- 3 Kasım 2015
- 469
- 681
- 103
- Konu Sahibi tommyandgrace
-
Eşyaya gösterdiğimiz özeni keske insan ilişkilerinde de göstersek, Eşyalar insanlar kullanmasi için var, beyaz koltugunuzun üzerine günlük örtü örtün.Ya insan uyurken terliyor ediyor, bir de beyaz koltuk yani. Koltuğa ter pislik sinince yüzeysel temizlikle geçmiyor ben çok detaylı düşündüğümün farkındayım ama cok rahatsız oluyorum anlatamam size ben bile yatmıyorum uzun uzun o koltukta. Dışardaki kıyafetlerimle asla oturmam mesela. Bu gerçekten obsesiflik mi ya benim gibi düsünen yok mu
Vaayy doğru valla:) günlük kahve içmeye biri gelince (geliyor mu) siliyor musunuz arkasından? Neyse sildiğinizi varsayarsak gittiklerinde koltuk hali bir elden geçirirsiniz. Ben de temizliğe öne veririm ama hastalık var saglik var. Evlendiginiz kişinin ailesi tabi ki gelecek. Sonrasında temizlersiniz oturursun abartmayın bu kadarOturmak ayrı bişey de gece uykuya yatmak ayrı..
Bebeğin doğunca ne yapacaksın yeri gelecek heryere kusacak kakası bulaşacak o zamanda Bebeğinden tiksinecekmisin?Hanfendi her evin kuralı düzeni farklıdır. Ben kendim de terliksiz gezmem. Alıskanlık titizlik meselesi bunun takıntıyla ilgisi yok
Kızmayın ama eşiniz yine bir katikulli peşinde olmasın? Normalde maaş yatınca vs denir ama sizinkinin gelir kaynakları şaibeli. Tamam rest çektiniz o da söz verdi ama emin misiniz yine kumar oynamadığına?geri bırakıcam arabayla 8 gün kalacaklar para almadan cıkamam dedi.
Maalesef aşırı derecede takintilisinizHanfendi her evin kuralı düzeni farklıdır. Ben kendim de terliksiz gezmem. Alıskanlık titizlik meselesi bunun takıntıyla ilgisi yok
Bunun titizlikle alakası yok.Hanfendi her evin kuralı düzeni farklıdır. Ben kendim de terliksiz gezmem. Alıskanlık titizlik meselesi bunun takıntıyla ilgisi yok
Birtek şey öğrendim bu hayatta eşyalar bizimle yaşamıyor bende sizin gibiydim fakat geriye sadece anılar kalıyor batsın temizlenir kırılsın alınır yeterki böyle şeylerle kendinizi strese sokmayın biraz rahatlayınYa insan uyurken terliyor ediyor, bir de beyaz koltuk yani. Koltuğa ter pislik sinince yüzeysel temizlikle geçmiyor ben çok detaylı düşündüğümün farkındayım ama cok rahatsız oluyorum anlatamam size ben bile yatmıyorum uzun uzun o koltukta. Dışardaki kıyafetlerimle asla oturmam mesela. Bu gerçekten obsesiflik mi ya benim gibi düsünen yok mu
Bu kadar titiz insan beyaz koltuk almazdı zaten, kafaları yememek için. Hadi bi şekilde alındı, kılıf mılıf yapardı. Hayatında olumsuz giden şeylerden bir kaçış olduğunu düşünüyorum. Eve dama sarmış gibi geldi bana. Annem 50 çeşit deterjan kullanan bir kadın, o kadına öldürsen beyaz koltuk aldıramazsın, kılıfsız kullanmayı teklif dahi edemezsin.Yorumlar çok ilginç,evde terlik giymek gereksiz, takıntılı olmak demek,koltukta devrilip gece çarşafsız yatılabilir,temiz ve düzenli olmak kötü bir şey,vs.Nasıl evlerde büyümüşler anlamak mümkün değil.
Koltuklarinizda uzun uzun yatin size tavsiyem TV izlerken de mi hiç uzanmiyor musunuz mesela,eskiden sadece salonu misafir geldiği zaman kullanıyorlardı mesela ev sahipleri o koltukta bir kere oturmadan yatmadan çöp olup gidiyordu.Ya insan uyurken terliyor ediyor, bir de beyaz koltuk yani. Koltuğa ter pislik sinince yüzeysel temizlikle geçmiyor ben çok detaylı düşündüğümün farkındayım ama cok rahatsız oluyorum anlatamam size ben bile yatmıyorum uzun uzun o koltukta. Dışardaki kıyafetlerimle asla oturmam mesela. Bu gerçekten obsesiflik mi ya benim gibi düsünen yok mu
Evde herkes terlik giymeyi sevmeyebilir ya da halıya çorapla basabilir, ne var bunda yahu? Biz bunları yapmadık diye nasıl evlerde büyümüş oluyoruz, evimizi b.k mu götürüyordu?Yorumlar çok ilginç,evde terlik giymek gereksiz, takıntılı olmak demek,koltukta devrilip gece çarşafsız yatılabilir,temiz ve düzenli olmak kötü bir şey,vs.Nasıl evlerde büyümüşler anlamak mümkün değil.
Sabah sabah.. gidip yüzüne söyleyin arkalarından tiksinmekle kalmayın. Yatılı misafir tabiki yük, ancak koltuk varken sizin yere yatırmanız ayrı bir terbiyesizlik zaten. İnsanları bu kadar takip etmeyin yok yere basmışlar yok koltuğa dokunmuşlar. Sizin evinize misafirde mi gelmeyecek. Yarın bir gün çocuğunuz olduğunda çocuğunuzla misafir evine gittiğinizde ne yapacaksınız.Merhaba, görümcem ve iki kızı geldiler. Ama ben bu yatılı misafir mevzusundan cok irrite oluyorum. Eşim ilk 4 gün dedi, sonra onları geri bırakıcam arabayla 8 gün kalacaklar para almadan cıkamam dedi. Ben de kavga ettim bizim kültürümüzde kimse kimsenin evinde 3 günden fazla kalmaz dedim tamam halledicem ben dedi.
Neyse geldiler. Ama ben cok huzursuzum. Cok titiz takıntılı bi insanım. Terlik veriyorum gerek yok diyorlar giymiyorlar. Halılarıma ve koltuklarıma çıplak ayakla ya da dışardan geldikleri çorapla bastıkça irrite oluyorum. Dün yer yaptım misafir odasına. Biz buraya sığmayız dediler annesine koltuğu açtım koyu renk olan koltuğuma çarşaf serdim yatırdım. Diğeri misafir odasında yatırmıştım sabah bi kalktım yerinden kalkmış bembeyaz koltuğuma çarşafsız yatmış çoook rahatsız oluyorum inanılmaz ben napıcam bilmiyorum eşime söylesem bunları bana trip atacak küsecek ama ben nerdeyse ağlayacak seviyeye geliyorum napıcam bilmiyorum bi akıl verin lütfen
Bu kadar sıkıntılı bir insansanız keşke beyaz koltuk almasaydınız be arkadaşım.
Misafir gelse,mavi lacivert kotla otursa o koltuğa gene aynı şey,illa yatılıya gerek yok sizi rahatsız etmesi için.
Tedavi görseniz sizin için iyi olur, misafirin uzun uzun kalanını ben de sevmem ama sizinki anormallik kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?