- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
hi hi hi çok komik yaa bizz normal yatıyoruzz.. bacımm.. aaa o danee.. uyandığımızda benim kafa bir yerde kol bir yerde benim bacak adamın suratına gelmişş.. nasıl dönüyoruz o ara anlamış değilimmbirde şu yorganın altında kıçımız açıkta kalmadan yatmayı başarabilsek eşimleyaprak sarması gibi dolanıyor herif 2 metre zaten ben kalıyorum açıkta gecebi uyanıyorum donmuşum sonra ben çekiyorum bu sefer o kalıyor açıkta bütün gece böyleyiz .
bugünde bunlar serilii..cumartesi akşamına kadarr..
gunaydın canım gayet guzel ,mışıl mışıl uyubugünde bunlar serilii..cumartesi akşamına kadarr..
Bacımmmmm halıların yokmu seninn oh ne güzel süpür sil çıkk.
İYİKİDE ATMIŞSINNN pek güzel ağız tadıyla kirlet.....
Selam kızlar,nevresimimi bugün değiştirdim, hemencik de attım buraya
Canım benim teşekkür ederimİYİKİDE ATMIŞSINNN pek güzel ağız tadıyla kirlet.....
Canım sen duvar kağıdı mı yaptırdın?
Pikeyle üşümüyo musunuz? Biz ölüyoruz soğuktan
Bacımmmmm halıların yokmu seninn oh ne güzel süpür sil çıkk.
anammbaşlığa gel ..çok güzel ihtişamlı ..musmutlu günlerde kullanın çooookkkk güzellll
çok tatlı bi odaEki Görüntüle 1257161 Bu da benim kapitone.
evet canım yeni yaptımm sadece o duvara dedimya canımcım kırmzı renk sevdam bitmeyecek..Canım sen duvar kağıdı mı yaptırdın?
tabiki vardır bebğim... o işin espirisiydi.. anladım o şekil sevdiğini..ağız tadıyla kirlet...halım var tabiki ama sermiyorum bu sekilde kullanmayı seviyorum
kapitone güzel renk güzel yatak odasıda güzell.. katılıyorum sanaa..çok tatlı bi oda
Cok guzel olmus valla, enerjik bi renk cok begendimevet canım yeni yaptımm sadece o duvara dedimya canımcım kırmzı renk sevdam bitmeyecek..
tabiki vardır bebğim... o işin espirisiydi.. anladım o şekil sevdiğini..ağız tadıyla kirlet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?