Yatılı Misafire Yatakodanızı Verir misiniz?

Otelle kişisel yatak bir mi ?

Bende vermem.
Hasta doğum ameliyat gibi durum varsa o ayrı ama keyfi vermem

Normal de vermem ama istisnai bi durum yasadim ben gecen yıl... Kayinvalidem ameliyat olmustu ve agir bir ameliyatti bizde kaldığı dönemde yatak odamda yatmisti.
Onun disinda normal misafir birine vermek istemem acikcasi

Ben veririm valla zaten evimde yatili kaliyorsa demek ki cok cok seviyorumdur cok deger veriyorumdur. Ben yatakta done dolana yatarken koltuk tepesinde misafir yatiramam.
Esyalara bu kadar anlam yuklemeye gerek yok.

Kuzum keyfi gelmese nefarkederki ?
Yemek değilki bu engüzelini yediresin havlu değilki enyenisini veresin

Hani çok kalabalık olur koltukta yer kalmaz ev sahibi sandalyeye otururda yatağını niye versin
Zaruri durumlarda ben yatağımı verirdim triska ya.
Yalnız sen böyle yazınca aklıma hiç zaruri durum gelmedi, yatılı misafirim çok oldu hiçbirine yatağımı verecek durum olmamış hahah :) şimdiye kadar kimseye kendi yatağımı hazırlamadım.

Fakat ne bileyim evim dar olsaydı misafirim belinden falan rahatsız olsa kendi yatağımı hazırlardım. Gitsin otelde yatsın demem, öyle diyen arkadaşlar olmuş şaşırdım.

Keyfi gelmesi de benim için fark ediyor, yüzsüz ve mahcubiyet duymayan insandan nefret ederim öyle insanı da evime buyur etmem misafirperverlik yapasım da gelmez öyle insana.

Yatak odasını da tabu gibi görmüyorum fazla

Ben gelmesin demiyorum gelen koltukta yatabilir.
Annem ameliyat oldu 15 gün bende kaldı salonda koltukta yattı yanındada ben.
Misafiri düşünüp rahat ve büyük yaptırdım . Yatak olunca 10 kişi yan yana yatırılır desem yeri.
Ogünden beride der sakın o koltuğu atma verme birine ben alıyım diye.
Kazık gibi koltuk alıp sonrada aman rahat etsin diye yatak verilmez.

bende kısısıne göre degısır herkes yatagnda yatrlmaz tabıkı ama bıe herkes yatıya kalmaz zaten yatıya kalıyo yaknm sevdgım bırısıdr

Ben Tabiki de vermem...

Aklıma getirdin. Ben küçüktüm az çok hatırlıyorum, babamın çok yakın bir arkadaşı vardı çocukları olmuyodu az sonra bunu neden söylediğimi anlayacaksınız bize misafirliğe geldiler makara gırgır derken saat gecenin 3ü oldu. Gitmediler bizde kaldılar babam da yatak odasını verdi onlara tabi annem çıldırmıştı ama yakın arkadaş muhabbetine ses çıkaramadı kadıncagız.

Sabah bir kalktık evde kimse yok sabahın köründe kalkıp gitmişler.
Meğer saçma sapan bi totem yapıp belki yatak uğurlu gelir diye birlikte olmuşlar ve kadın 1,5 ay sonra hamile haberini verdi bize. Ondan sonra bidaha da çocugu olmadı 1 tane kızı var.

Hala da söyler o yatak uğurlu geldi diye...
Kendilerince Yaptıkları totem tutmuştu yani...

Ama babam yeni bir yatak almak zorunda kalmıştı annemin müşkülpesentliği işte :)

Bunu neden anlattım bilmiyorum sadece aklıma geldi paylaşmak istedim...
Saygılar...

Zaruri nedenler dışında gerek yok. Rahat olsunlar " diye bir sebep ise çok saçma.

Bana teklif etseler asla kabul etmem.

Şiödiye kadar hiç gerekmedi ama ben veririm be olacakki. O yatak sadece bir eşya benim özelim bir eşya değilki. Benim o yatakta yaşadıklarım özel ve bu sadece bir eşyayı özel kılmaz. Misafir yaşlıdır hastadır yatıracak rahat yerim yoktur vs vs veririm. Sonuçta misafir yani mümkün öertebe rahat etsin isterim.

O ne yahu?
Midem ööğğ oldu Bi arkadaşım tiksinince böyle derdi :)

Bende burada vermem o benim ozelim diyen arkadaslar hic otelde kalmamislar mi merak ettim. Acaba otele kendi ozel yataklarini mi goturuyorlar?

Degisirsin carsafini alezini olur biter.

Her nesneye bu kadar anlam yuklemeyin ya hu.

O ne yahu?
Midem ööğğ oldu Bi arkadaşım tiksinince böyle derdi :)

Zavallı annemi görseydin kadın sinirden ağlayacaktı birde birlikte olduklarını duydu ertesi gün annemi aramış "x inşallah sizin yatak bize uğurlu gelecek" diye, annemde nasıl yani deyince "bir de sizin yatakta deneyelim belki bu sefer olur" demiş :))

O gün gitti yatak aldırdı babama :)

Ya ben simdi ciddi ciddi merak ettim. Bu yatagimi vermem baska yatakta da yatmam diyenler hic otelde kalmadiniz mi? Yani bu mantikla otelde kalmamaniz gerekiyor.

Ya ben simdi ciddi ciddi merak ettim. Bu yatagimi vermem baska yatakta da yatmam diyenler hic otelde kalmadiniz mi? Yani bu mantikla otelde kalmamaniz gerekiyor.
Yada diyelimki koltukta seviştin o koltuğada kimseyi oturtmaman lazım. Banyoda seviştin duşa kimseyi sokma halıda seviştin kimse basmadın... Yaratıcılığa ve fantezilere bağlı olarak Daha çoğalır bu örnekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…