Yatılı Misafir Kayınvalide ve Kayınbabaya Nasıl Davranmalı

Ne desinler kızım biz geliyoruz şu gün mü gidicez desinler?? çelişki!

O kadar çok kurdunuz ki bu işin sonu iyi bitmeyecek bence.

Anneye bak masallah kendısı ogluna oyle mı yapacakmış varsa tabı oglu

Ne desinler kızım biz geliyoruz şu gün mü gidicez desinler?? çelişki!
Hayır böyle demesinler de 1 aylığına, 2 haftalığına 1 haftalığına deseler ya da bi ziyaret edelim sizi deseler bile yeter. İznimi falan sorarak kendi aralarında ne kadar kalacaklarını konuştular eminim ama bize de söylemelerini isterdim.

Oğulları var da kendi kaynanadan çok çekince... ama genelde iyi tavsiye verir asla kötülüğe giden öğütler vermez.
Eskı yenı kv ve tavırları degıstı be canım hıc kendını kurma kendıne yapılmasını istemediğin davranışı onlara da yapma ılk defa gelıyorlarmıs emınım heyecanlılardır mutlu mesut ol ıyı gecın sen onlara ıyı olursan esın de senın ailene ıyı olur daha ne kadar kalacakları bile bellı degıl demekkı duruma gore karar verecekler ben birine misafirliğe yatılı gitsem ne kadar kalacaklar dıye sorsalar tuhaf bulurum daha gelmeden gıtcegımız zamanı soruyor ıstemıyor mu dıye dusunurum hıc kalbini kirletme karartma mutluluklar dilerim Mevla`dan.

Sağolasın Allah razı olsun güzel tavsiyelerin ve duan için. Hepimize mutluluk sağlık versin inşallah.

1-1.5 ay dese eşiniz ne tepki verirsiniz

Yahu 8 aylık konuda niye millete cevap yazıyorsunuz KahveCekirdegi7
Babaannemlerde aynı şekilde bize gelip kalıyordu. Konuya denk geldim. O zamanlar çok kavgalar yaşanmıştı. Merak edemez miyim Herkes eski konuları hortlatıyor burda. Neden bana takıldınız. Ben forumda herşeyi yeni yeni keşfediyorum

Eee konu sahibi? Ne kadar kaldilar bari Merak ettim. Ay korkunc bebek geliyo diye gitmezler de Ne dusuncesizlik ya kadincagiz hamileliginin son gunlerini huzur sükut icerisinde gecirmesin mi? Yazik gunah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…