Yatılı görümce

Gerdeğe de sizin evde mi girdi bunlar :KK70:
Siz rahat edemiyorsunuz tamam da onlar nasıl rahat ediyor? 1 aylık evli bu adamlar hiç fingirdemiyor mu ayol:KK70:tövbeler olsun bu nasıl iş:confused:
Görümceniz inşallah cinsellik bölümüne abimle yengem evdeyken mutfakta seviştik diye konu açmıyordur:confused:

en merak ettiğim konu
İç sesim oldun😂😅

Gerdeğe de sizin evde mi girdi bunlar :KK70:
Siz rahat edemiyorsunuz tamam da onlar nasıl rahat ediyor? 1 aylık evli bu adamlar hiç fingirdemiyor mu ayol:KK70:tövbeler olsun bu nasıl iş:confused:
Görümceniz inşallah cinsellik bölümüne abimle yengem evdeyken mutfakta seviştik diye konu açmıyordur:confused:

Yok konuyu bdv' ye acar bence. Sevdigim icin hep sabrettim evliligimde, yengeme bile katlandim temali bir konu olur :KK70:

Valla bilemiyorum ki ben ablama gidince üç ay da kaldım çok ısrar ederdi ben rahatsız olurdum . Anne babam geldi temmuzda ağustosa kadar kaldı . Eşim de çok fazla ısrar etti kalsınlar diye. Kayınvalidem de gelse seve seve çok seve seve ağırlarim niye rahatsız oluyorsunuz ki
Sizi seve seve çağırmışlar sizin eviniz varmış misafir olmuşsunuz başım üstüne diyerek.... Bu konuda zorla zorundalık zorla misafir olmak var midafirliğin süresi de belirsiz aynı şey değil

kıskandımm yavv sevmesinler seniii .sitenin eski kulağı kesikleri sevsin sadece valla çokk kıskandım bakkkk :kızgın:

Niye sevmesinler olm, sevsinler işte. Benim gibi şeker bi kadını sevmeyen zaten dönsün kendini sorgulasın.
Görümceler de yengeler de, gelinler de kvler de, enişteler de kayınçolar da, herkes sever beni, sevmeyen de severmiş gibi yapar başına bela almamak için.

Back
X