• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatılı Misafire Yatakodanızı Verir misiniz?

kesinlikle vermem. salonda ya da başka odada yatak yaparım ama kendi odamı asla vermem ne münasebet.

Once vermem dedim sonra bi daha düşündüm aman ya ne var dedim :) sevdiğim birine neden olmasın.. Ama cocugumu eşimi rahatsiz etmemin bi sebebi olmalı.. keyfi bişey için yatılı misafir bile istemem zaten..

Yada diyelimki koltukta seviştin o koltuğada kimseyi oturtmaman lazım. Banyoda seviştin duşa kimseyi sokma halıda seviştin kimse basmadın... Yaratıcılığa ve fantezilere bağlı olarak Daha çoğalır bu örnekler

Aklima gelmedi degil soyledikleriniz. Her gidilen evin kanepesinden herkes cok emin ki gonul rahatligiyla oturabiliyorlar demek. Cunku yataga ozelim diyen kimsenin yataginda yatmam diyen kanepedende emin olmasi lazim.

Ozel olan yatak degil halbuki yatak sadece bir esya. Benim aklima yatak diyince uyku geliyor zaten. :KK70:

Zavallı annemi görseydin kadın sinirden ağlayacaktı birde birlikte olduklarını duydu ertesi gün annemi aramış "x inşallah sizin yatak bize uğurlu gelecek" diye, annemde nasıl yani deyince "bir de sizin yatakta deneyelim belki bu sefer olur" demiş :))

O gün gitti yatak aldırdı babama :)

En iyisini yapmış aldırmakla valla :) Ne münasebet benim evimde benim yatağımda yani... Kendi eşyalarım üzerinde ben ne istersem yaparım bu kimseyi ilgilendirmez ama bir başkasının böyle kullanması hoş değil benim için. Kendime ait hissedemem yani, otelden farkı kalmaz benim için :KK70: Hani oteldeki yatakları da sonuçta kaç kişi kullanıyor, ne isterlerse yapıyorlar ama otel orası, amacı belli. Oradaki yataklar zaten müşteriler için ama benim evimdeki yatak benim içindir, bana aittir. Bi de bu otel ile ev yatağı arasındaki farkı hala anlamayanlar var :) Otelle ev yatağı bir mi Allah aşkına?

En iyisini yapmış aldırmakla valla :) Ne münasebet benim evimde benim yatağımda yani... Kendi eşyalarım üzerinde ben ne istersem yaparım bu kimseyi ilgilendirmez ama bir başkasının böyle kullanması hoş değil benim için. Kendime ait hissedemem yani, otelden farkı kalmaz benim için :KK70: Hani oteldeki yatakları da sonuçta kaç kişi kullanıyor, ne isterlerse yapıyorlar ama otel orası, amacı belli. Oradaki yataklar zaten müşteriler için ama benim evimdeki yatak benim içindir, bana aittir. Bi de bu otel ile ev yatağı arasındaki farkı hala anlamayanlar var :) Otelle ev yatağı bir mi Allah aşkına?

Bu laf banaydi galiba.

Baskasinin yataginda yatmam diyenin otel yataginda da yatmamasi lazim degil mi?

Bu gayette mantikli bir soru bence.

Bu laf banaydi galiba.

Baskasinin yataginda yatmam diyenin otel yataginda da yatmamasi lazim degil mi?

Bu gayette mantikli bir soru bence.
Bu konuda otel yatağı ile ev yatağını bir tutan tek kişinin kendiniz olduğunu mu sanıyorsunuz? Ara sayfalardaki yorumları okumak zor olmasa gerek. Sizin koltukta ve banyoda sevişmekle ilgili bu konuda verdiğiniz örneklerin olduğu yorumunuzu okuduktan sonra zaten laf anlatmanın anlamsız olduğunu düşündüm, düşünüyorum. Bu tartışmaya dahi açık olmayan gayet basit bir konu, yatakodası insanların özelidir ve tek anlamı sevişmek değildir hatta alakası bile yok ama neyse
başkasıyla polemik yapın.

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer demişler.
Bu her anlamda geçerli bence misafir neresi gösterilirse orada yatıp ne bulursa onu yemeli ve kaldığı evin kurallarına uymalı bence.
Ne demek kahvaltıdan sonra yatmayı seven bi eltim var.
Kendi evinde isterse akşama yatar yatabilir ama bi zahmet misafirliğe gelmiş yani sizin evin kurallarına uyuversin.
Yok uymayacaksa da gitsin otelde kalsın yani bu kadar basit.

Ben keyfine düşkün pişkin misafiri pek sevmiyorum ama mütevazı olsun canımı yesin günlerce kalsın hiç dert etmem.

Bu konuda otel yatağı ile ev yatağını bir tutan tek kişinin kendiniz olduğunu mu sanıyorsunuz? Ara sayfalardaki yorumları okumak zor olmasa gerek. Sizin koltukta ve banyoda sevişmekle ilgili bu konuda verdiğiniz örneklerin olduğu yorumunuzu okuduktan sonra zaten laf anlatmanın anlamsız olduğunu düşündüm, düşünüyorum. Bu tartışmaya dahi açık olmayan gayet basit bir konu, yatakodası insanların özelidir ve tek anlamı sevişmek değildir hatta alakası bile yok ama neyse
başkasıyla polemik yapın.

Siz once konuyu dogru duzgun okuyun.

Ben banyo koltuk ornegi vermedim.

Hatta yatak diyince aklima uyku geliyor dedim.

Sizin devreler bayagi karismis.

Herkes kendi gorusunu yaziyor.

Soyleyecek laf bulamadiniz satasma yoluna saptiniz.

Soru gayet basitti baskasinin yataginda yatmam diyenler otelde kalmiyorlar mi. Belkide gercekten kalmiyorlar. Merak ettim.

Soru bu kadar basitti ama algilamasi zor oldu herhalde.

Bu da size son cevabim.

Bu da size son cevabim.

Mune Mune üsluba ve sataşma ısrarına bakar mısınız? Benim başka üyeye yazdığım mesaja alıntı yapıp cevap vererek polemik yapmaya çalıştı. Şimdi de yok devreler yanmış, düzgün oku gibi laflar... Haberiniz olsun.

Soru gayet basitti baskasinin yataginda yatmam diyenler otelde kalmiyorlar mi. Belkide gercekten kalmiyorlar. Merak ettim.

Soru bu kadar basitti ama algilamasi zor oldu herhalde.

Bu da size son cevabim.
Mune Mune hakarete devam ediliyor, algılaması zor oldu falan.. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum ısrarla polemik, kötü üslup... Mahalle kavgası sanki.

Konu yine kendi fikrimi karsi tarafa nasil kabullendiririme donmus.Yap yorumunu gec be kardesim yatiririm & yatirmam diye nedir bu didisme.

Hanımlar lütfen rica ediyorum polemiğe girmeyin, üslupları bozmayın.
Ben banlamak istemedikçe kuralları ihlal ederseniz yapabileceğim birşey kalmaz.

ben annem ıle babamı yatırdım..

biz cocukların yanında yatıyorduk ,yatak odasını kulanmıyorduk ..boş yatak odası dururken onları salonda yatıramazdım
degıstırdım nevresımlerı ,mis gibi yattılar..

Tatile gelen otelde kalsın.. Bir eve gidiliyorsa o evin şartlarına uyulur. Sen düzenini bozma rahat edemezlerse paşalar rahat ettikleri yere gitsinler. Olay sadece yatak olayı değil ki orası senin yatak odan yani özel her türlü eşyanın olduğu yer. Ay bi de benim yatağımda benden başkasının şeyetmesini istemem yaaa bize özel olan yer, bana böyle bi teklifle gelinmesini de istemem...

Ben Tabiki de vermem...

Aklıma getirdin. Ben küçüktüm az çok hatırlıyorum, babamın çok yakın bir arkadaşı vardı çocukları olmuyodu az sonra bunu neden söylediğimi anlayacaksınız bize misafirliğe geldiler makara gırgır derken saat gecenin 3ü oldu. Gitmediler bizde kaldılar babam da yatak odasını verdi onlara tabi annem çıldırmıştı ama yakın arkadaş muhabbetine ses çıkaramadı kadıncagız.

Sabah bir kalktık evde kimse yok sabahın köründe kalkıp gitmişler.
Meğer saçma sapan bi totem yapıp belki yatak uğurlu gelir diye birlikte olmuşlar ve kadın 1,5 ay sonra hamile haberini verdi bize. Ondan sonra bidaha da çocugu olmadı 1 tane kızı var.

Hala da söyler o yatak uğurlu geldi diye...
Kendilerince Yaptıkları totem tutmuştu yani...

Ama babam yeni bir yatak almak zorunda kalmıştı annemin müşkülpesentliği işte :)

Bunu neden anlattım bilmiyorum sadece aklıma geldi paylaşmak istedim...
Saygılar... :işsiz:
Çok güldüm, annenizin yerinde olsaydım yatağı atmayıp onlara gönderirdim '2. çocuğu yapmak isterseniz' notuyla beraber... Kendisine sevgiler:)

Bence kendi yatak odasi verilmemeli. Bide yabancii bir evdde baskasinin koltugunda yatdiginizda felan ilsikiye girecekseniz bile (ben yapamazdim böyle birsey) dikkatli olun.
Babamin akrabasi gelmisti sevgilisi ile illa bizim evde kalmak istediler annem onlara yatak hazirladi herkes yatdi.
Sabah annem yataklari toplicakken bir bakti bütün carsaf her yer kan olmus bu ikisi kadin adetliyken iliskiye girmis ne utanmazlar birde oralari öylece birakmislar utanmazlar

Back
X