yataklarımız....

burda konu halı değil ve uslubun hoşuma gitmedi sadece teşekkür ederim
Hay Allahh ben farkında olmadan seni kırdım galiba inan espiriydi.. hani arkadaşlar derler yaa birbirlerine ..kızz tembel halı niye sermiyon ..yada evin çıfıt çarşısı ne bukadar süss...o anlamdaydı ÜZGÜNÜM..

Ya full dogalgaz yanuyor yada sicak oralar :)
oncelıkle nevresım cok guzel hele aynalı dolabın!
kızlar ben marmarıste yasıyorum burası hala soguk degıl pıkeyı bu hafta kaldırır polara gecerım herhalde ama daha yorgana var...hafta sonu denıze gıren bır kaç kişi bile gördüm:)bir şey yakmıyoruz çok soğumadı burlar...

oralar soğuktur canım ya ,ama oralarda dogalgaz kalorifer falan oluyor evlerde soğuk anlaşılmıyor.burda sadece klima ile ısınıyoruz o da her odada mumkun değil.yani oralarında şanslı yanı var:)

Kizlar evimde değilim. Evime gideyim tekrar fotograf ekleyecegim. Artik yorgana gectik. Havalar soğudu ..

Teşekkür ederimm :) beyaza zaafım var vazgeçemiyorum. Mobilyaya gelince özel yaptırmadım takımdı zaten yatakla onlar, hatta salonum da aynı takımdan Her şey birbirine uysun hastalığım yüzünden hep

ben de yatak örtümü yükleyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…