Yatılı Misafire Yatakodanızı Verir misiniz?

Hayır vermem ama eskiden küçük bir evde yaşıyordum şehir dışından misafirleri gelmişti eşimin. Kadın hamileydi ya salonda koltukta yatacakti ya bizim yatagimizda. .
ona verdim mecburen çünkü koltuklarim da hiç rahat yatilmiyor bunu biliyordum.

Onun dışında kimseye vermem. Bana gelen insan da yatagim da yatmayi planlayip gelmiyor zaten o yüzden sorun da olmaz varsa başka yatak yatar yoksa yallah koltuğa. .

Ben teklif ederim ama aklı başında olan hiçkimsenin kabul edeceğini sanmam

Keşke yatağı atmayip kadına verseymis uğurlu geliyorsa başka çocukları da olurdu belki

Bu soruyu eşimle birlikte cevaplıyoruz VERMEYİZ.

Ne münasebet yahu?

Asla!! Yatmayi birak, odama girilmesinden dahi hoslanmam! Kim olursa olsun, misafir odamda cekyati acar sererim yatarlar.

Esimin dayisi ve yengesi geldiginde yatak odami vermistim. Ama 70-80 yasinda insanlar. Bel fitigi vs var acilip cift kisilik yatak haline getirilen koltugum bir yatak konforunda degil. Ama o yasliliklarina ve rahatsizliklarina istinaden yaptigim biseydi.
Normalde kim gelirse gosterdigim yerde yatacak begenmezse de kendi bilir

Sevişme ihtimali olan çiftlere yatağımı vermem.
Anca hamileyse, hastaysa öyle koltukta yatamayacak durumdaysa o olabilir tabi.

Kimseye yatak odamı vermem
Kimseninde yatak odasinda yatmam.

ben kimseye yatak odami vermem ama annem bu yaz hollandaya teyzesine gitti 40 gunlugune. kadincagiz odasini anneme vermis cunku yatak odasinda sadece yatak ve makyaj aynasi var kiyafet odasi yaptigi yerde yatak ve dolabi var oyle olunca sabahlari kiyafetleri almada sikinti olmasin diye kendi odasini anneme verip diger odada kalmislar

Vermek zorunda kaldim
Kuzenim ve esi sehir disindan gelmisti. Kuzen 8 aylik hamileydi ve buyuk yatakta daha rahat edecekti o yuzden verdim
Uygunlugu duruma gore degisebilir
Sizin kocanizla yattiginiz yataga mi guvenmis de gelmis, yatamayan gelmesin bu kadar basit!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…