• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatılı misafirinizi nerede yatırırsınız?

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
İlk defa evimize yatılı misafir gelecek. Aile dostumuz olan bir çift, bir de çocukları. Annemin evinde yatıya gelen misafir çiftler annemlerin odasında kalırdı. Ben öyle gördüm yani. Ben de misafirlerimize odamızı vermeyi düşünüyorum. Eşim pek istekli değil bu konuda. Bana da misafirleri çekyatta yatırmak garip geliyor. siz ne yapıyorsunuz bu durumda?

İlk defa evimize yatılı misafir gelecek. Aile dostumuz olan bir çift, bir de çocukları. Annemin evinde yatıya gelen misafir çiftler annemlerin odasında kalırdı. Ben öyle gördüm yani. Ben de misafirlerimize odamızı vermeyi düşünüyorum. Eşim pek istekli değil bu konuda. Bana da misafirleri çekyatta yatırmak garip geliyor. siz ne yapıyorsunuz bu durumda?

ben yatagımı vermem canım koltukların acılabılıyorsa orayı hazırlayabılırsın....ben oyle yapıyorum benım esımde hıc hoslanmaz

Odamı vermiyorum.
Oğlum doğmadan önce onun odasını kullanıyorduk şimdi salonda ağırlıyorum.
Evimiz 2+1.

Kendi yatağınız olur mu hiç,mahrem yani sonuçta.Ne kadar tanıdıkta olsa ben vermem.Herkesin teni ayrı temizliği ayrı.

İnsan kendi yatagını neden versın kı çekyatın yada koltugun yok mu canım güzel nevresımlerını aç oraya yatsınlarr benım bıldıgım evli çiftin yatagında başkası yatmaz kım olursa olsun yatak odan senın mahremıyet yerındır bırak bırının yatmasını bırının gırmesı bıle hoş degıldır..

Misafir odasını hazırlarım yatılı misafilerime, acılır koltuklarım var. Mümkün değil kimseye yatagımı vermem.

Annen bence çok nazik bir kadınmış.
Bizim ev 2+1 salona değil de küçük odada koltuğu açıp yatak yapıyorum çifse.
Çocukları var ise mecburen salon da devreye giriyor.

Hiç öyle şey olur mu evli değilim ben ama böyle bişeyi ilk defa duydum..Açıkcası başkasının yatak odasındada kalmazdım heralde salonda çekyatta yatmak daha mantıklı...

annemin evi 2+1'di ve salondaki koltukları da açılır koltuk değildi. onun için sanırım başka seçeneği de yoktu bir çifti ağırlamak için. ben de ailemde öyle gördüğüm için aksi bana garip geliyo. ama benim evim 3+1 ve odamın birinde çekyat var. sanırım yatılı misafir için en doğrusu öyle yapmak.

ben yatağımı odamı vermem.
salonumda ağırlarım.sonuçta misafirliğe gelen lüks bir otele tatile gelmiyor.misafir umduğunu değil bulduğunu yiyorsa yatağı da sorun etmez sanırım :34:

yatak odası evli çiftlerin mahremiyetidir ve o oda sadece onlara aittir.Gelen misafir ister ilk defa gelsin yada daha öncede gelmiş olsun yinede yatağımızı ve odamızı vermeyiz .misafirin başımızın üstünde yeri var fakat yinede kimseye veremeyiz.tabiiki bu benim düşüncem ........

Bence de annen ince nazik bi kadın belli ki..Benim annem de bi keresinde amcamla yengeme yatak odasını hazırlamıştı...Şimdi düşünüyorum nedendi acaba diye , belki de biz küçüktük salona girip rahatsız edebilirdik misafiri bu ihtimali düşündü..Senin annen de öle düşünmüş olabilir canım..Ben olsam yatak odamı vermem sonuçta orası benim özelim...Ayrıca misafire değer vermek çok güzel bişey evet ama yatak odamı verecek kadar da abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum...:20:

Asla yatağımı vermem, kimsenin yatağında da yatmam canım. Annen çok düşünceliymiş ama ben böyle bir şey görmediğim için rahatsız olurum yatamam

amcamlar bizde bir hafta kaldi..amcam ve yengem annemlerin odasinda yatti,annem ve ben benm odada,babamda salonda yatti...

yurt disinda yasiyoruz evimiz 2+1 evin sekilide uygun degil onlar yatarken annem-babam ise gidecek ,uyandirmamk icin ya da kahvalti hazirlamak icin onlar yatarken halletmisti...

yani bence olabilir ama cogunluk olmaz demis:)

bizim oturma odası kültürümüz yoktur.
oturma odası yerine misafir yatak odası yaptık.
çünkü benim ailem şehir dışında ve gelince kalmak zorunda.
ayrıca arkadaşlarımızda gelip kalırlar.
ama misafir için yatak odası olmasa yatağımızı vereceğimi sanmıyorum!!!

valla hic takılmam evime gelen benim akrabam neticede yabancı degil bizde soyle olurdu gelen kisiler yeni evlilerse yatak odası verilir..bana bu yatak odasını inatla vermeme durumu bencillik gibi geliyor bir iki geceden ne olucak misafirim rahat etsin onemli olan bu

canım bence esınle kendı yattıgın yatagı vermek cok sacma .
sonucda mahrem yanı .salona koltuga yatak acabılırsın .
yada yun yatagın fılan varsa yere acarsın .

Back
X