- 4 Eylül 2017
- 195
- 114
- 23
- 35
- Konu Sahibi Dolunay3536
Ben sizi gayet iyi anladım. Evinizde olacağınız vakitleri diğer tüm insanlar gibi ailenizle geçirmek istiyorsunuz. Fakat.. çocuk yapılırken aileye güvenilmemesi taraftarıyım, ki kendiniz de diyorsunuz ben çalışmazsam maddi olarak geçinemeyiz diye. Kreş istemiyorsunuz, bakıcı olmaz diyorsunuz.. Yarın öbür gün kayınvalideniz bakmam derse ne olacak? Misal siz görümcenize benim evimde kalmayın dediniz. Kayınvalideniz zaten kızını oraya buraya göndermeye meraklı birisiymiş, size dedi ki benim kızımı evinde barındıramayanın ben de evladına bakmam. Olmaz mı? Olabilir, ne kayınvalideler okuyoruz burada. Kızınıza nasıl bakılacağı ile ilgili bir b planınız var mı? Herşeyi düşünmek gerek maalesef çocuk yapmadan önce.. konu sahibi bu yazacağım da tamamen sizden bağımsız. Bazı arkadaşlar da demiş ki yaşlılar da torun bakmıyorsa hastalanınca bakılmayı beklemesin. İnsan kendi evladına bakıp, büyütüp yetiştirdikten sonra bir de torunlarına bakmak zorunda değiller. Ve bu şekilde düşünen insanlar zaten kimseye bakmasınlar. Allah da kimseyi sizler gibi düşünen gelin/damatların eline düşürmesin..
Ben çocuğumu onlara güvenerek yapmadım zaten öylede maddi açıdan çok rahat değildil ven onlara danışdım işe başlamadan önce onlarda kabul etti ha ben bakmak istemiyorum artık çocuğuna derse bende kreşe yada bakıcıya vermem otururum evde çocuğuma bakarım yani kimseyi zorlamıyoruz....