Yatılı misafir mevzusu.

Eşyaya gösterdiğimiz özeni keske insan ilişkilerinde de göstersek, Eşyalar insanlar kullanmasi için var, beyaz koltugunuzun üzerine günlük örtü örtün.

Oturmak ayrı bişey de gece uykuya yatmak ayrı..
Vaayy doğru valla:) günlük kahve içmeye biri gelince (geliyor mu) siliyor musunuz arkasından? Neyse sildiğinizi varsayarsak gittiklerinde koltuk hali bir elden geçirirsiniz. Ben de temizliğe öne veririm ama hastalık var saglik var. Evlendiginiz kişinin ailesi tabi ki gelecek. Sonrasında temizlersiniz oturursun abartmayın bu kadar

Hanfendi her evin kuralı düzeni farklıdır. Ben kendim de terliksiz gezmem. Alıskanlık titizlik meselesi bunun takıntıyla ilgisi yok
Bebeğin doğunca ne yapacaksın yeri gelecek heryere kusacak kakası bulaşacak o zamanda Bebeğinden tiksinecekmisin?

geri bırakıcam arabayla 8 gün kalacaklar para almadan cıkamam dedi.
Kızmayın ama eşiniz yine bir katikulli peşinde olmasın? Normalde maaş yatınca vs denir ama sizinkinin gelir kaynakları şaibeli. Tamam rest çektiniz o da söz verdi ama emin misiniz yine kumar oynamadığına?

Biraz abartmışsınız gibi geldi. Ha bire gelip kalmıyorlarsa , sıkıverin dişinizi tatlı tatlı uyarın.

Bu kadar sıkıntılı bir insansanız keşke beyaz koltuk almasaydınız be arkadaşım.
Misafir gelse,mavi lacivert kotla otursa o koltuğa gene aynı şey,illa yatılıya gerek yok sizi rahatsız etmesi için.
Tedavi görseniz sizin için iyi olur, misafirin uzun uzun kalanını ben de sevmem ama sizinki anormallik kusura bakmayın.

Beyaz koltuğa birisi çarşafsız yatsa ben de biraz sinir olurum ama sizinki takıntı boyutunda. Misafir gidince temizlik yaparsınız olur biter. Yani 4 gün 8 gün ne ki? Aylarca kalan var bir de onu düşün.

Birtek şey öğrendim bu hayatta eşyalar bizimle yaşamıyor bende sizin gibiydim fakat geriye sadece anılar kalıyor batsın temizlenir kırılsın alınır yeterki böyle şeylerle kendinizi strese sokmayın biraz rahatlayın

Bu kadar titiz insan beyaz koltuk almazdı zaten, kafaları yememek için. Hadi bi şekilde alındı, kılıf mılıf yapardı. Hayatında olumsuz giden şeylerden bir kaçış olduğunu düşünüyorum. Eve dama sarmış gibi geldi bana. Annem 50 çeşit deterjan kullanan bir kadın, o kadına öldürsen beyaz koltuk aldıramazsın, kılıfsız kullanmayı teklif dahi edemezsin.

Son düzenleme:
Koltuklarinizda uzun uzun yatin size tavsiyem TV izlerken de mi hiç uzanmiyor musunuz mesela,eskiden sadece salonu misafir geldiği zaman kullanıyorlardı mesela ev sahipleri o koltukta bir kere oturmadan yatmadan çöp olup gidiyordu.

Evde ben de terlik giymem hele yaz günü hiç giyemem çünkü burası aşırı sıcak ve ayakları dahada çok terletiyor.

Kendiniz diyorsunuz temizlik konusunda takintiliyim diye bu kadar takıntılı olmayın 2 gün sonra çocuğunuz doğdu vakit inananin beyaz koltuklardan halilardan eser kalmayacak yeri gelecek cisi bulaşacak yeri gelecek kusacak yada yediği meyveyi atacak.

Evde herkes terlik giymeyi sevmeyebilir ya da halıya çorapla basabilir, ne var bunda yahu? Biz bunları yapmadık diye nasıl evlerde büyümüş oluyoruz, evimizi b.k mu götürüyordu? Koltukta bence de çarşafsız yatılmamalı ama diğer şeyleri abartı. Kimse temiz ve düzenli olmak kötü demez burada. Konu sahibinde ya aşırılık var, yani takıntı boyutunda. Ya da bunlar sadece bahane, evinde o insanları istemiyor. Dürüst olmakta fayda var.

Sabah sabah.. gidip yüzüne söyleyin arkalarından tiksinmekle kalmayın. Yatılı misafir tabiki yük, ancak koltuk varken sizin yere yatırmanız ayrı bir terbiyesizlik zaten. İnsanları bu kadar takip etmeyin yok yere basmışlar yok koltuğa dokunmuşlar. Sizin evinize misafirde mi gelmeyecek. Yarın bir gün çocuğunuz olduğunda çocuğunuzla misafir evine gittiğinizde ne yapacaksınız.

Çok doğru. Kotla terleyince renk verebiliyor, bembeyaz koltukta bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…