yataklarımız....

N nebahat_1990 çok teşekkür ederim....Pike değil battaniye....Yatak örtülerim var ama ser ...yatarken kaldır zor oluyordu... Pratik bir şey arıyordum, hem göze hitap edecek hem de kullanım amaçlı...Battaniyenin rengine vuruldum su mavisiymiş...Anadolu yakası ist.dayım...İstanbul alışveriş merkezleri var her yerde...Ordan aldım...Özellikle battaniye sıcacık ve yumuşacık...

çok güzel, mutlu güzel günlerde kullanın inşallah. pike mi, battaniye mi anlayamadım. birde mahsuru yoksa nereden aldığınızı öğrenebilir miyim.
Merhaba,cok tesekkurler...battaniye ve english homedan indirimdeydi 35 tl ye aldim arkadaşim...

bence çok iyi fikir nevresim takımlarımızı paylaşmak. ilk fırsatta paylaşıcam bende .

KARACAHOME nevresim takımı ve battaniyesini aldım...Yeni serdim ve hemen resimledim.....

Eki Görüntüle 1384128
Bu benim nevresimimin mavisiii, paylasmistim bi sayfa once, benimkisi pembe
Battaniyen harika, ben de nevresim takimlarimla uyumlu bi battaniye almak istiyorum, cok sicak bi hava katmis harika

Bu benim nevresimimin mavisiii, paylasmistim bi sayfa once, benimkisi pembe
Battaniyen harika, ben de nevresim takimlarimla uyumlu bi battaniye almak istiyorum, cok sicak bi hava katmis harika

Teşekkür ederim nevresimlerimiz aynıymış siz de güle güle kullanın....Battaniyesini hemen alın bence , tamamlıyor takımı...Ve yatak örtüsü gibi kullanışlı ... görsellik de süper...

Aa cok hos ve degisik orgu mu nasil bir sey ki
teşekkür ederim canımm evet örgü gibi duruyor ama değil. Söylesem çok şaşıracaksınız annemden kalma bir yatak örtüsü aslında bu üstü postlar gibi pelüşler gibi yumuşacık bişey altı da kullanışlı bir kumaş yıka yıka bişey olmayan yıkadıkça güzelleşen bir örtü annemden aşırdım anlayacağınız..normal yatak örtüsü şeklinde örtünce yanları kısa kalıyo biraz ben de ters çevirdim ve nevresimlerimin üzerine battaniye gibi serdim, çok hoşuma gitti, tabi bunda nevresimin renkleriyle çok uymuş olması büyük etken, siz de dikkat etmişsinizdir renkleri de capcanlı baksanıza gözümü alıyor yaw biraz da nostalji olsun annemler de çok sevindi ben kullanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…