Yatıya gelen görümceler

Elin adamı değil 2 tane ergen kız. Kızlara yatak odama girmeyin dersin girmezler.
Eğer seninle aynı yaşta veya büyük olsalardı haklısın evet.
Ama ortaokul çağındaki çocuklarsa takma. Senin kardeşin eve gelse müsafir gibi oturup gidecekmi ? Biraz empati yap.

Eşinin sana çağırdıktan sonra haber vermesi gerekir okadar

Kadınlar kulübündeki yatak odası tabusuna verilmiş en güzel cevap. Şahane yazmışsınız.

yaşları küçük kızlar ne var bukadar büyütecek abilerinin evi sizin olduğu kadar biraz abla gibi yaklaşıp ufak kızları görümce gözüyle görmezseniz sıkıntı olmaz

Eşiniz düşünemiyor belliki ama siz yardımcı olun kızlAra , tatlı tatlı uyarın öğretin özel alanları ve ev işlerinde yardımcı olurlarsa daha mutlu olacağınızı söyleyin

Ne işleri var yatak odasında hanımefendi?
Benim en nefret ettiğim şeydir
Yatak odama girilip özel eşyalarıma dokunulması

Hiç te büyütmemiş konu sahibi gayet haklı

Eşiyle de kötü olacaksa olsun
Ne kadar çok korkuyorsunuz bu erkeklerden

Benim de görümcem var. Kardeş gibiyiz. Herşeyini benimle paylaşır. Gelir kalır istediği gibi de evi kullanır. Ben rahatsız olmam. Sizinkiler küçük bir de. Kardeş gibi görün. Sizi de sevdikleri için rahatlardır yanınızda muhtemelen. Ufaklar kırmaya gerek yok ablalık yapın sevin onlar büyüdükçe öğrenir dediklerinizi. Yatak odasını tabulaştırmayın lütfen.

özel eşyalarını kullanmamaları gerektiğini yatak odasına girilmemesi gerektiğini açıkla sonuçta yaşları çok büyük değilmiş öğrenebilecek yaştalar tabi sert dille değilde tatlı dille maddi durumun varsa beğendikleri eşyn varsa lise çağında olana onun şimdi makyj merakı olur küçük şeylerde alabilirsin bu senin senin olanı kullanman gerekli gibi eşine de daha çok başbaşa kalmak istediğini söyle dengeyi bulursun ez azından 1 hafta değilde 2 3 gün kalırlar .. geldiklerinde de iş ver ellerine sana yardımcı olsunlar

Ben mi korkuyorum?işte buna gülerim
Ben geçinmeye bakarım ne bileyim ufak şeyleri büyütüp sorun haline getirmem
Ben konu sahibinin abarttığunı düşünüyorum anlatırkende
Güzel geçinmek varken böyle kasmak hoş sonuçlar doğurmuyor sonra yine kadın pişman oluyor yakın çevremden gördüm hep
İki genç kıza arkadas olmak varken .bilmiyorum ben rahat bir insanım belkide ondan..

Rahatsızlık duyduğun şeyleri sözlerinle
ya da davranışlarınla
Açık etmediğin sürece insanların anlamalarıno bekleme.

Eşine "önceden konuşmadan çağırma" demeden nasıl seni anlamasını bekliyorsun?
İlk yaptığında fikrini söylemeyince senin için sorun yok diye süşünmüş olmalı.

Kızlara söylemeye çekiniyorsan odanın kapısını çek.
Ya da kilitle.
Üzerine "yatak odama girilmesinden hoşlanmıyorum"da dersen
Daha giren olmaz bence..

Burada bile bir sürü fikir var gördüğün gibi.
Yatak odası mahrem diyen de var
Mutfaktan farkı yok diyen de..

Sana göre mahrem
Ama belki kızlar öyle yetişmemiştir.
Annelerine göre oraya girilmesinde sıkıntı yoksa
Gelen misafire müsaade ediliyorsa evlerinde.
Aksini düşünmek akıllarına bile gelmemiştir.

O yaştaki kızlarla bol bol eğlenceli vakit geçirilebilir.
Bu tarz beklentilere pek girmemeni tavsiye ederim.

Onlarda abimizn evi diye rahatlardir artik ailesiniz onlarda genclige adim atmakta merak edip maksaj makz.vs kullanmak istemeleri normaldr.Siz abla olun onlara buyuduklernde zaten yap et kullan desende yapmazlar. Ben evin en kucugugum keske o caglarda gorumcem olsaydi da abla olsaydim

Ne güzel işte sizi ne de güzel benimsemişler.Bu böyle güzel güzel devam eder eğer siz bunu bozmaz iseniz...
Bir aile de ki yerinizi bence en iyi çocuklarla görürsünüz. Size saygı duyup seviyorlar işte ne güzel.Mkayaj malzemeleriniz için başkası kullandığında alerji oluyorum de, kalan işlerde vs ise hadi şöyle bir kahve vs yapalım diyerek teşvik et onları yaşları küçük değil ortaokul öğrencisi olan şuan büyümüş gibi algılanmak ister. Bence keyifini çıkarın ilerleyen tıllarda meyvelerini çok yiyeceksiniz. Biraz sizin kendinizi güzel yönlendirmeniz lazım.

Kültür farkı diyelim ozaman.ben çamaşırları arka tarafa aşarım evde abim ve babanın bile görmüşlüğüm yoktur.sizin düşüncenize göre ozaman meme tüm kadınlarda var bazilari açıyor görüyorlar zaten erkekler bizde açalım gibi bisey olm us.sevismek konusunda demiyorum zaten.mahremiyet özel alan denen bisey var.cocuklara kişisel alan özel alan diye ilk olarak sınırlara saygı gösterilmesi öğretiler.yatk odası mahremuyettir ve insanlar saygı göstermek zorunda.belki gorumceniz diyemiyirdur ayıp olur diye lütfen kimsenin mahremine girmeyin

Bence gorumcenin yatiya gelmesi evde rahat olmasi falan sorun degil, EĞER Kİ KAFANIZ UYUŞUYORSA, İYİ ANLAŞİYORSANIZ, SİZİ SİNİR EDECEK DAVRANIŞLARI YOKSA.

Mesela ben kendi gorumcemden pek hoşlanmıyorum. Onla ayni evde olmakta iskence benim icin. Çünkü benle ayni yaşta olmasina ragmen 40 yasinda koca kadinmis gibi davranir, herseyime müdahale eder, beni yönetmeye kalkışır, sürekli iş buyurur emrivaki yapar, sürekli kendini över, hangi yemegi ne kadar da güzel yaptığını insanlarin ne kadar da beğendiğini anlatir, kendisi kapali diye sürekli bana vaaz vermeye kalkışır, hic ortak bi zevkimiz yoktur. Basta severdim ama vakit geçirdikçe soğuttu kendinden.

Yaşları küçük biraz o yüzden evli bir bayan kadar hassas dusunemezler bence .Kişisel özel alanlar için uyarın .kızlar siz genç kızsiniz bu durum hoş değil ne kadar yakın olsak da birbirimize falan diye kırıcı olmadan uyarın. Sonra da hadi kızlar yemeğe yardım temizliğe yardım diye gayet yardimci olurlar. Zaman zaman da sevdikleri kozmetik eşyaları takı toka vs küçük hediyelerle de gonullerini hoş tutarsiniz. Ağrı varsa kızlar hadi bi çay demleyin beraber içelim falan deyin ben kalkamiyorum diye ..

Benim.icin kisisel alan onemlidir. Kizkardesim bile odama girip esyalarimi izinsiz almaz bende onun esyalarini almam. Uyarin kizlari yatak odaniza girmesinler. Ayip bence... Abisi sizden izinsiz çağırabilir normal. Benim de gorumcem ayni yaşlarda bana haber verir esim.gelmek istiyor diye. Ev islerine de yardim ettirir abisi. Gelin gorumce iyi anlasiriz genelde.

Yatak odanızı anladım da mutfakta mı özel alan ?
Ben sizi çok haksız buldum.
Benimde bir tanecik kardeşim var. Kardeşimi istediğimde evime davet edebilirim. Eşimden neden izin alayım ki?
Kaldı ki 10 gün kalıyor maxsimum onda da eşim mırın kırın edecek, mutfağa girmesinden bile rahatsız olacak..
Pes..
Napardım ne derdim düşünemedim bile

malzemeleri alıp duvara mı sürüyolar. izin alsalar evet iyi ama aile öğretmediyse siz uygun bi dille söyleyebilirsiniz. iki parfüm sıksalar far sürselere ne olacak ki? hiç istemiyorsanız saklayın. ya da çıkın onlara da ayrıca alın. hediye olur, onu kullanırlar.

ev işi yapmaları konusunda rica edebilirsiniz. kızlar yorgunum şunları yapın diye. eşiniz bişey demez bence.

yatak odasını da kilitli tutmayın ama açıp girmemeleri konusunda uyarın. kızlar özel eşyam var girmeyin diye. yok illa gircez demezler heralde.

eşine de canım ev müsait olup olmayabilir vs bana sorsana bi dahakine deyin.

yani siz şu durumdan rahatsızsınız ama ne değiştirmeye çalışıyosunuz ne de yolunu bulmaya.

Yapmayın lütfen,
İki çocuk bunlar daha yol yordam bilmemeleri normal siz gösterin...Böyle yaparak şimdiden kalplerine düşmanlık tohumları ekmeyin.Abileri nin evine gelmeleri çok normal bence bunu dert olarak gormeniz bana çok tuhaf geldi
Lütfen vicdaninizin sesini dinleyerek cevap verin bunlar kendi kizkardesleriniz olsaydı yinede dert olarak gorurmuydunuz?

Onlar misafir değil ki. Orta okul ve liseye giden 2 çocuk için insan hazırola geçmez...çeşit çeşit yemekler yapıp ağırlama telaşına mı düşüyorsunuz?

Tamam, sınırlar belirleyin, yatak odama girmeyin falan diyin, ama gerilmenize bir sebep görmedim ben.

Seni çok iyi anlıyorum. Benimde boşanmış görümce vardı bir de 10 yaşındaki ogluyla bizde kalıyorlardı. Çocuk cocuk degil canavardı. Karıstırmadıgı yer kalmazdı. O geldi mi buzdolabı soğutmayı kesiyordu. Kapısı kapanmadığı için. Görümcem desen cocuga kızmıyordu bir de üstüne kendi evde ki esyaların yerini kafasına göre değiştiriyor. Kafasına göre temizlik yapıyordu. Sanki ben misafir o ev sahibiydi. Şimdi evlendi. Kendi kaynanası aynı hareketleri yapıyor. Cok kızıyor bize anlatıyor. Eşimde sende aynısını bize yapıyordun dediğinde ben yapmadım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…