- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
- 33
- Konu Sahibi mylittlepeony
-
1 hafta abilerinin evinde kalmalari normal. Seninde sevdiklerin ayni hakka sahip.Merhaba arkadaşlar, kafamı kurcalayan bu konuda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Kısaca bahsedeyim. Benim ortaokul ve lise çağlarında 2 görümcem var. Okul tatillerinde ve bazı zamanlar yatıya geliyorlar. Eşim onlara çok düşkün olduğu için hemen gelin bizde kalın diyor benim fikrimi hiç sormadan. Yanlış anlamayın ben gelmesinler demem. Ama evin durumunu düşünmeden, benim fikrim sorulmadan gelip 1 hafta kadar kalıyorlar bazen. Ben evde misafir varken çok rahat edemiyorum. Üstelik safra kesesi rahatsızlığım var zaman oluyor ağrıdan uyuyamıyorum. Kızlar rahatsızlık vermiyor ama sadece evi çok rahat kullanıyorlar. Mutfak, yatak odası, özel alan bilmiyorlar... Kozmetik eşyaları bile sormadan kullanıyorlar. Ben birşey diyemiyorum çünkü eşimin beni yanlış anlamasindan korkuyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Acaba abartıyor muyum? Ve ne yapmalıyım..
Burada gariplik siz de ne demek elin adamı benim yatak odama.gorecek gozunuzden kaçarsa sutyen kilot ortada kalmış sa ne olacak.ben ablamın abimin geçtim arkadaşımın bile girmemişim dur yatı odasına.tam da dediğimiz gibi yatak odası kutsaldırMakyaj malzemesine heves ediyorlar demek ki hijyenik değil derseniz onlara anlatıp mini boy birşeyler almaya çıkın birlikte
Ama şu kutsal yatak odasına girince ne olduğunu hala anlayamadım 40 yaşında kadınım
Görümcem hatta kocası yatak odama girerler ben de onlarınkine
Hiç aklıma fesat bir şey gelmez
O odada balkonlar var ve bir şeyler almak koymak gerekebiliyor vs cs
Ya da çocuk olunca tüm odalar rahat rahat girilir zaten
Buradaki tek müdahale eşinize olabilir bana da sorsan belki planım vardır yahut uygun olmayabilirim şeklinde
Yani değiştirilecek tek kişi eşiniz
Burada gariplik siz de ne demek elin adamı benim yatak odama.gorecek gozunuzden kaçarsa sutyen kilot ortada kalmış sa ne olacak.ben ablamın abimin geçtim arkadaşımın bile girmemişim dur yatı odasına.tam da dediğimiz gibi yatak odası kutsaldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?