- 27 Nisan 2009
- 2.787
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.174
- 683
- Konu Sahibi mylittlepeony
-
Kadınlar kulübündeki yatak odası tabusuna verilmiş en güzel cevap. Şahane yazmışsınız.işte o elin adamı, odada gördüğü sütyene kilota bakmayacak
ben onları balkona asıyorum zaten isteyen bakabilir
o adamların hepsi çarşıda binlerce sütyen kilot görüyor
ha tişört görmüş ha sutyen ne fark eder ki
ha bu arada ben tatilde de bikini giyiyorum yani o adam ve binlercesi sütyenimi bolca görüyor
bence bir kutsallığı yok o odanın zira o sütyen kilot da her yerde olabiliyor benim evimde her yerde de sevişilebiliyor
yani evimde yatıya gelen misafir yatak odasına girmese onların yattığı koltukta da biz sevişmemiş mi olacağız
valla bizim evde sevişilmemiş yer bulmak zor kitaplıkların üstü gibi absürt yerler hariç
yaşları küçük kızlar ne var bukadar büyütecek abilerinin evi sizin olduğu kadar biraz abla gibi yaklaşıp ufak kızları görümce gözüyle görmezseniz sıkıntı olmazMerhaba arkadaşlar, kafamı kurcalayan bu konuda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Kısaca bahsedeyim. Benim ortaokul ve lise çağlarında 2 görümcem var. Okul tatillerinde ve bazı zamanlar yatıya geliyorlar. Eşim onlara çok düşkün olduğu için hemen gelin bizde kalın diyor benim fikrimi hiç sormadan. Yanlış anlamayın ben gelmesinler demem. Ama evin durumunu düşünmeden, benim fikrim sorulmadan gelip 1 hafta kadar kalıyorlar bazen. Ben evde misafir varken çok rahat edemiyorum. Üstelik safra kesesi rahatsızlığım var zaman oluyor ağrıdan uyuyamıyorum. Kızlar rahatsızlık vermiyor ama sadece evi çok rahat kullanıyorlar. Mutfak, yatak odası, özel alan bilmiyorlar... Kozmetik eşyaları bile sormadan kullanıyorlar. Ben birşey diyemiyorum çünkü eşimin beni yanlış anlamasindan korkuyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Acaba abartıyor muyum? Ve ne yapmalıyım..
Ne işleri var yatak odasında hanımefendi?Kötü olursan eşinlede kötü olursun söyleyeim .
Biraz sabırlı ol abla gibi davran
Ne var kullanıyorsalar yani kızlar bunları ne çok büyütüyorsunuz.onlarda sizin kardesiniz insanları sevmeye çalışın.görümce diye etiketlemişsiniz kızları hemen.
özel eşyalarını kullanmamaları gerektiğini yatak odasına girilmemesi gerektiğini açıkla sonuçta yaşları çok büyük değilmiş öğrenebilecek yaştalar tabi sert dille değilde tatlı dille maddi durumun varsa beğendikleri eşyn varsa lise çağında olana onun şimdi makyj merakı olur küçük şeylerde alabilirsin bu senin senin olanı kullanman gerekli gibi eşine de daha çok başbaşa kalmak istediğini söyle dengeyi bulursun ez azından 1 hafta değilde 2 3 gün kalırlar .. geldiklerinde de iş ver ellerine sana yardımcı olsunlarMerhaba arkadaşlar, kafamı kurcalayan bu konuda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Kısaca bahsedeyim. Benim ortaokul ve lise çağlarında 2 görümcem var. Okul tatillerinde ve bazı zamanlar yatıya geliyorlar. Eşim onlara çok düşkün olduğu için hemen gelin bizde kalın diyor benim fikrimi hiç sormadan. Yanlış anlamayın ben gelmesinler demem. Ama evin durumunu düşünmeden, benim fikrim sorulmadan gelip 1 hafta kadar kalıyorlar bazen. Ben evde misafir varken çok rahat edemiyorum. Üstelik safra kesesi rahatsızlığım var zaman oluyor ağrıdan uyuyamıyorum. Kızlar rahatsızlık vermiyor ama sadece evi çok rahat kullanıyorlar. Mutfak, yatak odası, özel alan bilmiyorlar... Kozmetik eşyaları bile sormadan kullanıyorlar. Ben birşey diyemiyorum çünkü eşimin beni yanlış anlamasindan korkuyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Acaba abartıyor muyum? Ve ne yapmalıyım..
Ben mi korkuyorum?işte buna gülerimNe işleri var yatak odasında hanımefendi?
Benim en nefret ettiğim şeydir
Yatak odama girilip özel eşyalarıma dokunulması
Hiç te büyütmemiş konu sahibi gayet haklı
Eşiyle de kötü olacaksa olsun
Ne kadar çok korkuyorsunuz bu erkeklerden
Kültür farkı diyelim ozaman.ben çamaşırları arka tarafa aşarım evde abim ve babanın bile görmüşlüğüm yoktur.sizin düşüncenize göre ozaman meme tüm kadınlarda var bazilari açıyor görüyorlar zaten erkekler bizde açalım gibi bisey olm us.sevismek konusunda demiyorum zaten.mahremiyet özel alan denen bisey var.cocuklara kişisel alan özel alan diye ilk olarak sınırlara saygı gösterilmesi öğretiler.yatk odası mahremuyettir ve insanlar saygı göstermek zorunda.belki gorumceniz diyemiyirdur ayıp olur diye lütfen kimsenin mahremine girmeyinişte o elin adamı, odada gördüğü sütyene kilota bakmayacak
ben onları balkona asıyorum zaten isteyen bakabilir
o adamların hepsi çarşıda binlerce sütyen kilot görüyor
ha tişört görmüş ha sutyen ne fark eder ki
ha bu arada ben tatilde de bikini giyiyorum yani o adam ve binlercesi sütyenimi bolca görüyor
bence bir kutsallığı yok o odanın zira o sütyen kilot da her yerde olabiliyor benim evimde her yerde de sevişilebiliyor
yani evimde yatıya gelen misafir yatak odasına girmese onların yattığı koltukta da biz sevişmemiş mi olacağız
valla bizim evde sevişilmemiş yer bulmak zor kitaplıkların üstü gibi absürt yerler hariç
Merhaba arkadaşlar, kafamı kurcalayan bu konuda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Kısaca bahsedeyim. Benim ortaokul ve lise çağlarında 2 görümcem var. Okul tatillerinde ve bazı zamanlar yatıya geliyorlar. Eşim onlara çok düşkün olduğu için hemen gelin bizde kalın diyor benim fikrimi hiç sormadan. Yanlış anlamayın ben gelmesinler demem. Ama evin durumunu düşünmeden, benim fikrim sorulmadan gelip 1 hafta kadar kalıyorlar bazen. Ben evde misafir varken çok rahat edemiyorum. Üstelik safra kesesi rahatsızlığım var zaman oluyor ağrıdan uyuyamıyorum. Kızlar rahatsızlık vermiyor ama sadece evi çok rahat kullanıyorlar. Mutfak, yatak odası, özel alan bilmiyorlar... Kozmetik eşyaları bile sormadan kullanıyorlar. Ben birşey diyemiyorum çünkü eşimin beni yanlış anlamasindan korkuyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Acaba abartıyor muyum? Ve ne yapmalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?