Yatılı görümce

Su yengesi için eve düşen yıldırım diye konu açan sizdiniz değil mi?

Gelin dediğiniz o evin iki sahibinden biri hatırlamak lazım size sanırım.

Anlayacağınızi sanmıyorum ama yine de şansımı deneyeyim.
Yes sekerim elma hafıza güçlendirir derlerdi doğruymuş 🤩
Konu sahibine yorum yaptım siz kimsiiniz 🥳

"Burasığ ağğbimin eviiiğğ" mottolu görümcelerden herhalde kendisi.
Orasığğ aabisinin evi taam mı Yaban, yenge kim hea? O kim annıyo musuğn? :KK53:

Konu sahibinin kocasıda sorsun madem planınız ne diye geline mi kalmış onun derdine düşmek

Gelin dediğiniz kişi o evin 'hanımı' yalnız. Kocası tek başına söz sahibi olmuyor bir "ailenin" yaşadığı evde. Elbette kendi evinde kimin kalıp kalmayacağının derdine düşecek.

Herkese merhaba gorumcem 1 ay once evlendi eşimde eşine yanında iş ayarladi kurulu düzenleri olmadığı icin geldiler bize yerleştiler 3 haftadır bizdeler ama ne ev arama dertleri var nede söylemleri bi aksam birlikte oturuyoruz hic ev bakma konusu gecmiyor evimde rahat rahat oturamaz kalkamaz oldum esime konuyu aciyorum omur boyu bizde kalacak halleri yok nasilsa gidecekler ses etme diyor sizce bu sacma duruma daha ne kadar tahammül etmeliyim yada bi cozum onerisi olan var mi
Bence tahammül etmek zorunda değilsin

Sevdiğim kişilerin mutlu olmasından mutsuz oluyorum diye de konu açmıştı arkadaşımız.

Dahasi da var. Baskalari mutlulugunu anatinca cok uzulen bir arkadasmis kendisi. Bazilarini anlayaanlayabilecegimi hic sanmiyorum.

Gelin dediğiniz kişi o evin hanımı ve en sahibesi.Orasıda otel değil evli iki insanın hayatını kurduğu yuvaları.Tabi ki söz hakkınada sahip olacak.Mecbur mu?Değil.Tamamen vicdanına kalmış bir şey yaptığı.Bunu göz önüne alıp buna göre davranmak,”nasılsa bir şey demiyorlar” diye yayılmamak ve bir an önce kendi yuvalarını kurmaları gerek.
Belliki enişte çulsuzun taki maaşı bekliyolardır ne dersiniz ?

Yani sizde var ya , empati kurun her saniye sizin ne zaman gideceğinizi düşünen bi ev sahibi olmasını ister miydiniz karşınızda?
İllaki gidecek bu adamlar temelli yerleşmediler ya
Evinizi açmış bi iyilik etmişsiniz bari arkasında durun.
Hem ne malum karı koca kendi aralarında bi plan yapıp ev aramadıkları illa size yayın mı yapacaklar ne düşündüklerini.
Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdi
👎

maaş olduğundan da şüpheliyim ben işin için de bir iş var yaşları çok küçük olabilir ya da kaçmış olabilirler.
Bilmem abi iş vermiş ya o yüzden öyle düşndüm.. 🤷‍♀️ Konu sahibi de ser vermiş sır vermemiş .. hiçbirşey bilmiyoruz ki..

Yes sekerim elma hafıza güçlendirir derlerdi doğruymuş 🤩
Konu sahibine yorum yaptım siz kimsiiniz 🥳
Ben elma işte yabanelma. 😌

Forumda herkes birbirine yorum yazma hakkına sahip ya hani, yengenizin mesajlarını karıştırırken site kurallarını okumayı unuttunuz sanırım.

Gelin dediğiniz kişi o evin hanımı ve en sahibesi.Orasıda otel değil evli iki insanın hayatını kurduğu yuvaları.Tabi ki söz hakkınada sahip olacak.Mecbur mu?Değil.Tamamen vicdanına kalmış bir şey yaptığı.Bunu göz önüne alıp buna göre davranmak,”nasılsa bir şey demiyorlar” diye yayılmamak ve bir an önce kendi yuvalarını kurmaları gerek.
😍

Belliki enişte çulsuzun taki maaşı bekliyolardır ne dersiniz ?
Evlerinde kaldıkları yenge hanımı adam yerine koyup bi açıklama yapabilirler derim. Maaş beklerken a,b,c planlarıda yapılmalı değil mi? Hangi semtte ev tutulacak,tahminen ne kadar sürecek,bu süre kendilerine uyar mı uymazsa başka nasıl bir yol izlenecek.

Ben elma işte yabanelma. 😌

Forumda herkes birbirine yorum yazma hakkına sahip ya hani, yengenizin mesajlarını karıştırırken site kurallarını okumayı unuttunuz sanırım.
Bende onu diyorum işte bende bu hakkıma dayanarak yorum yaptım siz kimsiniz 🥳

Back
X