Bugün benim nevresimim de böyle. Havaların soğumasıyla nevresim kullanmaya başladım, gece battaniye bile alıyorum, çok soğuk oluyorYatak örtüsü sermedim bugün üşendim
Beğenmene sevindim canım, kupon home markası, hepsiburada dan aldım galibaCanımmm ben bunu çok beğendim nereden aldın ve markası ne hemen almak istiyorum :)
Beğenmene sevindim canım, kupon home markası, hepsiburada dan aldım galiba
Çok güzelmiş renkleri en sevdiğimden :)Eki Görüntüle 1296524 buda benden...
bunu ayrı bir sevdimbu da benden olsun :)
çokkkk hoşşşş güzel günlerde kirlett..gönderememişim sanırım
OFF ANAM OFFF RENK HARİKA
Demiiii...bende hic satenci hatunumuz yok sandim :)OFF ANAM OFFF RENK HARİKA
Şu an işteyimm .. ve sabahın altısında kalktım şu yatağı görünce içine girip yatasım uyuyasım geldi... mır mırda mırmırr...Eki Görüntüle 1305843 buda bugunden
çok şık canımEki Görüntüle 1305843 buda bugunden
yastik islemesi cok guzel olmus canim.yatagin harika bie zevke uygun olmusEki Görüntüle 1305843 buda bugunden
Tesekkurler canimyastik islemesi cok guzel olmus canim.yatagin harika bie zevke uygun olmus
Tesekkurlerçok şık canım
canim cok guzel ve tahmin ettigim gibi goz zevkine hayranim canim
Evlendiğimde ilk kullandığım nevresim takımım, çok seviyorum bunu hala eskimedi
Sagol canim benim, eksik olmacanim cok guzel ve tahmin ettigim gibi goz zevkine hayranim canim
Renkleri de canli duruyor kac yil oldu ki birde markasi ne cnm
Evlendiğimde ilk kullandığım nevresim takımım, çok seviyorum bunu hala eskimedi
İki bucuk sene oldu canim, markasi Altinbasak. Normalde renkleri soluyor bazilarinin ama bu dayanikli ciktiRenkleri de canli duruyor kac yil oldu ki birde markasi ne cnm
Aaaa altinbasaksa orda dur vallahi benimde bir tane vardi cok kaliteli cikti.demek ki o markanin tum urunleri boyleİki bucuk sene oldu canim, markasi Altinbasak. Normalde renkleri soluyor bazilarinin ama bu dayanikli cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?