Yatılı Misafire Yatakodanızı Verir misiniz?

Anladım vermeyebilirsiniz bu durumda ama erken kalkıyorsanız siz rahat edemeyeceksiniz,salona geçip oturamazsınız onlar uyurken,odaya tıkılacaksınız,birde geç uyanıyorlarsa patlarsınız sıkıntıdan.

Misafirinde kabul etmemesi lazım, biz salonda yararız deyip kibarca reddetmesi gerekir. Elti ve eşinizin abisi ev durumunuzu biliyorlardır, salonda kalsınlar sizde saati geldiğinde ısıtın bebeğin sütünü, birkaç gün uykuları bölünsün, rahatsız olurlarsa pansiyona geçerler.

1.dereceden kız yakınlar için mecbur kalınırsa evet ama herhangi bir erkeğin yatak odasında yatması hoş değil. Eşininde teklif etmemesi lazımdı.

Anladım vermeyebilirsiniz bu durumda ama erken kalkıyorsanız siz rahat edemeyeceksiniz,salona geçip oturamazsınız onlar uyurken,odaya tıkılacaksınız,birde geç uyanıyorlarsa patlarsınız sıkıntıdan.
Allah herkese anlayışlı misafir versin diyorum. İnsanlara sıkıntı verdim vercem diye sıkıntıdan uyuyamam Bi zahmet düşünüp erkenden uyansınlar. Tatil köyünde değiller bebekli mutfak-salon bir eve yatılı gelmişler. Bebek olmazsa insan idare eder ama bebeğimin rahatını düşünürüm eltimle eşimin abisinin değil.

ben evlenmeden, eşimin ailesinin misafiri çokmuş, bizim evde kalsınlar mı diye sormuştu eşim, direk hayır demiştim. biz kalmadan daha kimse kalmasın demiştim. hatta eşimi bile yatak odasında yatırmamıştım tek başına düğünden evvel. git çekytta yat, bensiz yatma yatağımızda dedim. o da çekyatta yatmış.
yani özetle ben vermem kimseye. eşimi bile bensiz yatırmamışım, elaleme mi yatırcam.

Ben verirdim, benim için sorun olmazdı. Tabii kısa süreliğine.

Din bunu nasıl düzenlemiş yani o zaman yatak odası mı varmış

Çölde Konak var herkese oda var da yatak odası mı belirli

Padişahın bile belirli odası olmadığını söylüyor tarihçiler
Benim demek istediğim o deil karı-koca nin yatağına çıkılması iyi değildir dinizmizcede üçüncü şahsın yatması uygun değildir demem budur ben bekarkn verirdim başkasına amaaaa zor durumda iken evli iken eşim ve benim ozelim olmuştur o yatak dinimizcede doğru deil zaten bırak yatmayı çıkmak bile

ben verdim 2 kere..
birinde karni burnunda hamile bi arkadas ve esi gelmisti,verdim,koltukta yattik esimle.
ikincisinde kucuk kizlariyla gelen bi aile vardi,ozaman yine verdim..benim icin sIkinti olmadi.
degistir carsafi yorgani yatsinlar kafasindayim,hic de sIkinti yasamadim.

Bana cok kereler yatak odasi verildi yatili misafirlikte. Ben de verebilirim gerekirse.
Mahrem vs diye dusunmuyorum. Carsaflar vs degistikten sonra sorun olmaz.

Sirf o yatakta sevisildigi icin mahrem anlamı yükleyen arkadaslar bu durumda evdeki yatak namuslu, otellerdeki yataklar namussuz mu oluyor

Bende vermem yatağımi zorunlu olmadıkça da ama mahremiyetten değil rahatimdan.

rahat etmesı ıcın tabııkı.. bıze de bır suru mısafır gelıyor, annem kendı odasını verıyor o salonda yatıyor. bence mısafırperverlık bunu gerektırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…