dil döktü neyse orası da ayrı bi mesele çok uzun. İşsiz kalmıştı. Ben kaldım yanında sadece. Bu senenin başında Yen'i iş buldu memnun da bizde eyşül de evlendik.
Evet eşimle dışarı çıkmıyoruz. İstemiyor akrabalara el öpmeye gittik. Metro da başımı omzuna yasladım. İtti düzgün otur dedi çok zoruma gitti.elimi tutmaması da çok zoruma gidiyordu. Onunla dışarı çıkınca bu sebeplerden hep kavga ediyoruz. Bugün de müzikli yere götür lütfen dedim kaba davrandı.
Uyuyamıyorum. Geçmişi unutamıyorum.
Bu ne biçim tavsiye ya!! Kadına mezar kaz gir deseniz daha iyi! Müthiş fikirlerinizi kendinize saklayın bence. Siz habire doğurun.Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat
Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat
ironi mi yaptınız yoksa gerçekten bebek mi tavsiye ediyorsunuz? gerçekten tavsiyeniz bu ise: daha 3 aylık evliler oturmamış bir evlilik niye bebek yapıp dönülmez yollara girsinler?Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat
Sehir disindaNerde eşin?
yani soyle seoyleyim bana yatak ayirma disinda cok buyuk bi sorun gibi gelmedi acikcasi borc herturlu odeniyo gezme falan dersen ben sosyal cevresi cok olan bi insadim hergjn disarada yemeklerdefalan esimde bana aksi sosyal ortamlarda bulunmayi pek sevemeyen biriydi 4 yil ciktik sevgiliyken yaptigimiz tek sey otobanda dolasip icecek biseyler alip sohbet etmekti bi yerde oturup yemek yedigimizi bilmem adam insanalarin bakisindan rahatsiz oluyodu ya bende kendimi ole alistrdim 2 senelik evliyz simdi ise tam tersi o cikmak istiyo ben istemiyorum insan bi sure snra soguyo galiba yada onun huyu bana gecti3 Aylik evlilik. Bunun once sinde 2 yil ciktik. Esim tek yasayan biriydi. Benimle tanismadan once cok hizli bir Hayati varmis. Isi geregi yurt ici gezileri oluyor cok fazla. Ben de cok sosyal sayilmam ama bekarken parklarda yuruyus yapar sinemaya gider bazen arkadaslarla gorusurdum. AMA bu faaliyetlerin cogunu tek yapardim. Esime asiktim, AMA sevgiliyken bana cok haksizliklari oldu. Hep evde bulusurduk belki 2 belki 3 kez disari cikardik. Isini kaybetmisti maddiyati iyi degildi diye israr da edemezdim. Bazen maddi yonden yaptigim yardimlara alismasi bende kotu intibaa olusturmustu. AMA tutamiyordum kendimi yapiyordum. Dugun masraflari da hep bana bindi. Esimle Maas farkimiz cok. Suanki isinden memnun ama sehir disina cok cikiyo yine. Benim dugun oncesi ve sonra sinda surekli dugun borcu odememiz cok zoruma gidiyor artik. Hic bir sosyal aktivitemiz yok. Evden disari cikmiyoruz sevgiliyken de hic cikarmadi ne biliyim hafif muzik esliginde bir yerde yemek yemeyi cok isterdim. Bugun Benim is yerimin yemegi vardi. Sabahtan beri tartistik yok gitmesek olmaz mi gibi neyse sinir bizukluguyla gittik. Sanatci getirtmisler trtden o kadar mutlu olmustum Ki, is yerin in arabasi esimdeydi ( disari cikarmama bahanesi arabasizligi gosteriyo) 1,5 saat durduk yemekte. Donuste dedim araba bizdeyken ne olur bir yere gotur beni Müzik cok iyi geldi dedim. O da gidersek Ben icerim bosver evde tv izleriz muzik acarim dedi. Zaten sevgiliyken de hic bisey yaptirtmadin. Boguldum is-ev yemek utu tv den borc lardan dedim. O da eve gidiyosun lan diye bagirdi. Simdi Ben kendimi odaya kitledim. O da salonda yatiyor. Sarilip barismaya calisti ama cok tiksinc geliyor bana alip basimi gitmek istiyorum. Aklima cok kotu seyler geliyo. Balayina bile gitmedik. Akrabalari var surekli gelen o kadar.
Bence sen eşinle zaman gecirmenin kiymetini anlamissin :)) ayni durum bendede var bu aralar. Pek disari cikmak istemiyorum evimizde basbasa kalmak istiyorum. Tabi havalar soguyor bu ihtimal de olabiliryani soyle seoyleyim bana yatak ayirma disinda cok buyuk bi sorun gibi gelmedi acikcasi borc herturlu odeniyo gezme falan dersen ben sosyal cevresi cok olan bi insadim hergjn disarada yemeklerdefalan esimde bana aksi sosyal ortamlarda bulunmayi pek sevemeyen biriydi 4 yil ciktik sevgiliyken yaptigimiz tek sey otobanda dolasip icecek biseyler alip sohbet etmekti bi yerde oturup yemek yedigimizi bilmem adam insanalarin bakisindan rahatsiz oluyodu ya bende kendimi ole alistrdim 2 senelik evliyz simdi ise tam tersi o cikmak istiyo ben istemiyorum insan bi sure snra soguyo galiba yada onun huyu bana gecti
galiba yada öle dusunmek isimize geliyoBence sen eşinle zaman gecirmenin kiymetini anlamissin :)) ayni durum bendede var bu aralar. Pek disari cikmak istemiyorum evimizde basbasa kalmak istiyorum. Tabi havalar soguyor bu ihtimal de olabilir
Oturmamış yeni bir evlilikte ne bebeği???Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat
Yok valla. İşime geliyo diye degil valla. Ben evimde mutluyum, disarda hayat kotu. Biran once yuvamin temelini atmak istiyorum. Bebeeekkk istiyoruuummm bengaliba yada öle dusunmek isimize geliyo
ayyyyy hadi insallah ya bende istiyorum da ah bi olsa insallah 4 duz olurda zaten istesekte cikamayizYok valla. İşime geliyo diye degil valla. Ben evimde mutluyum, disarda hayat kotu. Biran once yuvamin temelini atmak istiyorum. Bebeeekkk istiyoruuummm benevimin kadini, cocuklarimin anası olmak istiyorum :)
canım sen gerçekten terazi misin :) Eşinin Burcu neYok valla. İşime geliyo diye degil valla. Ben evimde mutluyum, disarda hayat kotu. Biran once yuvamin temelini atmak istiyorum. Bebeeekkk istiyoruuummm benevimin kadini, cocuklarimin anası olmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?