Tam yilbasina uygunmus ,mutlu ruyalarda uyuYeni serdim bi bakın istedimEki Görüntüle 1359467
Saol canimnTam yilbasina uygunmus ,mutlu ruyalarda uyu
Saol cnm benim :)Tam yilbasina uygunmus ,mutlu ruyalarda uyu
ayyyyy çok güzel yaaa bayıldımmm tek kelimeyle harika güle güle kullan cnm bnmEki Görüntüle 1365911 Merhaba kizlar,
Elbette benim de yilbaşi konseptim vardi,yanlizca paylasmak icin geciktim:)Eki Görüntüle 1365897 Eki Görüntüle 1365903
beğendimm bunuu..Eki Görüntüle 1365911 Merhaba kizlar,
Elbette benim de yilbaşi konseptim vardi,yanlizca paylasmak icin geciktim:)Eki Görüntüle 1365897 Eki Görüntüle 1365903
ayyyyy çok güzel yaaa bayıldımmm tek kelimeyle harika güle güle kullan cnm bnm
beğendimm bunuu..
olsun canım hepimiz herkez için olsunTesekkur ederim kizlar,harika bir 2015 olsun:)
wouowwww mükemmmeellll çok yakışmış cnm güle güle kullannn
Toz pembeye geri dönüş....
Çok teşekkürler canım, kapitoneli nevresim ilk kez kullanıcam. Çok hoş bişeye benziyor, gece olsa da kıvrılsam içinewouowwww mükemmmeellll çok yakışmış cnm güle güle kullannn
valla cnm ben aldım güzel sıcak tutuyor lakin yıkaması sorun ya ben yapamadım yada onlarda bi gariplik var.Çok teşekkürler canım, kapitoneli nevresim ilk kez kullanıcam. Çok hoş bişeye benziyor, gece olsa da kıvrılsam içine
Neden ki;?valla cnm ben aldım güzel sıcak tutuyor lakin yıkaması sorun ya ben yapamadım yada onlarda bi gariplik var.
yok cnm yıkanıyorda ben taç aldım yıkadım her seferinde bi acaip oluo anlamadım ütülüyorum ediyorum yokNeden ki;?Makinede yıkanmıyor mu ,?
super cnm çok tatlı mavi renge bayılırım güle güle kullanKARACAHOME nevresim takımı ve battaniyesini aldım...Yeni serdim ve hemen resimledim.....
Eki Görüntüle 1384128
super cnm çok tatlı mavi renge bayılırım güle güle kullan
valla cnm kumaşına bağlı 4 tane taçın nevresimi var bende senin dediğin gibi yıka ser 2 tanesi diğer 2 tanesine çok kırısıyo tellerine bağlı birazdaTeşekkür ederim ....Sıenna su mavisi imiş....Aslında yatak odam gülkurusu ve krem ağırlıklı ama bu battaniyeyi görünce "Keşke benim olsa :)) "dedim ve aldım....Süper kullanışlı ama nevresim takımı için aynı şeyi söyleyemeceğim...Bayağı bi kırıştı 30 dereceye rağmen...Taç'ın nevresimlerini kullanıyorum, yıka ser o derece hiç kırışmıyor....
çok güzel, mutlu güzel günlerde kullanın inşallah. pike mi, battaniye mi anlayamadım. birde mahsuru yoksa nereden aldığınızı öğrenebilir miyim.Eki Görüntüle 1365911 Merhaba kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?