Yatakları ayırdık çok öfkeliyim

Evde esin gayet seninle ilgili alakaliymis dışarda boyle diyorsun demekki adama göre özel bu durumlar evde yaşamak istiyor bence karakter meselesi boyle kabul etmelisin.evlenmeden önce de biliyormusun zaten.bunun için kavgaya gerek yok.tecrubeli ablanablan olarak söylüyorum.

Düğün borçlarından bahsetmişsiniz ve maaşınızın eşinizden fazla olduğundan. İyi de evlendikten sonra bunun bir önemi yok ki. Borç ikinizin borcu. Eve gelen para ortak hesap olmalı. Yani eşiniz sizden fazla maaş alıyor olsaydı lafını bile etmezdiniz. Evliliğin ilk zamanlarda herkes borç ödüyor. Önemli olan bu dönemleri birbirinizi kırmadan geçirmeniz ve BİZ olmaya çalışın çünkü evlisiniz

Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat

Mükemmel fikir Her anlaşamayan çift bebiş yapsın. Eve huzur gelir, bir daha kavga etmezler.

odun

Canım eşin çok sevgisiz geldi bana.Düzeltmeden çocuk düşünmeyin

Böyle şeylerle birbirinizi kırmayın yıllar sonra pişman olursunuz bence siz en iyisi bi bebiş yapın hayattaki en büyük etkinlikte mutlulukta evlat
Bu ne biçim tavsiye ya!! Kadına mezar kaz gir deseniz daha iyi! Müthiş fikirlerinizi kendinize saklayın bence. Siz habire doğurun.

Yahu kadın kocam elimi tutmuyor hiç dışarı cikmiyiruz üzülüyorum diyor buradaki bazı kadınlar da bunu mu dert ettin diyor !!
Pardon da ne yapacaktı bu kadın sevinsin mi kocam elimi tutmuyor diye ?
Konu sahibi iyi korun çocuk verme bu adama.
Boş bir insan ayrıca gurursuz gururlu olsa zamanında senden para almazdı ya da bi yere kadar alırdı.
Paran var meslegin var çekme şu adamı sevgi dilenme şu adamdan bosan derim.

ironi mi yaptınız yoksa gerçekten bebek mi tavsiye ediyorsunuz? gerçekten tavsiyeniz bu ise: daha 3 aylık evliler oturmamış bir evlilik niye bebek yapıp dönülmez yollara girsinler?

yani soyle seoyleyim bana yatak ayirma disinda cok buyuk bi sorun gibi gelmedi acikcasi borc herturlu odeniyo gezme falan dersen ben sosyal cevresi cok olan bi insadim hergjn disarada yemeklerdefalan esimde bana aksi sosyal ortamlarda bulunmayi pek sevemeyen biriydi 4 yil ciktik sevgiliyken yaptigimiz tek sey otobanda dolasip icecek biseyler alip sohbet etmekti bi yerde oturup yemek yedigimizi bilmem adam insanalarin bakisindan rahatsiz oluyodu ya bende kendimi ole alistrdim 2 senelik evliyz simdi ise tam tersi o cikmak istiyo ben istemiyorum insan bi sure snra soguyo galiba yada onun huyu bana gecti

Bence sen eşinle zaman gecirmenin kiymetini anlamissin :)) ayni durum bendede var bu aralar. Pek disari cikmak istemiyorum evimizde basbasa kalmak istiyorum. Tabi havalar soguyor bu ihtimal de olabilir

bence asla bebıs yapmayın.. once kendınızı sorgulayın boyle devam etmek benı mutlu edıcekmı dıye sonra esınızle guzelce konusun ona zaman verın aynı devam edıyorsa ya katlanıcakasın yada yoluna devam edıceksn ama sakın bebek yapma sakın

Yok valla. İşime geliyo diye degil valla. Ben evimde mutluyum, disarda hayat kotu. Biran once yuvamin temelini atmak istiyorum. Bebeeekkk istiyoruuummm ben evimin kadini, cocuklarimin anası olmak istiyorum :)
ayyyyy hadi insallah ya bende istiyorum da ah bi olsa insallah 4 duz olurda zaten istesekte cikamayiz

Herkes bana saldırmış! Mükemmel koca mı var dünyada!!! En başından böyleymiş adam bunu bilerek evlenmiş hala adam aynı evlenince daha da kötü olurlar aslında ayrıca çocuk meselesine gelince 40 yaşından sonra çocuk sahibi olmak mı Lazım!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…