kocanız hakkında söylediğiniz ailesi zemini hazırlasaydı ben de şimdi çalışmak zorunda kalmazdım, çocuğuma bakardım laflarınız hiç hoş değil. iki insan evleniyorsa bu iki kişinin maddi ve manevi olgunluğa ulaşmış olması gerekir. yok eğer bu olgunluğa erişmeden evleniyorsanız mesela işsizken, parasızken vs evleniyorsanız o zaman bunların sonucuna katlanmayı göze aldığınız varsayılır. beş kuruş olmadan evlenme kararı alıp "ben onu seviyorum, razıyım" diyen insanların sonradan "ailesi bir şey yapmadı, biz fakirdik bütün yuvamızı kendimiz kurduk ühü ühü" demek komik duruyor. sonuçta evlilik çocuk oyuncağı değil diye boşuna dememişler. siz kocanız için zeminini sağlam yapmamışlar derseniz millet de size neden evlendiniz, zemini sağlam olanını bulup evlenseydiniz o zaman der. ya da adamın ailesine laf edeceğinize sizin kendi aileniz sizin zemininizi sağlam yapsaymış da sizin zenginliğiniz ile rahat bir hayat ve evlilik sürseydiniz o zaman derler. bu yanlış yorumunuz yüzünden tepki alıyorsunuz ve haklı bir tepki bu. onun dışında görümce sizde gereksiz yere kalıyorsa ki anladığım kadarıyla öyle, evine gitmeli. 45 yaşında galiba? 45 yaşında bir kadının evi barkı, kurulu bir düzeni yok mu? neden sizde?