Yataklari Ayirmak Evliliğin ömrünü Uzatiyor_muş

başkalarının kendıne gore yaşam tarzları bunlar bızım turk mılletımıze gore degıl olmamalıda zaten..
arkadaşımıza cok uzuldum sonucu nasıl gıdıyor acaba umarım akıllanır beyefendıde yuva dagılmaz..

Bence evliliğin ömürünü uzatmaz, kısaltır.En sevmediğim şeydir, ayrı yatakta yatmak. Ne olursa olsun, çok kızsamda yine beraber yatardım..

Ta ki oğlum olana kadar. 2 senedir oğlum olduğundan beri çok kızarsam onun yanında yatarım. O da suçunu bildiği içimn ses çıkartmaz.
Ama ertesi gün mutlaka dönerim. İçim rahat etmez.

biz çocuk olduğundan bu yana pek birlikte yatamıyoruz:1no2: zaten sabahlara kadar eşim ders çalışıyor:bbo: bende çocukla uğraşıyorum<q1:emir_bebek: rahat uyuyabilmek için çoğu zaman o misafir yatağını kullanıyor. acaba bu sorun olur mu diye düşünüyorum ara sıra ama dün beraber yattık horultusundan gecem ziyan oldu ya!kafamçokkarıştıjhözlüyoruz hem birbirimizi bence iyi oluyor arada ayrı takılmak!

yatakları ayırma nasıl evliliği uzatacak ki saçma bence.büyüklerimiz ne diyor kavga etsende asla yatağını ayırma çok ters bir yaklaşım yani.

ben de karşıyım yatak ayırmaya..
evLendiğimde de düşünmüyorum hiç..
eskiLer biLiyoda söyLüyo herşeyi..
a.s.

ben evleneceğim zaman annemin bana birçok nasihatı olmuştu
bunlardan biride kızım asla ne olursa olsun yatağınızı ayırmayın iyi gününüzde olacak kötü gününüzde olacak ama asla ayrı yatmayın hastalık bile olsa ayrı yatmayın demişti...
3,5 yildir annemin sözünden hiç çıkmadım ve hiç bir zararını görmedim
dolayısla ben öyle elalemin bilimadamlarını değil anneciğimin sözlerini dinlerim :1hug:

ben değil ayrı yatmak, yatağa ayrı zamanlarda girmekten bile hoşlanmıyorum.

aynı yatağa, aynı andan girip birbirinin tenine dokunarak uyayakalmanın huzurunu hiçbirşeye değişemem.

kızlar bizim yastığımızda yorganımızda ayrı.... yatak aynı ama tek yorganda yatamıyoruz. açıyor beni. ama yatağıda ayırcam valla. bencil herif düşürcek beni yataktan. dedim gece uykumda yaaa kaysana düşürcen beni şimdi . ucunakadar gelmişim yatağın.. sığamıyoruz yorganlardan dedi.. kızımn odasında uyumaya başlıcam.herkes sere serpe yatsın kardeş... ne bu böyle ya...

Yatak ayirmasi mi?????????????? hayatta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niyeymis o ben asla onsuz duramyiorum ne yatak ayirmasi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa. annemin nasihatlarindan biri kesinlikle yataginizi ayirmayin diyedir!! hem ben kesinlikle karsiyim, sogukluk girer hem iki insan evleniyorlar birseyler paylasmak icin, ve bunun birisi yatagi paylasmak!!! o kadar!!!!!!!

dogrusunu soylimmi ben bir haftatir ayri yatiyoruz kusuz bey efendi yatagin kenarinda yatiyormus yorgani ben almisim saten birgun once kusmustum kus kus yattim yinede ama beni gece uyandirip bana firca atmasi ne demeli butun yatak onun olsun konusmicam onunlacok kizginim gicik

çok saçma..
madem yanlız yatıcaktım niye evlendimki..
ben kocamdan ayrı yatamam...

yok daha neler :delphin:
ayrı yatmayız ama her gece ben onda önce yatarım
koca yatakta tek başına yayılmanın tadıda bi başka canıııımmm
bayılırım tek başıma uyumaya :delphin:
ama onunla uyumayada bayılırım :asigim:

Böyle bişeyi asla düşünemeyiz heralde eşimde bende.. Onun o sımsıcak nefesini hissedip kollarının arasında uyumak kadar güzel birşey yok benim dünyamda.. sanki beni bütün kötülüklerden korurcasına kanatlarının altına almışcasına sarar beni.. bundan daha güzel bir mutluluk daha yoktur sanırım..

Bu sözü Bano Zorlu diye bir hatun söylemiş yanılmıyorsamCADIARZU güya rahat yatmak içinmiş ha birde hani horlama, gaz kaçırma vs.. şeylerden dolayı.. Bunlar olduğu için eşler birbirinden soğurmuş diyor bu hatunşakkıdı ... haklılık payı çok fazla ama ayrı yatmak yinede normal değil..gibi kafamçokkarıştı

[FONT="Comic Sans MS"[COLOR="Green"]Bence yatak ayırmak hiçte ömrü uzatmaz aksine kısaltır ne biliyim bana göre mantığı yok benneyaptımki Eğer kavgalarda bile yatağı ayırmıyorsan zaten sevginiz saygınız devam ediyordur ama öyle rast gele en ufak bişeyde ayırım derseniz bence o ilişkininde anlamı olmuyor.
Biz eşimle bir akşam kavga ettik ve yattım ardımdan o geldi ama görseniz birbirimize değmemeye çalışıyoruz :1closedeyes: sonra gece bir uyandım amannn kocamın kolları arasındayım :1shok: hiç bozuntuya vermedim eee yumuşmıştık ikimizde :jeyyar: ertesi gün demezmi gece bana sarıldın kollarımdaydın :mymeka:
Yani demek istedğim güzelliği burda.. ne biliyim benim fikrimce mümkün olduğu kadar yatak ayırmamalı... a.s.[/COLOR]][/FONT]

cumartesi günü haberlerde izlediğim bi oha haber yani.
fransada yapılan bi araştırmaya göre yataklarını ayıran eşlerin evlilikleri daha uzun sürüyormuş.
sizce yataklarınızı ayırsanız evliliğinizin ömrü ne kadar
eee yardımcı olun biz yeni evleneceklere yahu

saçmalıktan başka bişey değil bu....
eşimle küs bile olsam ayrı uyumam...sonra bu alışkanlık haline gelir ve evliliğide zedeler...:mymeka:

bencede cok sacma yataklari ayirmak evliligi bitirmek gibi birsey.evliligin uzun ömürlü olamasi icin arada bi mesela 5 senede bi yada 3 senede bi kisa süreli ayriliklar yasamaliki ciftler birbirlerini özlesinler tabiki kavgali bi sekilde degil tatil olabilir

Allah Korusuuunnn...
Ne kadar kırılsam da hatta mazallah küssek bile yatak ayırmak asla...
hem dinen de çok sakıncalı.
Ayrı yatmanın hiçbir faydası olmaz. Aksine mantıken de zararlıdır. Soğursun bi kere.

Back
X