- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Sartlar ve duruma gore olabilir,verebilirim odami.Misal,kalkip babannemle dedeme alin size cekyat diyemem.Ayiptir benim icin
3+1 i sırf bu sebeple seviyorum.2+1 deyken ayrı yerim yoktu..Salonu fazla kullanmıyoruz misafir geldiğinde odasında rahatça kalıyor ister üç gün isterse 10 gün.Benim evim musait, 3+1 ve bir odam misafir yatak odasi, salonumda da 2 tane cift kisilik yatak olan koltuk var o yuzden vermeme hic gerek kalmadi. Ama bazi durumlarda verilebilecegini dusunuyorum. Mesela kizim bebekken gittigimde ev kalabaliksa annemler kendi yataklarini bize verdiler. Istisnai durumlarda kosullara gore olabilir yani.
benim kız kardeşim geldiğinde bebeği eşi falan ben veriyorum . Rahat etmeleri için. Okadar özelleştirmiyorum . Kayınvalidem de her gitiğimizde yatak odasını bize verir. Titizlik açısından düşünülürse . Zaten yüz tane şey seriyorum yatagımın üstüne bi yıkmayla tertemiz oluo.Sizce uygun mu?
Onlar da hayal güçlerini geliştirip uygulamaya kalkarlarBen başkasının yatağında rahat edemem
Sonuçta o yatak özel onlar için
Neler yaşıyorlar hayal gücüm devreye girermümkün değil uyuyamam
Dolayısıyla benim yatağıma da kimse yatıp öyle şeyler hayal edemez
Misafir evinde o kadar yatmasınlar canım :) Niye odaya tıkılcan sen oyalan mutfakta bulaşık falan. Arada gir çık birazcık rahatsız oluversinler birşey olmaz.Tek tek alıntı yapamadım. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Bende çocuklarımda sabah erken kalkıyoruz. Eşim zaten işe gidiyor.
Eltim kahvaltı yapıp tekrar yatmak isteyen bi tip
Onlar kalkana kadar odaya tıkılıp kalacaksınız dedi eşim.
Israrcı olacağını sanmam. Bi bana mı ters bendemi gariplik var diye düşünmeye başlamıştım.
Salon takımımın kanepeleri çift kişilik yatak oluyor çoktan rahat. ilerde inşallah 3+1 ev alırsak yine aynı sıkıntı. Çocuklarıma ayrı oda olacak.
Gelenin kim olduğuna bağlı. Anne baba kardeş geldiyse ve evimde daha müsait yer yoksa verebilirim ama başkasına vermem.Sizce uygun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?