- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
çok haklısınız.
normalde de misafirliğin sınırı olduğunu düşünürüm kim olursa olsun.
insan evde yayılmak ister bi südyen çıkarıp rahatlamak ister belki yemekle felan uğraşmak istemez.
eşiniz müsait değiliz yazmalı, sizin bi kere çok büyük bir bahaneniz var hem küçücük bir çocuk hem de hamilesiniz.
yatak aç yatak yap... tamam yaramaz olmasalar bile hoş değil ya. Sizin çocuğunuz sıkılır zaten bir kardeş geliyor onu da illa ki yadırgayacak bir de 2 başka çocuk daha.
ben kesinlikle kabul etmezdim.
çocukların ailesi ne rahat öyle size bırakıp gezmeye gidiyorlar heralde.
eşiniz maden whatsaaptan yazsın uygun değiliz işteIlkbahar38 teyzeniz rahatsız bende çocukla ilgileiyorum falan desin.
Hafta sonu size gelmesi de tuhaf değil mi çocuklarınız yaşıt değil
Bir bebeğiniz olacak . Ciddi bir yaş farkı var aralarında
3 yaşındaki çocuğunuz ve bebeğiniz için verimli olacağını düşünmüyorum.
3 yaşındaki çocuğunuzla oynamayacaksa bu çocuklar siz mi onları oyalayacaksınız ya da eşiniz?
Neden eşiniz hafta sonlarını sizinle ya da çocuğunuzla dışarda geçirmeyi düşünmüyor
Gündüz vakti bile olsa sadece kendinize kendi ailenize vakit ayırsanız?
O çocukların ailesi ne yapıyor bu süre içerisinde ?
Emin’im çocukları size bıraktıkları için rahatça takılıyorlardır.
Gelip kalmasalar bile her hafta sonu bana saçma geliyor.
Doğuma kadar küçük çocuğunuzla son zamanlarınız daha verimli geçirmek isteyebilirsiniz Doğum hazırlıkları da nallayacak haliyle
Bana yine mantıklı gelmedi
çok haklısınız.
normalde de misafirliğin sınırı olduğunu düşünürüm kim olursa olsun.
insan evde yayılmak ister bi südyen çıkarıp rahatlamak ister belki yemekle felan uğraşmak istemez.
eşiniz müsait değiliz yazmalı, sizin bi kere çok büyük bir bahaneniz var hem küçücük bir çocuk hem de hamilesiniz.
yatak aç yatak yap... tamam yaramaz olmasalar bile hoş değil ya. Sizin çocuğunuz sıkılır zaten bir kardeş geliyor onu da illa ki yadırgayacak bir de 2 başka çocuk daha.
ben kesinlikle kabul etmezdim.
çocukların ailesi ne rahat öyle size bırakıp gezmeye gidiyorlar heralde.
eşiniz maden whatsaaptan yazsın uygun değiliz işteIlkbahar38 teyzeniz rahatsız bende çocukla ilgileiyorum falan desin.
Bu defalık gelmelerini kabul etdik eşim cocukları aksam evlerine birakacak. Ama esimle ciddi bir sekilde konusacağım. Eşim misafir sever bende severim misafiri ama bunlar hem cocuk emanet hem yatmak istiyorlar ne gerek var. Eşime diyeceğimki görüşülcekse hep beraber görüşelim bakalım ne diyecek.
herhalde ya düştü kafasını vurdu bi yere siz bakmadınız olacak bide , baya bedava bakıcı bulmuşlar. Ben anneleri olsam kıskanırım demek ki siz ne kadar ilgileniyorsunuz ki sizi çok seviyorlar çocuklar sevmediğine asla gitmez... siz bakasınız diye doğurmuşlar resmen .
eşinize de çok yorulduğunuzu artık 2. çocuk olunca önlerini alamayacağınızı 3 yaşında ki miniğin de ilgiye ihtiyacı olduğunu söyleyin.
Bir de eşiniz de yani evin en sakin olacak en rahat zamanı 2 çocuk birden kabul ediyor hayret bişi.
sizin sıkıntınız eşinizle açıkça konuşamamak bence..eşinizden çekindiğiniz için böyle bir saçmalığa katlanıyorsunuz.eşinizle konuşun derim,bunda alınacak bir durum yok akrabaysa akraba anne babası değil sonuçta söz konusu olan.hani anne babası hasta olur sizde kalmaya gelirler tamam ama bu anlattığınız çok saçma bir durum niye katlanıyorsunuz müsait değiliz denilebilir.hatta bir an önce önünü kesin yoksa doğum yaptıktan sonra da aynen devam eder bu durum. öyle görünüyor.
Bazısı böyle şeyleri sever bazısı sevmez, gerilir. Neden abarttığınızı düşünüyorsunuz ki? Demek ki hoşunuza gitmeyen bir durum var. Orası sizin eviniz ve evinizde rahat etmek istemeniz en doğal hakkınız.Şu anda içimi dökmek istiyorum ve birazcık farkli bakışlara ihtiyacım var. Benimki çok mühim bir konu değil ama ben artık rahatsiz olmaya başladım.
Eşimin kuzenleri var (dayısının çocuklari) iki tane kardeş oğlan 12 yaşında kiz da 8-9 yaşlarında. İkise de akıllı çocuklar bir yerleri kirip kirletip birakan çocuklar değil. Biz bu aile ile fazla görüşmüyoruz ama yaklaşık yarım seneden beri çocuklar bize gelmek istiyor ve yatılıya kalmak istiyorlar. Benim çocuğum onlarlan yaşıt değil oğlum 3 yaşina girecek yakında onunlan oynamıyorlar. Sürekli eşim onlara film açsın 7/24 daha önce 4,5 defa izledikleri filmleri izliyorlar. Bu ikisi bizde yatıliya kaldilar çünkü her geldiklerinde soruyorlar bende dedim tamam kalsınlar da aradan çıksın ama hayır yetmiyor. Geçenlerde gene geldi çocuklar kız eşime dediki burada yatmak istiyorum sizinle kalmak istiyorum felan diye canim eve gitmek istemiyor felan dedi. O gece eşim çocuklari eve birakti sonra whats app ten yazdi oğlan şu ve şu gün zamanınız varmi sizde yatmak istiyoruz diye. Artık iyice sıkıldım fazladan odamız yok ben hamileyim doğumuma 4 hafta kaldı. Sırf onlar bize gelecek die oğlumu kendi yatağından alıkoymak istemiyorum çocuğumun bir düzeni var ve eşimin kuzeni kız olan eşime hep sarilir abisi gibi gordugu icin seviyor onu ama oğlum biraz kiskaniyor ve belli ediyor da bunu o yüzden biraz duygusal da davraniyorum
Herhalde. Siz bu şekilde yatılı misafir kabul ediyormusunuz. Ben mi abartıyorum lütfen yardımcı olun
aynen oyle yalan bile olsa soyleyebilirsiniz ailenizin huzuru icin sonucta. cocuklar iyi hos sizi esinizi seviyo olabilir ama aile de bunu firsat biliyo resmen.Gercekden sıkıldım bu durumdan haklisiniz fazla taviz verdim. Hayir diyemeyenlerdenim maalesef. Cocuklara soguk davrancam yada gecip odama yatcam yani esime de agrim var diyeceğim bu zaten bir yalan degil agrilarım da oluyor zaten
Annesi babası olmadan kabul etmem. Yeğeni olsa neyse ama oo uzak akraba.Şu anda içimi dökmek istiyorum ve birazcık farkli bakışlara ihtiyacım var. Benimki çok mühim bir konu değil ama ben artık rahatsiz olmaya başladım.
Eşimin kuzenleri var (dayısının çocuklari) iki tane kardeş oğlan 12 yaşında kiz da 8-9 yaşlarında. İkise de akıllı çocuklar bir yerleri kirip kirletip birakan çocuklar değil. Biz bu aile ile fazla görüşmüyoruz ama yaklaşık yarım seneden beri çocuklar bize gelmek istiyor ve yatılıya kalmak istiyorlar. Benim çocuğum onlarlan yaşıt değil oğlum 3 yaşina girecek yakında onunlan oynamıyorlar. Sürekli eşim onlara film açsın 7/24 daha önce 4,5 defa izledikleri filmleri izliyorlar. Bu ikisi bizde yatıliya kaldilar çünkü her geldiklerinde soruyorlar bende dedim tamam kalsınlar da aradan çıksın ama hayır yetmiyor. Geçenlerde gene geldi çocuklar kız eşime dediki burada yatmak istiyorum sizinle kalmak istiyorum felan diye canim eve gitmek istemiyor felan dedi. O gece eşim çocuklari eve birakti sonra whats app ten yazdi oğlan şu ve şu gün zamanınız varmi sizde yatmak istiyoruz diye. Artık iyice sıkıldım fazladan odamız yok ben hamileyim doğumuma 4 hafta kaldı. Sırf onlar bize gelecek die oğlumu kendi yatağından alıkoymak istemiyorum çocuğumun bir düzeni var ve eşimin kuzeni kız olan eşime hep sarilir abisi gibi gordugu icin seviyor onu ama oğlum biraz kiskaniyor ve belli ediyor da bunu o yüzden biraz duygusal da davraniyorum
Herhalde. Siz bu şekilde yatılı misafir kabul ediyormusunuz. Ben mi abartıyorum lütfen yardımcı olun
Şu anda içimi dökmek istiyorum ve birazcık farkli bakışlara ihtiyacım var. Benimki çok mühim bir konu değil ama ben artık rahatsiz olmaya başladım.
Ben biraz çocuklara acıdım nedense. Artık evde nasıl bir durumdalarsa aynı filmi tekrar tekrar izledikleri yere gelmeye cam atıyorlar...
Rahatsız olmakta haklısınız. Bı zorunluluk olmadıkça kalmalarına gerek yok. Ama çok heveslenmişler diyelim ayda yılda bir olur.
Ama şu an ki durumunuz önemli. Hamilesiniz ve doğuma az kalmış. Zaten en başta eşinizin ve çocukların annesinin izin vermemesi lazım bu duruma. Ama çocukların annesi bunu düşünebilecek kapasiteye sahip değilse ve bu durum sizi ciddi anlamda rahatsız ediyorsa eşinize söyleyin o da Uygun bir dille senin hamile olduğunu zorlandığını falan açıklasın çocuklara
Bence haklısınız. Bir de hamilesiniz. Aynı durum bende oldu daha 33. Haftamdaydım eşimin yeğenleri geldi ki benimde 2 yaşında kızım var ve yeğenler büyük. He normal zamanda başımın üstüne ama öldüm yorgunluktan ve öbür günü doktora gitmek zorunda kaldık sancılardan ve erken doğum oldu. Sakın kabul etme evlerinde uyusunlar şimdilik. Çocukların daha önemli.
Ben konudan sunu çıkardım ki bi dar duruma dussek yatacak yerimiz yok. Kimse yatili sevmiyormuş....
Hiç alakası yok ilk keyfi gelişleri değil bu çocukların ve siz dar durumdan bahsediyorsunuz başımın üstünde yeri vAr. Ama su anda dar durumda degiller evde küçük bir cocugu ve karnı burnunda olan bir ev sahibinden bahsediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?