Yatılı misafir. Ben mi abartıyorum?

bahsettiğim bu işte :)
çocuk evde ne yasaksa dışarda onu yapmak istiyor.
ayrıca elinde telefonla oyun oynamaktan bahsetmiyorum.
anne baba ile koştura koştura oyun oynamaktan, dokunarak, öğrenerek, sevilerek oyun oynamaktan bahsediyorum.
siz çocuların kaçış kapısı olmuşsunuz.
istedikleri her şeyi yapabilecekleri bir yer.

Evet öyle kaçış kapısı olduk

Esinle konusursan bu konuyu durumu guncelle lutfen ogrenelim. Bence esin de seni anlayacaktir. Bu kararı vermene sevindim. Saglikli doğumlar dilerim.

Esinle konusursan bu konuyu durumu guncelle lutfen ogrenelim. Bence esin de seni anlayacaktir. Bu kararı vermene sevindim. Saglikli doğumlar dilerim.

Esimle konustum esimde anneleri ile konustu. Cocuklari haftasonu bize gelecek ama yatılı değil gündüz gelip aksam götürecek. Ama eşimle yüz yüze konuşma şansım olmadı bu konuyu tekrar konuşacağım. Görüşülcekse hep beraber görüşelim çocuk atraksyon parkı değilki evimiz

Dogumuna 4 hafta kalmis agirlasmissindir. Direkt kabul etme. Sonra da bebek dogacak yine kabul etme. Kendilerine bir alternatif bulurlar o zamana kadar.

çocukların anneleri babaları yok mu hmile kadının yanın da ne işleri var sık sık yatılı misafiri pek sevmem heleki bu doğuma 4 hafta kala ne işleri

çocukların anneleri babaları yok mu hmile kadının yanın da ne işleri var sık sık yatılı misafiri pek sevmem heleki bu doğuma 4 hafta kala ne işleri

Anneleri babalari var ama fazla rahatlar herhalde bende dogru bulmuyorum işleri ne bizim evin icinde yaşıtları yok niye gelmek istiyorlar okadar anlamiyorum

Arkadaşlar alakasız olacak ama, bende yeni bi konu açıp soru sormak istiyorum nasıl yapabilirim?

Anneleri babalari var ama fazla rahatlar herhalde bende dogru bulmuyorum işleri ne bizim evin icinde yaşıtları yok niye gelmek istiyorlar okadar anlamiyorum
sizde kabul ediyorsunuz ama ben olsam kabul etmem benim zamanım yok derim eşimin onlara ayıracağı zamanı da çocuğuma ayırmasını isterim doğru olan da bu

sizde kabul ediyorsunuz ama ben olsam kabul etmem benim zamanım yok derim eşimin onlara ayıracağı zamanı da çocuğuma ayırmasını isterim doğru olan da bu

Haklisiniz maalesef ben hayir diyemiyorum ne bileyim kırmak istemiyorum ama olan bana oluyor birdaha kabul etmicem bu son

bence yarın doğum yapınca da bebeği görmek için gelip kalmak isticekler yok dediğin zaman da kötü olacaksın

İki haftaya kadar okul tatili var çocukların eminim o sıra gene gelmek istiyecekler ozaman söyliyeceğim zaten mümkün olmadığını. Yeni doğmuş bebeklende onları ağırlamayacağım artık
Kusura bakmasınlar yeter bukadarıda illa insani bezdirecekler

Zaten siz gidip almıyor musunuz çocukları o kadar mesafeden
Gidip almayın onlar da getirmez
Hem misafir olarak geliyorlar hem de gidip siz alıyorsunuz
Kusura bakmayın ama sizde de var. Çocuklar sizde kalalım deyince gidip alınıp gelinir mi çocuk bunlar herşeyi ister.
Açık açık konuşun Doğuma kadar dinleneceğim Deyin

Hafta sonu size gelmesi de tuhaf değil mi çocuklarınız yaşıt değil
Bir bebeğiniz olacak . Ciddi bir yaş farkı var aralarında
3 yaşındaki çocuğunuz ve bebeğiniz için verimli olacağını düşünmüyorum.
3 yaşındaki çocuğunuzla oynamayacaksa bu çocuklar siz mi onları oyalayacaksınız ya da eşiniz?

Neden eşiniz hafta sonlarını sizinle ya da çocuğunuzla dışarda geçirmeyi düşünmüyor
Gündüz vakti bile olsa sadece kendinize kendi ailenize vakit ayırsanız?
O çocukların ailesi ne yapıyor bu süre içerisinde ?
Emin’im çocukları size bıraktıkları için rahatça takılıyorlardır.
Gelip kalmasalar bile her hafta sonu bana saçma geliyor.
Doğuma kadar küçük çocuğunuzla son zamanlarınız daha verimli geçirmek isteyebilirsiniz Doğum hazırlıkları da nallayacak haliyle
Bana yine mantıklı gelmedi

Eşimede aynısını söyledim anneleri ile konuştu gündüz gelip akşam birakacağız çocukları doğru olanı da bu zaten
bu bile fazla degil mi ??
siz bakicilari misiniz gunduz gelip aksam birakiyosunuz valla pes ne bicim aileler
ben senin yerinde olsam esim cocuklarla cok ilgilenmem ki zirt birt kalmaya gelmesinler diye..ailenin terbiye etmedigi cocugu biz mi terbiye etcez veremedigi sevgiyi biz mi vercez Allah Allah ya..ailenin yuzunden cocuklara soguk davranirdim.cunku aile resmen beni bedava bakici tutmus gibi hissederdim.
az yesinler kendilerine usak tutsunlar efendim..
aslinda zaten hamilesiniz aileye direk de diyebilirsiniz mahsus agrilarim var falan seklinde

Çok haklısınız, doğumuna az kalmış birine ne münasebet çocuklar kalmaya gidiyor. Annelerinde iş yok, engel olmuyor, onun da işine geliyodur, kafamı dinliyorum diyodur. Bence bir daha kalmak isterlerse, eşin, hasta olduğunu söylesin, bahane bulsun yani.

çok haklısınız.
normalde de misafirliğin sınırı olduğunu düşünürüm kim olursa olsun.
insan evde yayılmak ister bi südyen çıkarıp rahatlamak ister belki yemekle felan uğraşmak istemez.
eşiniz müsait değiliz yazmalı, sizin bi kere çok büyük bir bahaneniz var hem küçücük bir çocuk hem de hamilesiniz.
yatak aç yatak yap... tamam yaramaz olmasalar bile hoş değil ya. Sizin çocuğunuz sıkılır zaten bir kardeş geliyor onu da illa ki yadırgayacak bir de 2 başka çocuk daha.
ben kesinlikle kabul etmezdim.
çocukların ailesi ne rahat öyle size bırakıp gezmeye gidiyorlar heralde.
eşiniz maden whatsaaptan yazsın uygun değiliz işte Ilkbahar38 teyzeniz rahatsız bende çocukla ilgileiyorum falan desin.

Gercekden sıkıldım bu durumdan haklisiniz fazla taviz verdim. Hayir diyemeyenlerdenim maalesef. Cocuklara soguk davrancam yada gecip odama yatcam yani esime de agrim var diyeceğim bu zaten bir yalan degil agrilarım da oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…