- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Hay Allahh ben farkında olmadan seni kırdım galiba inan espiriydi.. hani arkadaşlar derler yaa birbirlerine ..kızz tembel halı niye sermiyon ..yada evin çıfıt çarşısı ne bukadar süss...o anlamdaydı ÜZGÜNÜM..burda konu halı değil ve uslubun hoşuma gitmedi sadece teşekkür ederim
Biz burda yün yorgan kullanıp, kalorifer yakıyoruz. Kaban da giyoruz hatta. Pike ha! İyisiniz valla
Ya full dogalgaz yanuyor yada sicak oralar :)Biz burda yün yorgan kullanıp, kalorifer yakıyoruz. Kaban da giyoruz hatta. Pike ha! İyisiniz valla
oncelıkle nevresım cok guzel hele aynalı dolabın!Ya full dogalgaz yanuyor yada sicak oralar :)
Ay canim ne kadar şik ne kadar zarif.yatak ortuleri bembeyaz olunca ayri bir seviyorum.diger nevresiminde cok guzeldi,aynali komidinlerini cok begendim ozel mi yaptirdin?daha once yazmistim ama yanlis alinti yapmisim kaynadi,devamini mutlaka at cok şık seçimlerin varEki Görüntüle 1292938 En sevdiğim yatak örtüm
Teşekkür ederimm :) beyaza zaafım var vazgeçemiyorum. Mobilyaya gelince özel yaptırmadım takımdı zaten yatakla onlar, hatta salonum da aynı takımdanAy canim ne kadar şik ne kadar zarif.yatak ortuleri bembeyaz olunca ayri bir seviyorum.diger nevresiminde cok guzeldi,aynali komidinlerini cok begendim ozel mi yaptirdin?daha once yazmistim ama yanlis alinti yapmisim kaynadi,devamini mutlaka at cok şık seçimlerin var
Eki Görüntüle 1292938 En sevdiğim yatak örtüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?