Supermiş bugun markali bir magazada fahiş fiyatlara satilacagina eminimteşekkür ederim canımmevet örgü gibi duruyor ama değil. Söylesem çok şaşıracaksınız annemden kalma bir yatak örtüsü aslında bu üstü postlar gibi pelüşler gibi yumuşacık bişey altı da kullanışlı bir kumaş yıka yıka bişey olmayan yıkadıkça güzelleşen bir örtü annemden aşırdım anlayacağınız..normal yatak örtüsü şeklinde örtünce yanları kısa kalıyo biraz ben de ters çevirdim ve nevresimlerimin üzerine battaniye gibi serdim, çok hoşuma gitti, tabi bunda nevresimin renkleriyle çok uymuş olması büyük etken, siz de dikkat etmişsinizdir renkleri de capcanlı baksanıza gözümü alıyor yaw biraz da nostalji olsun annemler de çok sevindi ben kullanınca
aynen :)Supermiş bugun markali bir magazada fahiş fiyatlara satilacagina eminim
Bosa dememisler demek ki
Ne varsa eskilerde var:)
Çok Hoş canım,bende alacağım,nerden aldın
Evlenip yatağımı ekleyesim geldi. Ah hanımlar, siz insanı özendirirsiniiiiiiiizzzzzzzzzzz
hepsi ama hepsi harika, kulu ne değişik ve güzelmiş bayıldım bayıldımbak bunlarda benim son zamanda beğendiklerim,ben de ısternetten alıyorum ama gezdiğim de olmadı değil hani:) görüp dokunup almayı daha çok seviyorum...Eki Görüntüle 1253236 Eki Görüntüle 1253236 Eki Görüntüle 1253237 Eki Görüntüle 1253236 Eki Görüntüle 1253240 Eki Görüntüle 1253239 Eki Görüntüle 1253239 Eki Görüntüle 1253238 Eki Görüntüle 1253237 Eki Görüntüle 1253236 Eki Görüntüle 1253240
Ahh sorma ben de oyle , gel hep beraber uyuyalimEvlen de ekle. Bekliyoruzzz sabırsızlıkla.
Pembeye bayılırım. Yatak odam ve tv odam pembe, minibook'um pembe. Allahım bayılıyorum pembeye. Hele peluş oyuncaklara ayrı bir bayılıyorum, bi büyüyemedim gitti
Ahh sorma ben de oyle , gel hep beraber uyuyalim
E o daha guzel tabiYok ben kocamla uyuyorum
almadım canım annemden kalma yazmıştım mesajlara...Çok Hoş canım,bende alacağım,nerden aldın
çok güzelmiş canım mavi ve kahve çok yakışıyor birbirineBu haftaki yatağım :))
Paylas paylas beklerizzÖzendim bende vallahi.. en kısa sürede bende paylaşacağım :)
Aa mobilyamız aynıymış. :)
herşey çok güzel canım fakat o caanım yatak örtüsü o şekilde örtülünce hiç kendini göstermemiş ki o yastıklar öyle hiç olmamış, yatım yastıklarınızı kaldırıp örtüyü olması gerektiği gibi örtmenizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?