- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
Anladım vermeyebilirsiniz bu durumda ama erken kalkıyorsanız siz rahat edemeyeceksiniz,salona geçip oturamazsınız onlar uyurken,odaya tıkılacaksınız,birde geç uyanıyorlarsa patlarsınız sıkıntıdan.Rahatsızlık değil tatil için keyfi yani.
Eltim Kaynım oğlu bu tarafa tatile gelmeyi düşünüyorlardı izinler iptal edilince. Kaynım pansiyon tutucam dedi. Eşim ısrar kıyamet bize gelin.
Evim 2+1 mutfak salon bir. Bebeğim sabahın 4 ünde en geç 5 te uyanır. Süt ısıtmam gerekiyor.
Millet tatilde yatmak istiyor. Dedim rahat edemezler. Eşimde dil ucuyla yatakodasında mı yatsalar acaba derken ooolllduu dedim kaldı konu. Başkaları yüzünden eşimle papaz olmak istemiyorum
HAyır asla vermem hem dinimizcede uygun deil
Allah herkese anlayışlı misafir versin diyorum. İnsanlara sıkıntı verdim vercem diye sıkıntıdan uyuyamam Bi zahmet düşünüp erkenden uyansınlar. Tatil köyünde değiller bebekli mutfak-salon bir eve yatılı gelmişler. Bebek olmazsa insan idare eder ama bebeğimin rahatını düşünürüm eltimle eşimin abisinin değil.Anladım vermeyebilirsiniz bu durumda ama erken kalkıyorsanız siz rahat edemeyeceksiniz,salona geçip oturamazsınız onlar uyurken,odaya tıkılacaksınız,birde geç uyanıyorlarsa patlarsınız sıkıntıdan.
HAyır asla vermem hem dinimizcede uygun deil
bence en ıyısın yapmıssın boyle durumlarda verılır benceVermek zorunda kaldim
Kuzenim ve esi sehir disindan gelmisti. Kuzen 8 aylik hamileydi ve buyuk yatakta daha rahat edecekti o yuzden verdim
Uygunlugu duruma gore degisebilir
Benim demek istediğim o deil karı-koca nin yatağına çıkılması iyi değildir dinizmizcede üçüncü şahsın yatması uygun değildir demem budur ben bekarkn verirdim başkasına amaaaa zor durumda iken evli iken eşim ve benim ozelim olmuştur o yatak dinimizcede doğru deil zaten bırak yatmayı çıkmak bileDin bunu nasıl düzenlemiş yani o zaman yatak odası mı varmış
Çölde Konak var herkese oda var da yatak odası mı belirli
Padişahın bile belirli odası olmadığını söylüyor tarihçiler
Asla annem babamda olsa vermezdim orası bizim özelimiz uygun olmazSizce uygun mu?
Cok mecburi bir durumdu evetbence en ıyısın yapmıssın boyle durumlarda verılır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?