Yatılı misafir. Ben mi abartıyorum?

Bu defalık gelmelerini kabul etdik eşim cocukları aksam evlerine birakacak. Ama esimle ciddi bir sekilde konusacağım. Eşim misafir sever bende severim misafiri ama bunlar hem cocuk emanet hem yatmak istiyorlar ne gerek var. Eşime diyeceğimki görüşülcekse hep beraber görüşelim bakalım ne diyecek.

Bencede anne baba rahat rahat takiliyorlar cocuklar bizdeyken bende anlamiyorum ya bu son zaten biktim iyice illa insani bezdiriyorlar

Bu defalık kabul etdik ama yatmayacaklar. Sanırım eşim de çocuklardan rahatsız olmuyorki birşey de demiyor onlara. Ama eşimle konustum tekrar da konusacağim böyle olmayacağını. Görüşülcekse hep beraber görüşelim hamileliğimin son haftalarıni elalemin çocuklarını oyalamkla geçirmek istemiyorum

herhalde ya düştü kafasını vurdu bi yere siz bakmadınız olacak bide , baya bedava bakıcı bulmuşlar. Ben anneleri olsam kıskanırım demek ki siz ne kadar ilgileniyorsunuz ki sizi çok seviyorlar çocuklar sevmediğine asla gitmez... siz bakasınız diye doğurmuşlar resmen .
eşinize de çok yorulduğunuzu artık 2. çocuk olunca önlerini alamayacağınızı 3 yaşında ki miniğin de ilgiye ihtiyacı olduğunu söyleyin.
Bir de eşiniz de yani evin en sakin olacak en rahat zamanı 2 çocuk birden kabul ediyor hayret bişi.

sizin sıkıntınız eşinizle açıkça konuşamamak bence..eşinizden çekindiğiniz için böyle bir saçmalığa katlanıyorsunuz.eşinizle konuşun derim,bunda alınacak bir durum yok akrabaysa akraba anne babası değil sonuçta söz konusu olan.hani anne babası hasta olur sizde kalmaya gelirler tamam ama bu anlattığınız çok saçma bir durum niye katlanıyorsunuz müsait değiliz denilebilir.hatta bir an önce önünü kesin yoksa doğum yaptıktan sonra da aynen devam eder bu durum. öyle görünüyor.

Evet yani ne desem bilmiyorum oglum da çok düşkün babasına beraber vakit geçirmekden keyif alıyor baba oğul. Eşimde haftalardır iş seyahatinde olduğu için hafta sonları daha bir kıymetli oluyor bizim için. Daha da iş seyahatine gitmiyecek bu hafta olanı sonuncusuydu ama benimde karnım burnumda. Eşime hem iş yükliyeceğ hem oğlumuz ilgi bekliyecek. Kuzenleri ile fazla ilgilenemesin ve de çocukların canı sıkılsın

Belkide budur ben zaten içimden geçeni söyliyemediğim için çocuğa ilk bastan sordugunda hayır diyemedim. Aslında ben çokda karşı değilim arada gelmelerine ama yatma olayı canımı sıktı ve annelerinin bizi arayıp sormaması da ilginc. Ben kendi cocugumu yollamazdim oyle elaleme o ayrı konu. Eşim iş icin baska sehirde yüz yüze daha rahat konusurum derdimi anlatacağım belki oda aynı düsünüyordur telefonda iletişim sorunu olabiliyor

Bazısı böyle şeyleri sever bazısı sevmez, gerilir. Neden abarttığınızı düşünüyorsunuz ki? Demek ki hoşunuza gitmeyen bir durum var. Orası sizin eviniz ve evinizde rahat etmek istemeniz en doğal hakkınız.

Gercekden sıkıldım bu durumdan haklisiniz fazla taviz verdim. Hayir diyemeyenlerdenim maalesef. Cocuklara soguk davrancam yada gecip odama yatcam yani esime de agrim var diyeceğim bu zaten bir yalan degil agrilarım da oluyor zaten
aynen oyle yalan bile olsa soyleyebilirsiniz ailenizin huzuru icin sonucta. cocuklar iyi hos sizi esinizi seviyo olabilir ama aile de bunu firsat biliyo resmen.
umarim hallederseniz kisa sure icinde

Annesi babası olmadan kabul etmem. Yeğeni olsa neyse ama oo uzak akraba.
Ayrıca hamile ve çocuklu bir kadına çocuk bırakan annenin aklını seveyim.

Ben biraz çocuklara acıdım nedense. Artık evde nasıl bir durumdalarsa aynı filmi tekrar tekrar izledikleri yere gelmeye cam atıyorlar...
Rahatsız olmakta haklısınız. Bı zorunluluk olmadıkça kalmalarına gerek yok. Ama çok heveslenmişler diyelim ayda yılda bir olur.
Ama şu an ki durumunuz önemli. Hamilesiniz ve doğuma az kalmış. Zaten en başta eşinizin ve çocukların annesinin izin vermemesi lazım bu duruma. Ama çocukların annesi bunu düşünebilecek kapasiteye sahip değilse ve bu durum sizi ciddi anlamda rahatsız ediyorsa eşinize söyleyin o da Uygun bir dille senin hamile olduğunu zorlandığını falan açıklasın çocuklara

Bence haklısınız. Bir de hamilesiniz. Aynı durum bende oldu daha 33. Haftamdaydım eşimin yeğenleri geldi ki benimde 2 yaşında kızım var ve yeğenler büyük. He normal zamanda başımın üstüne ama öldüm yorgunluktan ve öbür günü doktora gitmek zorunda kaldık sancılardan ve erken doğum oldu. Sakın kabul etme evlerinde uyusunlar şimdilik. Çocukların daha önemli.

Ben konudan sunu çıkardım ki bi dar duruma dussek yatacak yerimiz yok. Kimse yatili sevmiyormuş....

Valla bence abartmiyosun benim bu yatili misafir stresi yuzünden sütüm kesilmişti herkes evinde yatsın senin 2 cocugun gidip birinde kalsa kim kabul eder acaba artik eskisi gibi degil yüz verdikce astar isterler kimsede seni dusunmez olan sana olur yatili misafir hiç kolay bisey degil cocukluysan hele ben olsam asla kabul etmem acik acik soylerim hele hamilelik bahanem varsa ooo o bahaneyle herkese herşey denir onlar buyusun 2 gun sonra seni tanimazlar simdi rahat diye kalmak istiyolar demekki

Evet birde geldikleri ilk değilki bu yarım senden az bir süre icinde zaten bir haftasonu kaldılar yani ben mecvurmuyum bir zorunluluk yokken? Benimde işim gücüm var cocuklar cocugumla yaşıt değil biz hiç degiliz. Eşimle konustuk zaten oda pek istemiyor sık sık gelmelerini öyle söyledi ama cocuklar heves etdiği icin son defa kbul etdim yatılıya degil ama

Nee Allah korusun cok gecmis olsun. Fazla yoruldunuz. Kalma durumu olunca esim yatakları hazirlar herzaman bana yaptirmazda genede aynisi olmuyor sorumlulugun vad sonucta

Ben konudan sunu çıkardım ki bi dar duruma dussek yatacak yerimiz yok. Kimse yatili sevmiyormuş....

Hiç alakası yok ilk keyfi gelişleri değil bu çocukların ve siz dar durumdan bahsediyorsunuz başımın üstünde yeri vAr. Ama su anda dar durumda degiller evde küçük bir cocugu ve karnı burnunda olan bir ev sahibinden bahsediyoruz

Yoook ben size demedim genel tum mesajlar yatili misafir sevmem seklinde idi ona dedim. Siz cook haklisiniz. Anasi babasi gununu gun ediyor sizin cocuk 1 ken 3 oluyor. 7 haftalik hamileyim ust komsu gelmek icin resmen basimi yiyor. Geleyim de yemek yapayim geleyim de oturalim vs vs. Katlanamıyorum anlamiyor. Dun yemek getirmis sagolsun tabi de pat diye girdi iceri hizli hizli salona bakiyor . Ne var neee ne arıyorsun. Merakli filan boyle. Daginikti evde. Nasil toplayayım yemek yapamadim yiyemedim belim bukuktu hep ama amlat gelde insanlara. Yaprak saracaktik beraber tüh diyor. Bok ye ya tovbe estagfurullah banlatacak beni bak aklima geldi

Senin yerinde olsam bugünden esime sikayetlenmeye baslarim sancilarim var diye. Cumada arar kusura bakmayin cocuklari alamicaz her an hastaneye gidebilirim sancilarim var, artik bebek dogsun kirki ciksin ailece caya gelir bebegide görmüs olursunuz der kapatirim telefonu. Haaa eger esin yok mok diyorsa cik git hastaneye cuma gececen kalsin cocukla ve kuzenlerin cocuklariyla basbasa o zaman görìm ben onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…