Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yada diyelimki koltukta seviştin o koltuğada kimseyi oturtmaman lazım. Banyoda seviştin duşa kimseyi sokma halıda seviştin kimse basmadın... Yaratıcılığa ve fantezilere bağlı olarak Daha çoğalır bu örnekler
Zavallı annemi görseydin kadın sinirden ağlayacaktı birde birlikte olduklarını duydu ertesi gün annemi aramış "x inşallah sizin yatak bize uğurlu gelecek" diye, annemde nasıl yani deyince "bir de sizin yatakta deneyelim belki bu sefer olur" demiş :))
O gün gitti yatak aldırdı babama :)
En iyisini yapmış aldırmakla valla :) Ne münasebet benim evimde benim yatağımda yani... Kendi eşyalarım üzerinde ben ne istersem yaparım bu kimseyi ilgilendirmez ama bir başkasının böyle kullanması hoş değil benim için. Kendime ait hissedemem yani, otelden farkı kalmaz benim içinHani oteldeki yatakları da sonuçta kaç kişi kullanıyor, ne isterlerse yapıyorlar ama otel orası, amacı belli. Oradaki yataklar zaten müşteriler için ama benim evimdeki yatak benim içindir, bana aittir. Bi de bu otel ile ev yatağı arasındaki farkı hala anlamayanlar var :) Otelle ev yatağı bir mi Allah aşkına?
Bu konuda otel yatağı ile ev yatağını bir tutan tek kişinin kendiniz olduğunu mu sanıyorsunuz? Ara sayfalardaki yorumları okumak zor olmasa gerek. Sizin koltukta ve banyoda sevişmekle ilgili bu konuda verdiğiniz örneklerin olduğu yorumunuzu okuduktan sonra zaten laf anlatmanın anlamsız olduğunu düşündüm, düşünüyorum. Bu tartışmaya dahi açık olmayan gayet basit bir konu, yatakodası insanların özelidir ve tek anlamı sevişmek değildir hatta alakası bile yok ama neyseBu laf banaydi galiba.
Baskasinin yataginda yatmam diyenin otel yataginda da yatmamasi lazim degil mi?
Bu gayette mantikli bir soru bence.
Bu konuda otel yatağı ile ev yatağını bir tutan tek kişinin kendiniz olduğunu mu sanıyorsunuz? Ara sayfalardaki yorumları okumak zor olmasa gerek. Sizin koltukta ve banyoda sevişmekle ilgili bu konuda verdiğiniz örneklerin olduğu yorumunuzu okuduktan sonra zaten laf anlatmanın anlamsız olduğunu düşündüm, düşünüyorum. Bu tartışmaya dahi açık olmayan gayet basit bir konu, yatakodası insanların özelidir ve tek anlamı sevişmek değildir hatta alakası bile yok ama neyse
başkasıyla polemik yapın.
Siz once konuyu dogru duzgun okuyun.
Ben banyo koltuk ornegi vermedim.
Hatta yatak diyince aklima uyku geliyor dedim.
Sizin devreler bayagi karismis.
Herkes kendi gorusunu yaziyor.
Soyleyecek laf bulamadiniz satasma yoluna saptiniz.
Bu da size son cevabim.
Siz once konuyu dogru duzgun okuyun.
Ben banyo koltuk ornegi vermedim.
Hatta yatak diyince aklima uyku geliyor dedim.
Sizin devreler bayagi karismis.
Herkes kendi gorusunu yaziyor.
Soyleyecek laf bulamadiniz satasma yoluna saptiniz.
Soru gayet basitti baskasinin yataginda yatmam diyenler otelde kalmiyorlar mi. Belkide gercekten kalmiyorlar. Merak ettim.
Soru bu kadar basitti ama algilamasi zor oldu herhalde.
Bu da size son cevabim.
Sizce uygun mu?
Valla bi kaç gün önce yeni evli çift evime geldi gezmek için akrabalarımız yakın. Odamı vermedim. Vermem de asla. Hani odamda üzerini giyip makyaj falan yapıp kullanabilirler ama o yatakta tek bir çift yatar ben ve eşim bitti.Sizce uygun mu?
Çok güldüm, annenizin yerinde olsaydım yatağı atmayıp onlara gönderirdim '2. çocuğu yapmak isterseniz' notuyla beraber... Kendisine sevgiler:)Ben Tabiki de vermem...
Aklıma getirdin. Ben küçüktüm az çok hatırlıyorum, babamın çok yakın bir arkadaşı vardı çocukları olmuyodu az sonra bunu neden söylediğimi anlayacaksınız bize misafirliğe geldiler makara gırgır derken saat gecenin 3ü oldu. Gitmediler bizde kaldılar babam da yatak odasını verdi onlara tabi annem çıldırmıştı ama yakın arkadaş muhabbetine ses çıkaramadı kadıncagız.
Sabah bir kalktık evde kimse yok sabahın köründe kalkıp gitmişler.
Meğer saçma sapan bi totem yapıp belki yatak uğurlu gelir diye birlikte olmuşlar ve kadın 1,5 ay sonra hamile haberini verdi bize. Ondan sonra bidaha da çocugu olmadı 1 tane kızı var.
Hala da söyler o yatak uğurlu geldi diye...
Kendilerince Yaptıkları totem tutmuştu yani...
Ama babam yeni bir yatak almak zorunda kalmıştı annemin müşkülpesentliği işte :)
Bunu neden anlattım bilmiyorum sadece aklıma geldi paylaşmak istedim...
Saygılar...![]()