- 7 Şubat 2022
- 97
- 68
- 3
- Konu Sahibi oylesinebirileri
-
Evlenmeden evvelki sohbetlerden, eşime ve bana olan davranışlarından vs. Biliyorum işte, eminim.ilk defa geliyorlarsa uzun uzun kalmak istediklerini nerden biliyorsunuz ki belki 1 haftalığına geliyorlar.
Evleri yakın olmasına rağmen, evlenmeden evvel eşimin bekâr evine gelip gitmiyorlardı uzun kalıyorlardı. Bu yüzden böyle hissediyorum.Öyle ifadeler kullanmışsınız ki daha önce kalmışlar gitmemişler izlenimi verdi .
Önce gelsinler aynı ortamda kalın durumu gözlemleyin
Zaten sıkılmaya başladıktan sonra ne yapacağım onu bilmiyorum. Bu dediğiniz aklıma geldi ama ya siz gidin ya ben tavrı oluyor resmen. Zormuş bu işler vallahi...İlk olduğu için akışına bırak derim ama en fazla 10 gün sonra sıkılmaya başlayacaksın çünkü artık konuşacak konuda kalmayacak birbirinizin suratına bakacaksınız onlar acaba gelin bizden sıkıldımı diye düşünmeye baslaycak sende ne zaman gidecekler diye düşünmeye başlayacaksın çok sıkılırsan ,bende haftaya annemlere gitmeyi düşünüyorum felan de..
Doğumuma 4 ay var..Dogumunuza ne kadar var.. doğana kadar yanınızda kalma durumları olabilir mi
Şükür sağlıklıyım ama ağrım, sızım, sürekli aynı pozisyonda oturamama, yatamama var tabii ki. Teşekkür ederim fikirleriniz için.Dogum izninde misafir agirlamak herkeste farklidir,
saglikli sihhatli iseniz normal bir agirlama yaparsiniz.
zor geliyorsa direk soylersiniz ve yapmazsiniz bir sey, o durumda esiniz biraz fazla sorumluluk alir.
O da yapmiyorsa sallarsiniz, caninizdan daha degerli degil.
Kalin gitmeyin vs gibi israrda bulunmazsaniz zaten gidecekler anladigim, dolayisi ile cok da uzun kalirlar mi diye endiselenmenize gerek yok gibi sanki.
Doğuma 4 ay kala doğum izni oluyor mu?Doğumuma 4 ay var..
Şükür sağlıklıyım ama ağrım, sızım, sürekli aynı pozisyonda oturamama, yatamama var tabii ki. Teşekkür ederim fikirleriniz için.
4 ayda kalmazlar sanırım. Siz geldiklerinde örneğin Şubat ayindayiz ya laf arasında Mart gibi annenize gitmek istediğinizi doğumdan önce falan söyleyebilirsinizDoğumuma 4 ay var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?