bendecanm kafama çok takılıyooo kafaşekli bilmiyom genetk mi hiç birmzde yok ölebenimkide kız
ama ben çok fena kafaya taktımya
bence kafa şeklide genetik
ama yinede moralimi çok bozuyor
hiç dra sordunmu sen canım
saç bantı takmayı önermiyorum ben arkadaşlar allah korusun farketmezsiniz eliyle falan çeker boğulma riski var bende taktım ilk zamanlar uykusunda bile eşim takma çeker dedi ki çekiyodu bizimki boynuna indiriyodu hep boğulur dedi
saç bantı takmayı önermiyorum ben arkadaşlar allah korusun farketmezsiniz eliyle falan çeker boğulma riski var bende taktım ilk zamanlar uykusunda bile eşim takma çeker dedi ki çekiyodu bizimki boynuna indiriyodu hep boğulur dedi
bende gunduzlerı takıyorum.gece ne olu ne olmaz.bendecanm kafama çok takılıyooo kafaşekli bilmiyom genetk mi hiç birmzde yok öle
dr sormştum bi kere bana o zamn yastksz yatr dedi düzelir o zamn demişiti ama şuan için bişey yok
canm sa bantını ben gündz uykusnda takıyorm gece takmıyrm dedign gibi ne olur ne olmz
kayıbvalıdeler zaten hep bır kusur bulurlar.kaydirigubbakcemilebende hergun saç bantı takmaya çalışıyorum ama kızım onu indiriyo hep
ve ben nekadar yan yatırsamda o bi şekilde dönüyor kafasıda uzuyor
inşallah genetiktir kulak yapısı çünkü benim kulaklarım küçük ve nerdeyse hiç açıklık yok gibi
eşiminde öyle sayılır kimileri geçer diyor
ama kayınvalide hanım bunun kulakları büyük kepçe olucak diyip duruyorlar çıldırıyorum
bendecanm kafama çok takılıyooo kafaşekli bilmiyom genetk mi hiç birmzde yok öle
dr sormştum bi kere bana o zamn yastksz yatr dedi düzelir o zamn demişiti ama şuan için bişey yok
canım benm kuzumda da aynı sorun var hem kulaklarınn uç şekli bozuldu saçbantı kullanıyorumama oda uykusunda düşüyo uyanmasına sebb oluyoo
canm dedigin gibi kafasınn arkası düzleşti ve böle sanki yukaruı dogru uzadıı senn kuzunn cinsiyeti ne benmki kızz
dün akşam doktorumuza sordum kızlar kulakları yatarken hep öne kırılıyor böylemi kalır
yoksa genetikmidir düzelirmi zamanla dedim
doktorumuzda yapısı neyse o olur her bebekte kırılma olur sonra kendi yapısını bulur dedi
Canım benim oğlumda aynısını yapardı .Bide öyle alıştıkları zaman kulakları kıvrık rahat ediyolar.Sen düzeltsen bile onlar gene kıvırıyo.Ben şapka bere taktıramamıştım istememişti ama yumuşak sıkı olmayan bant takmıştım.Zaten bi süre takınca alışıyo kulak hemen.Bazen gene o şekil yatıyo.Hemen bant takıyorum .İnş seninkide düzelir
canım tesekkur ederım fıkrın ıcın.
denemekte yarar var.yarın bırde bunu alıp deneyeyım.
sımdı uyuyor oglum yatarken penye sapka gıydırdım ıns ıse yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?