- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi MonalisaSmile
misafiri yerlerde süründürecek bi kültürde yetişmedim.
Yer yatağında yatmak "yerlerde sürünmek" demek değildir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misafiri yerlerde süründürecek bi kültürde yetişmedim.
yer yataginda yatirmak yerlerde surundurmek mi oluyor,
betona yatirin demiyoruz ki ser dosegi uyusunlar eskiden karyola yoktu birsey yoktu herkes yerde yatiyordu surundurmek ne alaka...
Yer yatağında yatmak "yerlerde sürünmek" demek değildir.
ben sizin gibi düşünmüyorum, mecburiyetten evimde kalmıyolar ki, ben davet ettim, en iyi şekilde de ağırlamak isterim. oturma odam ve çekyatım var, orda ağırlıcam, eğer olmasaydı kesinlikle yerlerde yatırmazdım misafirimi.
cok yanlis dusunuyorsunuz ne desem anlamicaksiniz belli,
o yer yatagi cekyattan bin kat iyi ve rahattir emin olun...
yer yatağı ne demek?
ben sizin gibi düşünmüyorum, mecburiyetten evimde kalmıyolar ki, ben davet ettim, en iyi şekilde de ağırlamak isterim. oturma odam ve çekyatım var, orda ağırlıcam, eğer olmasaydı kesinlikle yerlerde yatırmazdım misafirimi.
insanlarin yerde yatmasi kotu birsey degildir. kaldiki nerde yattiklarinda cok sizin onlara karsi gosterdiginiz hal ve tutum onemlidir . isterseniz kus tuyu yataklarda yatirim kuzum:))))misafiri yerlerde süründürecek bi kültürde yetişmedim.
saka mi bu yer yatagini bilmiyormusunuz:44::26:
yer yatağı ne demek?
hayır şaka değil, çekyattan bile rahat olan yer yatağı dediğiniz şeyi bir tarif ederseniz çok memnun olurum, zira oğlum son iki aydır beşiğinde yatmayı reddettiği için ve ben de yataktan düşmesinden korktuğum için, yere serdiğim yorganların üstünde yatıyoruz. tutulmadık yerim kalmadı. yer yatağı deyince benim aklıma gelen şey bu, misafirimi de bu şekilde yatıramam.
sizin çekyatlardan rahat yer yatağınız nasıl bişeyse bileyim de ben de bi rahat edeyim artık.
insanlarin yerde yatmasi kotu birsey degildir. kaldiki nerde yattiklarinda cok sizin onlara karsi gosterdiginiz hal ve tutum onemlidir . isterseniz kus tuyu yataklarda yatirim kuzum:))))
eskiden yun dosekler olurdu serersin uzerinede carsaf serersin,yastigini koyarsin uzerinede yorganini atarsin oh mis,
simdilerde su bildiginiz dosekler var bazalarin uzerine koyduklarimiz onlardan alabilirsiniz bir iki tane misafir icin...
kucuk boylarida var misafire almiyorsan bile ogluna al bitane rahat yatsin cocuk
bilmiyor olmaniza cok sasirdim acikcasi:26: