• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatılı misafirinizi nerede yatırırsınız?

ben de yatak odamı vermem, durumları sonuna kadar zorlarım, yere yatak sererim, yine vermem... sonuçta orası benim odam her türlü özelim olabilir, hele gelenler küçük çocuklu bir çiftse iç çamaşırı çekmecelerini bile karıştırabilir çocuklar... kendi kızımdan biliyorum, bir aralar çekmece dağıtmak en büyük zevkiydi... öyle olmasa bile ne gerek var... bu bencillik değil, her şeyi vermenin cömertlik olmadığı gibi... sadece sınırlar... kimi için bu kadar özel değildir saygı duyarım,ama benim için özeldir..

Ailelerimize der miyim hiç ? Seve seve.Ama başkası gelmez.Bilirler hoşlanmadığımı.:10:Oturmaya buyursunlar gelsinler,ama kalmak ııı ııı olmaz...

benimde evim 2+1 misafirlerimi salonda yatırırım yatak odası mahremdir verilmemeli bencede.zaten kendini bilen hiçbir misafirin bunu isteyeceğinide sanmam:26:

Kim olursa olsun yatak odası verilmez... mahremdir özelinizdir.. diger odalarda kalsınlar..

gecenlerde evımde annemler amcamlar kuzemnlerım bekar kız erkekler toplam 11 kişi hepsı 18 yasından buyuktu ağırlaıdm koltukalrımı oturma odamdakı koltuklarımı actım buyuklerı ona genclerede salona yorgan serıp ustune carsaf falan serıp yerlerde yatırdım valla ama yınede bız esımve kıızmla kendı yatagımızda yattık kızımn yatagınıda bırıne verdım baya zor olmustu ama guzel bı gundu

evime hic yatili misafir gelmedi gelirsede kanepeler var dosekler var yatarlar kendi odami mecbur kalmadikca vermem diye dusunuyorum :44::44:

Biz eşimle hem arkadaşlarımızı ağırladık,hem de onlarda kaldık.
Bir çiftten bahsetmiyorum.Farklı illerde yaşayan farklı arkadaşlardı
bize gelen ve bizimde gittiğimiz.Ne biz onlara yatak odamızı verdik,ne de onlar bize odalarında
kalmamızı söylediler.Herhalde söyleseler de garibime giderdi.
Ben genelde çekyatları açıyorum,onlar da kimisi yatak sermişti yere.
Kimisi de benim gibi çekyatlarını açmıştı.
Ben mümkün değil başka birinin yatağında yatamam.

ne misafire yatak odamı veririm ne de ben yatılı gidersem birinin yatak odasında kalırım.ikiside bana ters:12:..salonumda ağırlarım,orada yatarlar.

Evli çiftleri bende yatak odamda ağırlarım, öyle mahrem falan olayına takılan biri değilimdir.
Sonuçta misafir rahat etsi yeter bana.

öğğğ kusura bakmayın düşününce fena geldi :)
ben evli bir çiftin yatağında asla yatamam, aklıma kötü kötü şeyler gelir o yatakla ilgili :)))
bence misafir odasında, salonda falan yatırılmalı gelenler..

Hayatta kendi annem babamda olsa asla yatağımı kimseye vermem. Kimsenin yatağında yatmam. Gittiğim yerlerde genelde çekyat falan açıyorlar. Ben de gelen misafirlerime öyle yaparım. Yatak odası mahremdir.eve misafir geldiğinde bile kapısı kapatılır. Kaldı ki misafiri yatırmak...

bir yatağa ne kadar çok anlam yüklenmiş öyle. :1: neticede bir yatak yani. otele gittiğimizde bile çeşit çeşit insanın yattığı yataklarda yatıyoruz. sonuçta nevresim diye bişey var hepsi yıkanıyo tertemiz. her neyse ben ilk defa evimde yatılı olarak bir çift ağırlıcam. ailemden bu şekilde gördüğüm için olsa gerek öyle yapmayı düşündüm ilk olarak. ne de olsa misafirler baş tacı edilmeli, en iyi şekilde ağırlanmalıdır. misafirler yerlerde yatarken ben yatakta rahatsız olacağımı düşünüyorum. ama istatistiki olarak toplumun büyük çoğunluğu yatak odasını vermeye veya başkasının yatak odasında yatmaya bu kadar karşıysa benim hiç böyle bi olaya girmeme gerek yok demek ki.

misafiri yerlerde süründürecek bi kültürde yetişmedim.

yer yataginda yatirmak yerlerde surundurmek mi oluyor,
betona yatirin demiyoruz ki ser dosegi uyusunlar eskiden karyola yoktu birsey yoktu herkes yerde yatiyordu surundurmek ne alaka...

misafiri yerlerde süründürecek bi kültürde yetişmedim.

canim ya odani vermek istiyorsan ver ne olacak sanki

suanda bekarim ama bende senin gibi gördüm gelene esli olana acardim..

sanki nevresim,carsaf degisitirildikten sonra...

yani gelenlere annem veriyor:)

alti üstü bir oda yatak odasi disida belki özel olacak ya da özeldir..

ben senin yerinde olsam canimin istedigini yapardim..vermek mi istiyor ver yok istemiyor mu verme..

misafir odamda ki çekyatların ikisi de yatak oluyor. sırf misafiri düşünerek öyle aldım. ve çekyatın altında uyku setim yastğım hazırdır. oturma odamda müsaittir. çk müthiş birşey olmadıkça odamı vermem.

Back
X