- 21 Şubat 2023
- 204
- 90
- 28
- 28
- Konu Sahibi tommyandgrace
-
Burda ne demek istedinizEşim ilk 4 gün dedi, sonra onları geri bırakıcam arabayla 8 gün kalacaklar para almadan cıkamam dedi.
Memleketlerine geri bırakacak arabayla, ama uzak yol cebimde para olması lazım şu güne uzayabilir diye tarih verdi verdiği tarihle 8 gün oluyorduBurda ne demek istediniz
Bugune kadar kimse gelmedi. Teyzemi çağırdım bayramdan sonra gelecrk o bile 1 gün kalırız dedi nezaketten. Estagfurullah kalın istediğiniz kadar diye ben söyledim ki kalmazlar ailemin yapısı bu.Sonuçta eşinin kardesleri. Sizin hiç mi gelmiyor kardeşiniz,aileniz canım. İdare edin bence eşinle de kötü olma.
Onlar gidince yaparsın dip köşe temizliğini.
Ya insan uyurken terliyor ediyor, bir de beyaz koltuk yani. Koltuğa ter pislik sinince yüzeysel temizlikle geçmiyor ben çok detaylı düşündüğümün farkındayım ama cok rahatsız oluyorum anlatamam size ben bile yatmıyorum uzun uzun o koltukta. Dışardaki kıyafetlerimle asla oturmam mesela. Bu gerçekten obsesiflik mi ya benim gibi düsünen yok muSizinki hastalık boyutunda bana kalırsa biraz empati yapmaya çalışın siz kardeşinizin evine gittiğinizde yengeniz böyle davransa yani uzak yaşamanın getirdiği bir şey bu görüşebilmek birlikte vakit geçirebilmek için yatılı kalınır yani ki yabancı da değiller kardeş ve yeğenler bahsettiğimiz kişiler yani evinize giren herkes koltuğa da oturacak halıya da mecbur basacak ha belki süre sizin için uzundur sanki buradaki dert kişilere özgü değil yaptıkları şeyler absürt şeyler değil sorun sizin takıntılarınızda obsesif bağımlılığınızla ilgili tedavi alın hayatınız biraz daha kolaylaşır.
Fazla abartmiyormusunuz ? Nedir bu eşya düşkünlüğü.Gittigim çoğu evde 3 günden fazla yatılı kaldım.Ev sahibi kalmamı söyledi hatta.Merhaba, görümcem ve iki kızı geldiler. Ama ben bu yatılı misafir mevzusundan cok irrite oluyorum. Eşim ilk 4 gün dedi, sonra onları geri bırakıcam arabayla 8 gün kalacaklar para almadan cıkamam dedi. Ben de kavga ettim bizim kültürümüzde kimse kimsenin evinde 3 günden fazla kalmaz dedim tamam halledicem ben dedi.
Neyse geldiler. Ama ben cok huzursuzum. Cok titiz takıntılı bi insanım. Terlik veriyorum gerek yok diyorlar giymiyorlar. Halılarıma ve koltuklarıma çıplak ayakla ya da dışardan geldikleri çorapla bastıkça irrite oluyorum. Dün yer yaptım misafir odasına. Biz buraya sığmayız dediler annesine koltuğu açtım koyu renk olan koltuğuma çarşaf serdim yatırdım. Diğeri misafir odasında yatırmıştım sabah bi kalktım yerinden kalkmış bembeyaz koltuğuma çarşafsız yatmış çoook rahatsız oluyorum inanılmaz ben napıcam bilmiyorum eşime söylesem bunları bana trip atacak küsecek ama ben nerdeyse ağlayacak seviyeye geliyorum napıcam bilmiyorum bi akıl verin lütfen
Dediğiniz gibi aile yapısı herkesin farklı olabiliyor. Beyaz koltuk konusunda katılıyorum ama sizi biraz fazla takıntılı buldum. Rahat olmaya çalışın geçici gün zatenBugune kadar kimse gelmedi. Teyzemi çağırdım bayramdan sonra gelecrk o bile 1 gün kalırız dedi nezaketten. Estagfurullah kalın istediğiniz kadar diye ben söyledim ki kalmazlar ailemin yapısı bu.
Obsesifsiniz tedavi olun.Ya insan uyurken terliyor ediyor, bir de beyaz koltuk yani. Koltuğa ter pislik sinince yüzeysel temizlikle geçmiyor ben çok detaylı düşündüğümün farkındayım ama cok rahatsız oluyorum anlatamam size ben bile yatmıyorum uzun uzun o koltukta. Dışardaki kıyafetlerimle asla oturmam mesela. Bu gerçekten obsesiflik mi ya benim gibi düsünen yok mu
Hanfendi her evin kuralı düzeni farklıdır. Ben kendim de terliksiz gezmem. Alıskanlık titizlik meselesi bunun takıntıyla ilgisi yokHalıya çorapla basmak nedir ya, uçmaları lazım, nasıl bir sorumsuzluk bu?
Desem sanki küfür etmiş gibi algılanırımdiye korkuyorum hiç bişey diyemiyorum.Kibarca beyaz koltukta leke oluyor carsafsız yatma diye rica edebilirsiniz?
Bende evin içinde terlik giymeyi sevmem, yada koltukda uzaniriz gündüz. Bana biraz abartı geldi. Yada ben pisim
Birde görümce ile aranız nasıl? Sevmediği insan daha çok batar göze. Öyle bir durum mu var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?