- Konu Sahibi oylesinebirileri
artık oluyor hele devlette çalışıyorsa 24 haftadan sonra izin veriyorlar 2 ay. bende sağlık memuruyum 24 haftamda ayrılıcam 2 ay sonraDoğuma 4 ay kala doğum izni oluyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık oluyor hele devlette çalışıyorsa 24 haftadan sonra izin veriyorlar 2 ay. bende sağlık memuruyum 24 haftamda ayrılıcam 2 ay sonraDoğuma 4 ay kala doğum izni oluyor mu?
sizin oldugunuz şehirde biri var sanmıştım. valla ne diyim o zaman hayırlısı, sağ salim hayırla bebeğinizi kucağınıza alın daGörümcem de uzakta, bizim yaşadığımız yerde sadece biz varız. Yani bunları artık kendiler de düşünsün yahu. İnsanı bunaltıyor bu meseleler. Dünden beri forumda yazmaktan rüyama kadar girmiş![]()
Sağolasın Allah razı olsunsizin oldugunuz şehirde biri var sanmıştım. valla ne diyim o zaman hayırlısı, sağ salim hayırla bebeğinizi kucağınıza alın da
bi de kadına ne kadar tatili varmış onu soruyorlarBu eş ailelerinde hic gurur yok bayılıyorlar geline tünemeye, kadın hamile belki göbeği açıp uzanmak isteyecek hep tetikte olacak misafir varken ya hic utanmıyorlar ayıp ya misafirliğin max 2 günü makbul , saygı sevgi 2 günde bitmez mis gibi de olur gelip tünemekten ne anlıyorlar acaba
Evet kadın olunca hep tetikte oluyorsun, göbeği de açıyorum evde sürekli yürüyorum göbek büyüdükçe göğüs kafesi kemiklerim batıyor. Valla hiç de kendimi çekmem normal hayatıma devam ederim sonuçta durumu bile bile gelen kendileri. Üstelik hep güler yüz göstereyim surat sanmasınlar derdi de oluyor. Ben 2- 3 haftaya hatta 1 aya da razıyım uzağız diyeBu eş ailelerinde hic gurur yok bayılıyorlar geline tünemeye, kadın hamile belki göbeği açıp uzanmak isteyecek hep tetikte olacak misafir varken ya hic utanmıyorlar ayıp ya misafirliğin max 2 günü makbul , saygı sevgi 2 günde bitmez mis gibi de olur gelip tünemekten ne anlıyorlar acaba
inşallah en en fazla bir hafta kalır giderlerEvet kadın olunca hep tetikte oluyorsun, göbeği de açıyorum evde sürekli yürüyorum göbek büyüdükçe göğüs kafesi kemiklerim batıyor. Valla hiç de kendimi çekmem normal hayatıma devam ederim sonuçta durumu bile bile gelen kendileri. Üstelik hep güler yüz göstereyim surat sanmasınlar dersi de oluyor. Ben 2- 3 haftaya hatta 1 aya da razıyım uzağız diyene kadar iyi olursak olalım fazlası zarar.
Ya sorma eminim kendi aralarında ne kadar kalalım diye konuşuyorlar bize söyleme yok. Neden yok? Bişey daha deyim buraya gelmek için ölüp bitmişler çünkü benim ailemden geldi 5 gün kaldı gitti, hemen otobüs var mı oraya diye sormaya başladılar. Benimkiler gibi az kalacaklarsa amenna oğullarını özlerler evine gelmek hoşlarına gider bunları anlayabiliyorum.bi de kadına ne kadar tatili varmış onu soruyorlar
yani gelinin tatil,nden sanane
insanları salmıyorlar ya
eşine laf arasında sor ne kadar kalacaklar bir haftaysa ona göre alışveriş yapmamız lazım diyeYa sorma eminim kendi aralarında ne kadar kalalım diye konuşuyorlar bize söyleme yok. Neden yok? Bişey daha deyim buraya gelmek için ölüp bitmişler çünkü benim ailemden geldi 5 gün kaldı gitti, hemen otobüs var mı oraya diye sormaya başladılar. Benimkiler gibi az kalacaklarsa amenna oğullarını özlerler evine gelmek hoşlarına gider bunları anlayabiliyorum.
Yok valla yemeği aşı çayı bile zor yaparım zaten kayınvalidem çok hizmet bekleyen biri değil ama göreceğiz. Çayları bile doldurtmazlar belki sen yorulma diye. Yani kalırız kendi işimizi kendimiz de yaparız gibi :)üfff gelecek kişinin ne kadar kalacağını bilmek isterim yoksa çok gerici oluyor herşey yani misafirliğe geliyorsan adamakıllı söyle şu kadar kalmaya geleceğiz diye
yani bu evde 10 gün kalmalı durumlar bana aşşşırı saçma geliyor hamile kadın yatacak ne var yani dibine girip on gün rahatsız edecekler kaynana kayınbaba canın sıkıldıkça geç odana konu sahibi sürekli hizmet edersen gitmezler
Ben de öyle düşünüyorum iyi fikireşine laf arasında sor ne kadar kalacaklar bir haftaysa ona göre alışveriş yapmamız lazım diye
ben niye bundan çekiniliyor anlamıyorum
kötü olarak değil de aşkım belli mi ona göre yemek planı yapayım dersin
bence de rahatsız otur evde bi o taraf bi bu tarafa arada üfleYok valla yemeği aşı çayı bile zor yaparım zaten kayınvalidem çok hizmet bekleyen biri değil ama göreceğiz. Çayları bile doldurtmazlar belki sen yorulma diye. Yani kalırız kendi işimizi kendimiz de yaparız gibi :)
Bilerek yapmama gerek bile yok zaten öyle geçiyor şuanki hayatım.bence de rahatsız otur evde bi o taraf bi bu tarafa arada üfle
eşine de işleri yükle rahat etmesin paşaBilerek yapmama gerek bile yok zaten öyle geçiyor şuanki hayatım.![]()
Aklımda bu da var. Valla biz kadınlardan korkulur hepimizin aklının yolu bir ama napalım yoksa insanın tepesine biniyorlar. Bir de oğlumuzun evi diye kafalarına göre de yerleşemezler çünkü ben de maddi desteğim emeğim var evimde. Eğer uzun uzun kalmayı planlarsa biraz çirkin çözüm ama eşimi zora sokmak için maaşımı paylaşmicam annesine babasına bakıyorsa karısına da baksın şu pahalılıkta görsün gününü. En son çare bu tabi eğer hep birlikte beni görmezden geldiklerini hissedersem.eşine de işleri yükle rahat etmesin paşa
ben yapamıyorum de temizlesin orayı burayı
kız aileleri gelir beş güne giderler erkek aileleri niyeyse evine geliyormuş gibi rahat olur cidden anlamıyorum yani
Bence ilk kez geliyorlarsa senin tavrın belirler sonrasınıAklımda bu da var. Valla biz kadınlardan korkulur hepimizin aklının yolu bir ama napalım yoksa insanın tepesine biniyorlar. Bir de oğlumuzun evi diye kafalarına göre de yerleşemezler çünkü ben de maddi desteğim emeğim var evimde. Eğer uzun uzun kalmayı planlarsa biraz çirkin çözüm ama eşimi zora sokmak için maaşımı paylaşmicam annesine babasına bakıyorsa karısına da baksın şu pahalılıkta görsün gününü. En son çare bu tabi eğer hep birlikte beni görmezden geldiklerini hissedersem.
Çok sağol tavsiyelerin için hepsini uygulayacam cevap verenlerin çoğu buna benzer de yazmış.Bence ilk kez geliyorlarsa senin tavrın belirler sonrasını
çok kötü olma ama kendini yerlere de serme eşin dönsün çaya falan
kalkarken ağır ağır kalk rahat oturmadığını belli et bence
sürekli yüzünde gülmesin
bir hafta çok çok ideal bir süre zaten yeterli de oğulları evde yoksa senle ne yapacaklar
bir yıldan sonra ilk kez geliyorlarsa misafir sevmediğini de bilirler o yüzden korkutma kendini
Ayy bide böyle dünya benim etrafımda dönsün diyenler var. Ben daha böyle şeyler yaşamadım Allah için. Kayınvalidemden de şimdilik beklemiyorum. Yine de kaynana işte her şey olabilir..Kv ile şu an görüşmüyorum tamamen küsüz asla gelip gitmeyiz. Evliliğimin ilk zamanları geldi 1 hafta kaldı aynı şehirdeyiz.
Geldiği ikinci gün yakın bir arkadaşımın ani vefat haberini aldım. Günlerce ağladım yemek yapamadım çok kötüydüm gitmedi inatla 1 hafta kaldı gitti benim icin herkese surat yaptı gelin demiş.. arkadaşım ölünce ağladığım icin..