- 4 Eylül 2017
- 195
- 114
- 23
- 35
- Konu Sahibi Dolunay3536
Kaynana niye kızını sana sürekli postaliyor ben onu anlamadım.
Görümcem evde hüküm sürdüğü için huzursuzluk çıkardığı için istemiyo herhalde bizde olmasa kesin bi yer buluyo kalcak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynana niye kızını sana sürekli postaliyor ben onu anlamadım.
hadi 1-2 gün uzaklastırdınız görümceyi. Anlamaz biriyse sonra gene çıkar gelir. Nereye kadar böyle. Eşinizin neresini anlayacaksınız o sizi anlıyor mu? Eşiniz annesine bi söylese her şey çözülür. Bak bi daha geliyor mu?
size ekleme yapmak istedim. yani konu sahibi maddi zorlukta oldukları için çalışıyor. oğlunun, kardeşinin maddi anlamda zorda olduğunu bilen biri görev olarak değil severek bakmalı. sonra ilerde onlara bakarken vicdan el versin diyolar ya bu durumda da insanlar maddi zorda olduğu için çocuklarını bırakıp gidip çalışıyorlar. bu da vicdan işi. bakmayacaklarsa o zaman işten çıkılır oğlu çalışır eve bakar. kimseye de bağlı kalınmaz. ilerde de o kime vicdan besleyeceğini bilir.
evet anne baba torun bakmak zorunda değil ama çocuklarına yardım etmek zorunda değil mi? annelik babalık evlenince bitiyor mu?
Ne gereksiz sacma bir durum.
Babaanne cocuga bakiyor,ev yakın, gorumce gece kaliyor,sabah alip gidiyor.
Gorumceniz cok düşüncesiz.
Ayrica babaanne de bakıyorsa torununa bakıyor ,yabanci bir cocuga hayra bakmıyor.Yerinizde olsam o hazırlanırken artık sabah ben birakirim yorulma abla derdim...Rahatsız olduğunuzu bilmesi lazım......
Ne öpmeye geliyorsun ne koklamaya ...senin çözümün nedir ?
Ben öyle düşünmüyorumBitiyormuş demek ki maalesef. Kk da geneli böyle düşünüyor
Ayrı ev açsınlar çalışsın yani nezamana kadarGörümcem evde hüküm sürdüğü için huzursuzluk çıkardığı için istemiyo herhalde bizde olmasa kesin bi yer buluyo kalcak...
Yiğenlerini görmeye geliyordur o yüzden kalıyordur niye bu kadar rahatsız oldunuz anlaşamıyor musunuz fesat biri mi görümceniz
O zaman güvercinle haber yollamak yerine gidip yüzyüze konuş .daha kestirme ve meşakkatsiz olur ..Çözümüm sabah çocuğumu ben kv götürüp akşam kendim almam...
O zaman güvercinle haber yollamak yerine gidip yüzyüze konuş .daha kestirme ve meşakkatsiz olur ..
Ben konusahini haklı buldum.Akşam zaten anne evde,sabaha kadar kendi ilgilenmek istiyor,sabahta kayınvalidesine kendi bırakabilir çocuğunu.Burada görümcenin vazifesi ne anlamadım ?Kadın bildiğin zaman geçirmek için her akşam gelip gelip kalıyor.Ben bu kadar samimiyetten hoşlanmam,kendi kardeşim bile olsa,istemem yani.
Direk kalmasına gerek yok biz başbaşa kalalim kocam la diyin ya.Evt haklısınız bugün gelmedi başka yerde kalcak ben dedim sen zahmet etme ben sabah getiririm çocuğu dedim tamam kaynanam dedi bugün gitsin yarın zaten gelcek size yine kalmaya dedi
Allah sabır versin. Gece cocugu ona baktirin uyuyamasin kacsimBen işe giderken onllar uyuyorlar bugün dedim gelmene gerek yok ben sabahları getirim abla dedim bugün ablamlarda kalıyım yarın yine gelirim dedi...
Sizi tetiklemek istemem ama ben olsam eşime durumdan ne kadar rahatsız olduğumu söylerim,tepkimi koyarım.Çözümün bu,annesine eşiniz açıklama yapsın,hergün hergün misafir olmaz.Evt haklısınız bugün gelmedi başka yerde kalcak ben dedim sen zahmet etme ben sabah getiririm çocuğu dedim tamam kaynanam dedi bugün gitsin yarın zaten gelcek size yine kalmaya dedi
Allah sabır versin. Gece cocugu ona baktirin uyuyamasin kacsim
Sizi tetiklemek istemem ama ben olsam eşime durumdan ne kadar rahatsız olduğumu söylerim,tepkimi koyarım.Çözümün bu,annesine eşiniz açıklama yapsın,hergün hergün misafir olmaz.
Neden rahatsız oluyorsun kalsın diyenler kendi görümcelerine hafta bir katlanamıyorlardır,buraya gelip ahkam kesiyorlar,çok ilginç.
Şöyle konuya bi baktım yorumlara baktım da bizim insanımızda gerçekten anlama ve algılama eksikliği var konu sahibi kayınvalidem bakıyo demiş.görümce bişeye bakmıyo kayınvalide postaladgı için geliyo ondan yakınmış ,saçmasapan yorumlr gelmş ayrıca kreşler pahalı kreşe verck olsa çalışmaz kendi bakar ztn,çalıştgını direk kreşe vermesinin mantıgı ne.kayınvalide ve kayınpeder ayrıdır muhtemelen.