Yatılı Misafire Yatakodanızı Verir misiniz?

Sartlar ve duruma gore olabilir,verebilirim odami.Misal,kalkip babannemle dedeme alin size cekyat diyemem.Ayiptir benim icin

Aynen bu yorumu yapacaktım..
Bende aile büyüklerime verebilirdim... :)

**
Dedelerimin ikiside vefat etti anneanne ve babannem hasta ve kilolu o sebeple yatağımı onlara verebilirdim. Ve eşimin anneanne babanne dedesine de tabikide.
Hamilelik, hastalık durumlarında da veririm..

Ama konuya gelecek olursak, bu tatil durumu asla vermezdim..

Vermem kimsenin de yatağınada yatmam. Ama bir sağlık sorunu varsa verilebilir tabi ki:)

3+1 i sırf bu sebeple seviyorum.2+1 deyken ayrı yerim yoktu..Salonu fazla kullanmıyoruz misafir geldiğinde odasında rahatça kalıyor ister üç gün isterse 10 gün.

Tek tek alıntı yapamadım. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Bende çocuklarımda sabah erken kalkıyoruz. Eşim zaten işe gidiyor.
Eltim kahvaltı yapıp tekrar yatmak isteyen bi tip
Onlar kalkana kadar odaya tıkılıp kalacaksınız dedi eşim.
Israrcı olacağını sanmam. Bi bana mı ters bendemi gariplik var diye düşünmeye başlamıştım.
Salon takımımın kanepeleri çift kişilik yatak oluyor çoktan rahat. ilerde inşallah 3+1 ev alırsak yine aynı sıkıntı. Çocuklarıma ayrı oda olacak.

verirdim,verdim de bende annem babam kalmaya geldiklerinde ,yaşlılar rahat etsinler diye veriyorum.kanepeler haliyle rahatsız.
ama keyfi bir durum,tatile geliyorlarmış bilemedim.şöyle düşünün,kendi kardeşiniz olsaydı verir miydiniz,bu cevaba göre,hareket edin.

benim kız kardeşim geldiğinde bebeği eşi falan ben veriyorum . Rahat etmeleri için. Okadar özelleştirmiyorum . Kayınvalidem de her gitiğimizde yatak odasını bize verir. Titizlik açısından düşünülürse . Zaten yüz tane şey seriyorum yatagımın üstüne bi yıkmayla tertemiz oluo.

Onlar da hayal güçlerini geliştirip uygulamaya kalkarlar Aman kalsın.

Hasta ve acil bir durum değilse vermem kimseye. Sütünü sessizce ısıt geç odanda içir. Onlar rahat edecek diye sen rahatsız olma.

Hayır tabiki de. Baba ve eşime özel bi yatak. Vermem vermek istemem

Misafir evinde o kadar yatmasınlar canım :) Niye odaya tıkılcan sen oyalan mutfakta bulaşık falan. Arada gir çık birazcık rahatsız oluversinler birşey olmaz.

Yatılı misafir ama kim?
Kuzen mi,anne/baba mı/yaşlı bir aile büyüğü mü ?
Evde rahat yatılabilecek yer var mı?
Yani bu sorulara göre değişir bence. Rahatsız kanapeler ve yer sıkıntısı vardır,yaşlı,hamile birileri gelmiştir verilir ama yer problemi yoktur,açılabilen koltuklar vardır,verilmeyebilir.

Ben veririm

Mahrem vs olmaz oda bence

Ayrıca pansiyonda kalsalar iyi tabii de sizde kalacaklarsa erken kalkan bebek ve Amerikan mutfakla ben verirdim odamı hatta ısrar ederdim

Zira siz kalkacaksınız enişte orada o.ura o.ura uyuyor olacak zaten sıcak yayılacaklar

Odada olsalar görmezsiniz hiç olmazsa

Bu arada odasında yatsam hayal ederim diyenlere de biz evde üstüne yatılabilecek her yerde birlikte olduk oluruz yani nerede yatsanız orada anımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…