Yatılı misafir derdi :(

Çünkü sen beni ölmeden bu eve gömdün . O yüzden üzülmek şöyle dursun vicdanım müsaade etse sevineceğim.

Misafirdir,gelir,gider,gerekirse kalır da çağrılmadığı halde "geleyim mi,kalayım mı" diyen insandan çok rahatsız olurum.
Mümkün mertebe görüşmemeyi tercih ederim.
Size katılıyorum misafir gelir gider iyi olur sevilen beklenilen kişi ise birde ama bazende istenmediği halde gelmek için ısrar ederler insanları anlamak da zorluk çekiyorum yatılı misafirliğe gitmeyi nede evimde ağırlamayı seviyorum işte emr-i vaki yapıldığında mecburen kabul etmek zorunda kalıyorum ne demiş büyükler çağrıldığın yere erinme çağrılmadığın yerede görünme Edep illâ edep illâ edep demişler

Ben gayet de gitmeli kalmalı bir ailede büyüdüm, yani bizde bu kültür vardır ama ben nefret ederim.
Eşimin ve benim ailelerimiz dışında da yatılı misafirim olmaz. Çok şükür talep eden de olmadı.
Burda konu sahibine misafirperver Türk kültüründen duyar kasmak da çok saçma.
Bana ne eşimin kuzeninden, aynı şehir bile değil 3 saat mesafeden ne demeye her hafta bana gelecek, hiç de kendimi yoramam bunun için.

canım daha cok genssin bir karar ver. pskologlar aldatmalar dan sonra devam edilecekse evliliğe ya hiç mevzusu acılmayacak yada ilişki bitecek diyor. sen kendinede zarar veriyorsun . kendine güven kendini olumla su içindeki bıhranı cöz esinle gidecegin yönü belirle veya tek basına . cünkü cok gencsin coxugunda yok.

Manevi zorluktan emin kat be kat iyidir maddi zorluk. Zor zamanda insanın ailesi bile arkadasında durmuyor ki arkadaş dursun. Hayatımızdaki çoğu insan iyi gün dostu
Valla yeri geldi annemle günlerce konuşmadım ama yine de yardımı oluyor. Konuyu bilmiyorum ama sen bi adım ataannbabanın da inadı kırılır diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Özelden dertleşmek istersen her zaman yazabilirsin. Sevgiler..

Kızın da şöyle kabahati var. Arayıp arayıp geleyim diyor. Ben çağırmıyorum ve beni de aramıyor eşimi arıyor. Evin hanımı benim. Ona bakacak olan benim eşim değil ki. Ama insanlar çok rahat
sende rahat ol ac hal hatr sor sonrada söyle müsait degilim diye

Ben de sevmiyorum yatili olayini gelen gelsin kalip evimin icine edip beni darlamasim zaten cok yogun calisiyorum bide yemek hazirla ev topla arkalarini topla ugrasamam...

Aslinda siz alisik degilsiniz ama yatili misafir olmasi normal birsey gerketiginde olur ama size gelen yatili misafirlwrde sorun var.bizi etraftaki sehirlerde gezdirin ne demekmis misafirsen ev sahibi ne yapacaksa uyarsin.ya da ogrenci kuzen varsa arada davet edilir, yatili da misafir edilir ama hafta sonlari size geleyim ne demek.mecbur degilsiniz her hafta sonu onunla ugrasmaya.yani misafirleriniz bir garip olunca istememekte haklisiniz.bence bu kizi davet edin.gelip kalinca artik ugurlarken ,canim hafta sonlari kursum var bundan sonra iyice yoğunlaşacak ,ben seni bosa cikip da musait olunca arayim tekrar gelirsin yine vakit geciririz de gulumseyerek.insallah anlar bir daha gelmeye kalkmaz

İnşallah. Arsız olana her türlü açıklama da boş işte ama bakalım

Ama sorun kizin her hafta sonu kalmaya calismasi sanirim. Kim ister ki bunu

Kendi ailen 10 saatlik mesafede oturuyor olsa ben yatılı misafir sevmem evimde benden başkasını istemiyorum diyebilir miydiniz
Zirt pirt gelen misafiri bende sevmem ama üniversitede kalip iki gün ev yemeği özlemiş birinede kapımı açarım

Siz açın o zaman. Hatta vereyim numarasını arayın alın her haftasonu evinize ama mümkünse tek pazarlarınız boşsa alın. 6 gün çalışıp birde kıymet bilmez adamın misafirlerine bakamam ben

Siz açın o zaman. Hatta vereyim numarasını arayın alın her haftasonu evinize ama mümkünse tek pazarlarınız boşsa alın. 6 gün çalışıp birde kıymet bilmez adamın misafirlerine bakamam ben
Aldatilma olayını sonradan okudum o zaman ayrilin o zaman ne adamin yüzünü ne akrabalarininkini görürsünüz

Cok haklisiniz.

Bence sen tayin iste anne babandan uzağa esinide evine koymazsin kendisi burada kalir ama bosanmazsinda baban sana bela olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…