Yatılı misafir derdi :(

baskalari kirilcak diye kendi rahatinizdan olmayin. birakin kirilsinlar.
siz zaten cok kirilmissiniz, esiniz sizi cok yipratmis, artik kimseyi zerre düsünmeyin.

Haklısın.
Ev özeldir. Eve oyle herkes alınmaz
Yatılı misafirinde gereği yok.
Ben yatılı birak normal misafiri bile istemiyorum evime de kimse gelmiyor.
Herkesin sığınacak limanı biz miyiz?
Sanki bizi sevdiklerinden mi geliyor her gelen
Kimi menfaatine kimi dedikoduya kimi merakina.
Hic isim olmaz
Bir de çalışıyormuşsun onu mu eglendircen?
Gelmesin.
Esin söylesin. Oyle aradan yilan gibi cekilmek olmaz herseyi bizim ustumuze atipta ben karismam ayağı yaş ayak.
Bir kez de onlar arada kalsin mahcup olsun.
Benim esim misafiri hic sevmez,kendi arkadaslarini bile pek cagirmiyor bir iki kez geldiler neymis soru soruyorlarmis bu ne bu ne esyalari icin bilgisayar kablo vs. Yok cekmecelerimi karıştırırlarsa falan diyor. Kimsenin oyle bisey yaptığı yok. Cekmecesindede birsey yok tornavida falan var deli mi ne
Bunla evlendim daha da yabanilestim zaten yabaniydim beter oldum. Ne arkadas kaldi ne sosyal hayat.
Sen tavrini koru kabul etme ailesi ilgilensin ne isi var senin evinde esinin akrabasi birde senin kuzenin olsa zaten sen belki okey dersin 1 2 gunlugune ama ona da hic gerek yok
Yüzsüz mü o kiz ya geliyim diyor

Benimkide cok hain .. bir de ikiyüzlü .kesinlikle kaale almamak lazim
Ayni canim ayni benimki de cok ikiyuzlu sinsi. Gozuyle gordugunu bile annesine yaranmak icin gormedim der inkar eder korkusundan. Pis sinsiler

Benimkinin ailesinden birileri gelir isi olmadigi halde isi bahane eder basima atar kacar aksama kadar gelmezdi. Asla misafirle ilgilenmezdi tum yükü ustume atardi. Babasi annesi abisi kim gelirse gelsin atar kacardi. Aklima geldikce nefret ediyorum heriften. En son beni çıldırttı kavga cikti simdi hic biri gelemiyor evime daha mi iyi oldu simdi.

Ben akşam misafir ağırlarım. Onu severdim eskiden ama zamanla eşim yüzünden ve bana yaptıkları yüzünden misafirler konuşurken sohbet ederken ben başka alemlere uçuyorum. Dalıp gidiyorum. Onlar gülüyor ben mal mal bakıyorum. O yüzden kalabalık çağırırım arada kaynayayım diyeama yatılı çekemem hiç. Eşime dedim bu sene bir kere gelsin. Bir daha bana deme dedim. Kendin bakarsın dedim

Eve yatılı misafir gelse ne olur? Eşiniz zaten yatılı misafir değil mi? Ayrı bir odaya geçip kendinizi dinlemenizin nedeni onun varlığı değil mi? Siz zaten rahat değilsiniz. Üzüldüm doğrusu. Boşanma konusunda kız aileleri hep itiraz eder. Olaylar büyürse taraflar çirkefleşir çekip alırlar kızlarını gerekirse ama kendi kararlarını saygı hoşgörü çercevesinde vermelerine müsaade etmezler. Ben bu yüzden habersiz boşandım. Birkaç ay sonra söyledim. Boşanalı 1.5 sene oldu annem hala tekrar deneyin diyor. Uzaklaşıyorum konuşmuyorum böyle söylediğinde sonra bi süre susuyor gene başlıyor. Sanki dünyanın ssonu gibi geliyor ona. Oysa 70 yaşında babamdan şikayet eder durur. Garip değil mi? İmkanınız varsa kimseyi dinlemeyin deper vermeyen birinin kahrını çekmek bir odaya tıkılmak yerine bir ev bir hayat kurun kendinize. Bunu hiç tanımadığınız biri ile bile yapsanız kafanız daha rahat olur. Misafir konusuna değinmeyeceğim. Daha önemli problemleriniz var altında yatan.

Böyle babayı direkt hayatınızdan çıkarın bence.O adamdan da boşanın.İlerde çok pişman olursunuz.Sizin hayatınız bu , ana baba böyle böyle dedi diye öyle yaşamak zorunda mısınız? Yanına yerleşirim ne demek? İşin var gücün var , babanızın zihniyeti bozuk.Dinlemeyin onu.

Öğretmenim zaten ama iyi bir yere puanım yetmez . anneme yakınım. O zaten çok zor zamanlar geçirdi. Onunla vakit geçirmeye çalışıyorum her fırsatta
Üstelik bir de öğretmenmişsiniz.İnsan yetiştiriyorsunuz , lütfen kendi psikolojinizi düzeltin önce.Bir öğretmen kendi başına yaşayabilir.Çalıştığım okulda boşanmış insanlar var , gayet güzel yaşıyorlar.Güçlü olun.Koca kadınsınız.Babanız size baskı yapamaz.Siz güçlü durursanız ve kararınızdan dönmezseniz bi' zaman sonra babanız da ayağını denk alır.Dövecek mi ne yapabilir ki? Rezil olmaktan mı korkuyorsunuz? Hiç kimse boşandığı için rezil olmaz.Babanızı kınar herkes emin olun.

Gerçekten öyle. Ben evde her gün diken üstünde, mutsuz yaşayıp gidiyorum. Ama cesaretim Yok. Bir aksilik olsa babamla yaşamak Zorunda kalırsam diye beni aldatan adamla yaşamayı seçiyorum. Boşansam bile Her şey onun yanına kar kalacak diye de üzülüyorum. 3 aylık evliyken aldatılmak ve nişanlılık süresinde 3 yıl boyunca aldatması bana yapılan en büyük haksızlık. Eşime eziyet ediyorum şu an. Kaç kere hastanelik oldu yeni yeni hastalıkları başladı. Onu insanların içinde bile rezil eder oldum sinirimden. Böyle intikam aldığımı düşünüyorum sanırım. Bir gün patlayacak bir yerden ama bakalım

sürekli hafta sonları kalmak istemesi tabi saçma. birde diğer misafirlerin gezdirin demesi de yanlış durumunuz var mı yok mu yani düşünmeleri lazım. sizin istemediğinizi bildiği halde geleyim mi demesi de garip. tabiki misafir gelir kalır ama sınırını bilecek.

bence çok haklısınız, bir de insanlar ne kadar yüzsüzler ya yatılı gelmek için neden dadanırsın ki birilerine, çalışmayan insanlar anlayamaz bu durumu, sabahın köründe kalkıp işten eve yorgun argın gelen insan evde dinlenmek ister, sürekli bahaneler bulun eğer anlamazsa açık açık söyleyin kusura bakma müsait olmuyoruz yatılı misafir için diye

Ben de ona kızıyorum. Ben çağırmadım ki neden geleyim diyor değil mi? Ben istesem çağırırım. Size gelip kalayım da ne demek. Bide bana sor niye eşimi arıyorsun

Eşimin dayısı gegelmisti bir gece kaldı sağolsun koltuğun arkasi sümük doluydu bı de çarşaf yastık çıkarıyoruz adamlar çarşaf kirlenmesin diye koltuğu ve koltuğun yastığını kirletiyor eşimin tarafı böyle canım ama ben asla gelmeyin gitmeyin demem , bunu kabul etmek zorundasınız ve çeşit çeşit yemek yapmak zorunda değilsiniz evinize ilk defa gelmiyorlar biraz ayıp ediyorsunuz siz davranışınızda tutarlı olursanız karşı taraf bı gün ayıp ediyorum diye düşünüp gelmez zaten merak etmeyin

çok haklısınız kimseyi ağırlamak zorunda değilsiniz helede eşiniz size büyük bir yanlış yapmış eşimde dahil olmak üzere hepsinin üzerine gazap olur yağardım ne misafirliği

Amma abarttınız gelsin diyecektim ki.

Nedenlerini anlatınca sizi anladım . Şu durumda eşinizi, onun olmayan itibarını korumanız gerekmez. Yeterince sert çıkabilirsiniz. Sizi tutan ne? Hiç-bir şey. Evimde misafir sevmiyorum deyin.

Eşiniz darilirsa da darilsin. Isabet eder.

Ha kuzen kızın bi kabahati yok aldatılmış olmanızla. Ama netice de eşinizin kuzeni olarak gelecekti. O sebeple gelmesin.

Ay gıcık kaptım eşinize . Kendi kendime yükseldim burda söyleniyorum.

Her haftasonu gelip kalayim demeye utanmiyor mu? Bu insanlar da genc, ayrica kendilerine ait bi hayatlari var, surekli tepelerinde ne işim var demez mi insan? Yüz verme kesinlikle.. Eşin kendisi ilgilensin cok isterse..
Ayrica, buyuk bi darbe yemis evliliginiz, eşinde toparlama çabası var mi? Bir de cocuk yok sanirim?

Çocuk var mı?

Çocuk yok evet. Eşim çok çabalıyor. Her dediğimi yapar. Kendini paralar ama benim için gözümde zerre değeri Yok. 35 40 50 kadın belki hepsi ile sanal sex yapmış konuşmuş sabahlara kadar. Affetmedim hiç. Boşverdim her şeyi. Nereye kadar giderse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…