Haha guzeldi ya.begendm bunuVermem tabi. Koltukta rahat edemeyen parasına kıyıp otelde kalsın
Bu hayal kurma olayı ilginç, değil mi?Orasi benim veya sizin mahrem yeriniz bana gore uygun degil mesela bende ablamlara gidince onlarn yatak odasinda yatiyorduk ben sonradan rahatsiz olmaya basladm ve artik yatmiyoruz herkesin ozeli olmali ben vermezdm kisacasi sende verme adam sabaha kadaf hayal kurabilr vs benm.aklima gelir yani :))
Ev sahibinin yatağında çocuk yapan misafir çift bile varSevişme ihtimali olan çiftlere yatağımı vermem.
Anca hamileyse, hastaysa öyle koltukta yatamayacak durumdaysa o olabilir tabi.
Bu hayal kurma olayı ilginç, değil mi?Yani, benim hayalimi kuracak olan insanı ben zaten evime almam, özellikle bu kişi erkekse. Ne münasebet... Hayal kurmak sadece yatak ve yatak odası ile olmuyor, adam koltukta, mufak masası/tezgahında da benim hayalimi kurabilir istedikten sonra
Yani, ben de öyle düşünüyorum. Benim hayalimi kurabileceğini düşündüğüm kişi evime adım atamaz zaten. Mahremiyet olarak benim yatak odasından anladığım şey sadece üstünde yatılan yatak değil hatta o hiç değil. Kişisel eşyalar, giysiler falan filan. Yoksa ev benimdir, nerde istersem eşimle öyle kullanırım. Ev sahibi teklif etmesine eder, bizim Türkler ederler ama kabul etmek çok yanlış ve gereksiz geliyor bana. Bugüne kadar gittiğim misafirliklerde hep kanepelerde yattım, bizde zaten hasta falan değilseniz, ne bileyim hamile değilseniz kimse teklif de etmez.Tabi ki öyle. Yani eniştenizin veya kocanızın baldızıyla ilgili hayal kurabileceğine inanıyorsanız, zaten kimin nerede yattığı çok da önemli değil.
Mahremiyet de mantıksız geliyor bu noktada, kişisel alan kastedilmediği sürece.
Ama gerçekten misafirliğe gidip de ev sahibinin yatak odasında yatabilen insanları merak ediyorum. Yani ne yüzle kabul edilebilir ki böyle bir şey. Misafirliğe gidip düzen bozmak, misafirliğini bilmemek çok yanlış.
Bazen mecbur kalinabiliyor. Kimse kimsenin yataginda yatarim diye guvenip gelmez. İyilik yapmak isterseniz siz verirsiniz keyfi bir durum degilse. Cenazeye gelmek zorunda kalmislardi. Tatile zaten gelmezlerdi. Veya ben tatile gelene odami vermek zorunda kalmazdim.Sizin kocanizla yattiginiz yataga mi guvenmis de gelmis, yatamayan gelmesin bu kadar basit!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?