Yatılı Misafire Yatakodanızı Verir misiniz?

Vermek zorunda kaldim
Kuzenim ve esi sehir disindan gelmisti. Kuzen 8 aylik hamileydi ve buyuk yatakta daha rahat edecekti o yuzden verdim
Uygunlugu duruma gore degisebilir
Aaa bak böyle bir durum hiç aklıma gelmemişti...
O zaman verilebilir yada hasta ise kişi SuUtku SuUtku

Rahatsızlık değil tatil için keyfi yani.
Eltim Kaynım oğlu bu tarafa tatile gelmeyi düşünüyorlardı izinler iptal edilince. Kaynım pansiyon tutucam dedi. Eşim ısrar kıyamet bize gelin.
Evim 2+1 mutfak salon bir. Bebeğim sabahın 4 ünde en geç 5 te uyanır. Süt ısıtmam gerekiyor.
Millet tatilde yatmak istiyor. Dedim rahat edemezler. Eşimde dil ucuyla yatakodasında mı yatsalar acaba derken ooolllduu dedim kaldı konu. Başkaları yüzünden eşimle papaz olmak istemiyorum

Sonuç da "darkmore, post: 47738286, member: 536124"]Vermek zorunda kaldim
Kuzenim ve esi sehir disindan gelmisti. Kuzen 8 aylik hamileydi ve buyuk yatakta daha rahat edecekti o yuzden verdim
Uygunlugu duruma gore degisebilir[/QUOTE]
Sonuçda bende yatacam:KK53:.niye yer değiştireyim uykum kaçar olmadı sadece yatak döşeğini alır başka odaya sererdim.odam benim özelim.

Eltim Kaynım oğlu bu tarafa tatile gelmeyi düşünüyorlardı izinler iptal edilince. Kaynım pansiyon tutucam dedi. Eşim ısrar kıyamet bize gelin.
Evim 2+1 mutfak salon bir. Bebeğim sabahın 4 ünde en geç 5 te uyanır. Süt ısıtmam gerekiyor.
Millet tatilde yatmak istiyor. Dedim rahat edemezler. Eşimde dil ucuyla yatakodasında mı yatsalar acaba derken ooolllduu dedim kaldı konu. Başkaları yüzünden eşimle papaz olmak istemiyorum
Yanlış anlamayın kaynima hic vermem bu sebebden.millet odasını kilitliyor.mahremim diye

Duruma göre değişir. Kalabalıksa ve o kişilerin birlikte aynı yerde uyuması uygun değilse, bebekli misafirse birlikte yatarlar diye.
Bize eşimin uzaktaki teyzesi kendi odalarını vermişti. Salonda bir kaç kişiyle rahat edemem diye. Genelde eski insanlar yapar çiftleri ayırmamak için.

Canim benim taviz tavizi dogurur. havalar sicak terleyecekler vs. alezin falan vardir ama hic hijyenik degil. Birde bu Gul otelde bakim iyi deyip her sene tekrarlamak isteyebilirler. Ben lohusa kadinim begenmeyen varsa otele gitsin diyebilirsin. Kucucuk evde nasil olacak o kadar kisi? Evin havasi biter bir kere. Sakin sakin yatagindan cikma

hele böyle bir sebepten asla vermem; milletin tatilde yatmak istemesi umrumda da olmazdı açıkçası

Back
X