Yatılı Misafire Yatakodanızı Verir misiniz?

Hayır canım bence bunun için gerek yok. Başkasının evinde zaten öğlen kadar yayılma. Erken kalksinlar.

ne munasebet
vermem
onları kesınlıkle rahat ettırırım ama bu yatak odasında olmaz
gelecek olan hastaysa hamıleyse kısının yatakodasında yatıcam dıye de gelmez bence kendını rahat hıssedıyordur da gelıyordur dıye dusunurum sahsen ben kımsenın yatakodasında da yatamam

Upps görmedim. Sabah 4-5 demişsin. Çok erken ama sen iki dk süt isitip cikacaksin. Uyansalar bile tekrar uyular.

Bu arada enişte pansiyonda kalalim demiş. Adam rahat etmek istiyor olabilir. Bence arayın söyleyin. Gece gelip süt isitavagim sorun olur mu diye sorun. Zaten yok biz pansiyonda kalanı derlerse ok dersiniz bu sefer

Yatak odanı verme .

Salonda yatsınlar , sütünü ısıtır geçersin bebeğinin yanına .

Sabahta 7-8 kaçta kalkıyorsan kalkarsınız.

2+1 demişsin , diğer oda da bebeğin sanırım .

Eee yapacak bi şey yok .

Evli olmadigim icin annemle babam kendi yatak odalarini vermişti.
Ama cok nadir olan bir şey.
Yer sıkıntısı olur kari koca gelmislerdir ozel misafirdir yada hastadir rahat etmesi gerekir oyle durumlarda verdikleri oldu.
Ama ben kendim olsam şahsen vermem bana yapilsada istemem rahat edemem.
Zaten ben misafir sevmiyom

Ya saçmalık herkes imkanına göre hareket etsin. Karşıdakine böyle bir sey teklif etsede kabul etmemesi lazım esiniz nasıl teklif ediyor bunu

Benım vermem veya vermemem önemlı degıl.
Yatakta yatcak kısının buna yaklasımı daha onemlı bence.

3 senelik evliyim bugüne kadar çok sayıda yatılı misafirim oldu ve hiç birinde de yatak odamı vermedim vermemde orası benim özelim
Eşyalarımı alırken herşeyi düşünerek aldım koltuk takımım çok rahat ve çift kişilik yatak oluyor değişik bir mekanizma sistemi var çarşaflı alezli falan yataktan farkı olmuyor açılınca misafirlerim gayet rahat ediyorlar yattıklarında :) o sebeple yatak odasına gerek yok bence sende verme zaten pansiyon ayarlamıyormuş enişteniz eşiniz ne diye engel oluyor ki bu erkekler bazen çok ama çok düşüncesiz olabiliyorlar

Koltuklarınız açıldığında çift kişilik olmuyor mu eşiniz ondan mı odayı vermek istiyor?Bence vermeyin huzursuz olmayın salonda yatsınlar.

Ne guzel pansiyon tutacaklarmis niye engellemis. Onlar rahat edecekse sizin de etmeniz lazim. Bu erkekler aileleri icin bazen hayalgucunu fazla zorluyor.

Benim evim musait, 3+1 ve bir odam misafir yatak odasi, salonumda da 2 tane cift kisilik yatak olan koltuk var o yuzden vermeme hic gerek kalmadi. Ama bazi durumlarda verilebilecegini dusunuyorum. Mesela kizim bebekken gittigimde ev kalabaliksa annemler kendi yataklarini bize verdiler. Istisnai durumlarda kosullara gore olabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…