Ben de bayilirim nevresimlere, yatak ortulerine
Ben varim , bugun kullandigim nevresimi cekip aksama paylasirim
mutfak eşyalarından sonra tekstil malzemelerine para harcarımarkadaşlar merhaba
evım evim köşesini zevkle takip ediyorum ve nevresım takımlarımızla ilgili bir başlık olmadığını gördüm.Ben nevresimlere,kumaşlara,yastıklara çok düşkünümdür o yüzden değiştirip kullanmayı kombin yapmayı çok seviyorum,benim gibi kimse varsa yataklarımızın fotoğrafını paylaşalım mı?
Bakalım nasıl nevresimler aldık & diktik & ördük?
Ben de mutfak esyalarina bayiliyorum ama malum mutgak dolabi dedigimiz sey kisitli alan tabak bardakta kirmiyorum ki yenisini alayim:) amaaa yinede cok sirin esyalarim var olmazsa nunda konusunju acip paylasabiliriz:)mutfak eşyalarından sonra tekstil malzemelerine para harcarım
evet bencede harika olur konunuz takibindeyimBen de mutfak esyalarina bayiliyorum ama malum mutgak dolabi dedigimiz sey kisitli alan tabak bardakta kirmiyorum ki yenisini alayim:) amaaa yinede cok sirin esyalarim var olmazsa nunda konusunju acip paylasabiliriz:)
Gri kirmizi ck hos ve uyumluymus cnm.bu arada tablo cokk tatli❤Bugün benim nevresimim de böyle. Havaların soğumasıyla nevresim kullanmaya başladım, gece battaniye bile alıyorum, çok soğuk oluyorYatak örtüsü sermedim bugün üşendim
Griyle pembe, turkuaz kırmızı çok yakışıyor bence.Gri kirmizi ck hos ve uyumluymus cnm.bu arada tablo cokk tatli❤
Artık pike dönemi kapanıyor yavaş yavaşBen baslayayim bugun benim nevresimim boyle...pikenin kumasi o kadar ince ki benim gibi deli yatan biri sabaha bu hale getiriyor:)yine de inceligi bu mevsim icin ideal..
nevresiminize veyatak odanıza bayıldımBugün benim nevresimim de böyle. Havaların soğumasıyla nevresim kullanmaya başladım, gece battaniye bile alıyorum, çok soğuk oluyorYatak örtüsü sermedim bugün üşendim
bende çok severim gri ve turkuaz rengeGriyle pembe, turkuaz kırmızı çok yakışıyor bence.
Teşekkür ederim canım
evet yaz mevsimi için ideal incelikte sizinde çok güzelmiş bayıldımBen baslayayim bugun benim nevresimim boyle...pikenin kumasi o kadar ince ki benim gibi deli yatan biri sabaha bu hale getiriyor:)yine de inceligi bu mevsim icin ideal..
Tesekkurler canim, o senin guzelliginnevresiminize veyatak odanıza bayıldım
Yuklesen iyi olurdu, ben merak ederimkeşke benimde telefonum foto çekseydi bende resim yüklemeyi çok istedim off yaaaaaaaa
Evet ya bu birde acaip ince o yuzden iyice kirisiyor.ama zeytin yesili cok seviyorum.buralar oyle sicak ki canim suan evde klima calisiyor:)Artık pike dönemi kapanıyor yavaş yavaş
Bi de kırışmasalar çok güzel olcak di mi
Evet kirisiveriyorlar ..ura oyle sicakki canim hala klima calisiyor evde:)Artık pike dönemi kapanıyor yavaş yavaş
Bi de kırışmasalar çok güzel olcak di mi
Oo super valla, ben iki uc gecedir battaniye aliyorum ustume.Evet ya bu birde acaip ince o yuzden iyice kirisiyor.ama zeytin yesili cok seviyorum.buralar oyle sicak ki canim suan evde klima calisiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?