çok güzel battaniyenin yastıklarımıda var banamı öyle geldi..KARACAHOME nevresim takımı ve battaniyesini aldım...Yeni serdim ve hemen resimledim.....
Eki Görüntüle 1384128
Teşekkür ederimçok güzel battaniyenin yastıklarımıda var banamı öyle geldi..
Merhaba,cok tesekkurler...battaniye ve english homedan indirimdeydi 35 tl ye aldim arkadaşim...çok güzel, mutlu güzel günlerde kullanın inşallah. pike mi, battaniye mi anlayamadım. birde mahsuru yoksa nereden aldığınızı öğrenebilir miyim.
t.ederim. fiyatı da çok güzelmiş. mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle...Merhaba,cok tesekkurler...battaniye ve english homedan indirimdeydi 35 tl ye aldim arkadaşim...
Bu benim nevresimimin mavisiii, paylasmistim bi sayfa once, benimkisi pembeKARACAHOME nevresim takımı ve battaniyesini aldım...Yeni serdim ve hemen resimledim.....
Eki Görüntüle 1384128
Cok begendim bunuuKARACAHOME nevresim takımı ve battaniyesini aldım...Yeni serdim ve hemen resimledim.....
Eki Görüntüle 1384128
Bu benim nevresimimin mavisiii, paylasmistim bi sayfa once, benimkisi pembe
Battaniyen harika, ben de nevresim takimlarimla uyumlu bi battaniye almak istiyorum, cok sicak bi hava katmis harika
Teşekkür ederim ilk gördüğümde rengi etkiledi beni....Ama kullandıkça daha da memnun kaldım.....Cok begendim bunuu
Ayy şimdi gördümm teşekkür edrim canım kelebekler hala var sadece orya duvar kağıdıda yaptım hafta sonu yarışmadan kazandığım nevresim takımını serip yüklicem kızlar haberiniz olaa..canim kelebekler yatagini suslendirmis
tatlım süsyastığını nereden aldın?Benimde nevresime çok merakım var valla evlendiğimden beri sürekli çarşaf yıkıyorum ediyorum her hafta ayrı bir takım seriyorum :) bundan sonra eklerim buraya :) bu haftaki yatağım böyle :)Eki Görüntüle 1333485
O benim nişanda yüzük yastığımdı İzmirde nişan alışverişi yaparken öyle bir ürün almıştık. Ama eminim o tarz ürünler satan her yerde vardırtatlım süsyastığını nereden aldın?
Mükemmell.. örgümü buuu.çok hoşşş..
Aa cok hos ve degisik orgu mu nasil bir sey ki
teşekkür ederim canımmAa cok hos ve degisik orgu mu nasil bir sey ki
teşekkür ederim canımm, yukarıda yazdım ne olduğunuMükemmell.. örgümü buuu.çok hoşşş..
hmm teşekkür ederim cicim...O benim nişanda yüzük yastığımdı İzmirde nişan alışverişi yaparken öyle bir ürün almıştık. Ama eminim o tarz ürünler satan her yerde vardır
teşekkür ederim canımmevet örgü gibi duruyor ama değil. Söylesem çok şaşıracaksınız annemden kalma bir yatak örtüsü aslında bu üstü postlar gibi pelüşler gibi yumuşacık bişey altı da kullanışlı bir kumaş yıka yıka bişey olmayan yıkadıkça güzelleşen bir örtü annemden aşırdım anlayacağınız..normal yatak örtüsü şeklinde örtünce yanları kısa kalıyo biraz ben de ters çevirdim ve nevresimlerimin üzerine battaniye gibi serdim, çok hoşuma gitti, tabi bunda nevresimin renkleriyle çok uymuş olması büyük etken, siz de dikkat etmişsinizdir renkleri de capcanlı baksanıza gözümü alıyor yaw biraz da nostalji olsun annemler de çok sevindi ben kullanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?